Цитат
Мопс
Публикувано: 16 April 2008 - 07:40 PM
на мен по-скоро ми се струва, че е провокация това нещо...имаше подобна "петиция" за едни котенца, които ги затваряли в буркани и ги гледали как растат в китай и това било забавлението им. после се оказа, че това не е верно, а са искали да провокират. помислете малко, това не е възможно да се случи като изкуство или каквото и да е там и да се палите толкова. освен това темата е за мопс, нека се съсредоточим в това а?
Публикувано: 16 April 2008 - 09:37 PM
здравейте,вече можете да се кефите още повече :yahoo: :yahoo: :yahoo:- от тази вечер си имате и ново попъкнение ;D
малка беборана черна и чаровна - Лейди ! тази вечер пристигнахме в варна сега спинкаме защото се умори от пътя, :blink:пък и аз по пътя я мачках само и я целувах! :wub: :wub: :wub:немога да и се нарадвам!
утре ще я снимам по хубаво и ще пратя още снимки, ;)вече и ние ще сме налице по срещи ....за сега по натам може и изложби! :->)
П.С.-Светле прати ми и някоя снимка като бебоче да си имам! :P
малка беборана черна и чаровна - Лейди ! тази вечер пристигнахме в варна сега спинкаме защото се умори от пътя, :blink:пък и аз по пътя я мачках само и я целувах! :wub: :wub: :wub:немога да и се нарадвам!
утре ще я снимам по хубаво и ще пратя още снимки, ;)вече и ние ще сме налице по срещи ....за сега по натам може и изложби! :->)

●٠·˙´¯` Mорска Мопска Mацка ´¯`˙·٠●
Публикувано: 16 April 2008 - 10:24 PM
Поздравления за хубавите изчерпателни страници,защото ,когато нов стопанин на мопс или доброжелател се включи не винаги преглежда началата ,а края - и като види частните разговори ще се чуди за какво е попаднал тук,а отвреме на време като влагате основата по стандарта и постиженията ВИ, човек вниква в същността на коментарите ВИ. Браво!!!!!

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 16 April 2008 - 10:25 PM
Цитат
здравейте,вече можете да се кефите още повече :yahoo: :yahoo: :yahoo:- от тази вечер си имате и ново попъкнение ;D
Добре дошла при нас ! :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
Как мина пътуването ? Как е тя? Харесваш ли я? Допада ли ти по характер? Пишиииииииииииии :wub:
Публикувано: 16 April 2008 - 10:31 PM
Дръж се Варна, вече си имате и прекрасно момиче за компания. :yahoo:
Тя се казва Saishan Vitt Baid Ledy Gamilton. :yahoo:
Пожелавам успех и много радостни мигове заедно, на нея и нейната прекрасна стопанка. :yahoo:
Тя се казва Saishan Vitt Baid Ledy Gamilton. :yahoo:
Пожелавам успех и много радостни мигове заедно, на нея и нейната прекрасна стопанка. :yahoo:
Публикувано: 16 April 2008 - 10:57 PM
Ами Светле,много си допадаме ама старшно много :drugarche:!Тя е наистина страхотна,мила,игрива,дива,бясна в добрия смисъл на думата :podigravka:!Постоянно ме облизва хапе ми косата,пръстите ушите-имам чуството че ще ми откъсне обеците :Танц:...милата постоянно ме следи с поглед,дори да дреме само да мръдна и тя вече крачи по мен :P...одеве ми здобара обувките,яде си гранулките и тук там по някоя вкусотиика от масата,картофче,коричка хляб,взима ми дъвката от устата и мляска сладко сладко :wub: :wub: :wub:,кашкавалче,но по малко да пробвам дали е претенциозна!Пие много вода и постоянно е гладна-каквото и да пипна тя ме гледа в ръцете ;D...
Днес се прибрахме в Варна с влака в първа класа понеже има по малко хора B),ама тя се разтъпи стабилно из купетата!През повечето време спа в ръцете ми,яде гранулки и беше много послушна!след това минахме по главната улица и бяхме атракция :yahoo: и то голяма!Сега вечерахме и след малко ще лягаме,свикна да спи на възглавницата ми с муцуна в моита муцуна :Р Сутрин и е трудно ставането,премижва по един час след като се размърда :-!Утре съм на лекции следобяд и незнам как ще я оставя сама да ме чака докато се прибера :kisel:,но за сметка на това сутринта ще станеме рано да си се гушкаме :meche:и да се разходим,ще идем и малко на пазар за играчки :kuchence:,повод и нагръдник.ще си купим и чантичка в която да се носим когато се налага,защото изпитвам ужас от клетките с решетки :o :o :o!
ами това е за сега,утре ще се снимаме пак и ще се хвалим !
цунки от нас с Лейди :wub: :wub: :wub:
Днес се прибрахме в Варна с влака в първа класа понеже има по малко хора B),ама тя се разтъпи стабилно из купетата!През повечето време спа в ръцете ми,яде гранулки и беше много послушна!след това минахме по главната улица и бяхме атракция :yahoo: и то голяма!Сега вечерахме и след малко ще лягаме,свикна да спи на възглавницата ми с муцуна в моита муцуна :Р Сутрин и е трудно ставането,премижва по един час след като се размърда :-!Утре съм на лекции следобяд и незнам как ще я оставя сама да ме чака докато се прибера :kisel:,но за сметка на това сутринта ще станеме рано да си се гушкаме :meche:и да се разходим,ще идем и малко на пазар за играчки :kuchence:,повод и нагръдник.ще си купим и чантичка в която да се носим когато се налага,защото изпитвам ужас от клетките с решетки :o :o :o!
ами това е за сега,утре ще се снимаме пак и ще се хвалим !
цунки от нас с Лейди :wub: :wub: :wub:

Публикувано: 17 April 2008 - 05:27 PM
В гугъл като цъкнеш имена на английски за кучета ти излизат хиляди страници с имена. тук също има голям набор: http://www.mops-bg.c...o...0&Itemid=67
Публикувано: 17 April 2008 - 08:18 PM
Цитат
Днес Буда стана МЪЖ!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Бравооооооооооооооооооооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Чакаме бебета! :blink:
Ева -мама и Катя - баба.Честитоооооооооооооо! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 17 April 2008 - 08:40 PM
:yahoo: Ами браво на Буда и от нас с Леиди . . . :wub:
ние сме още много малки за да "разбираме" от мъже и жени ... но времето лети :P
Ние днес излизахме на пазар,и после се прибрахме,одеве вечеря и сега спи :izcherven:,ама до след малко :sarkastichen: после пак ще има игра и борба с новото креватче :podigravka:
ние сме още много малки за да "разбираме" от мъже и жени ... но времето лети :P
Ние днес излизахме на пазар,и после се прибрахме,одеве вечеря и сега спи :izcherven:,ама до след малко :sarkastichen: после пак ще има игра и борба с новото креватче :podigravka: