Мопс
Публикувано: 08 May 2008 - 11:51 AM
здравеите,и ние се позатрихме малко,но ще се реваншираме,
мислехме утре да доидем на изложбата,но маи няма да стане,но за събута се надявам да сме там да се запознаем и ние с всички...
Имаме един проблем с Лейдито-хапе като обезумял,всички,всичко и всеки.Каквото види че се движи та скача и почва да гони и хапе,ръцете ни са целите в рани,изпокъса ми косата от хапане а вечер като си легнем става адска борба,дърпа чершафите хапе възглавницата а мен какво ме прави -- :- никак не ми е смешно,зъбчетата а и на игички,а на играчките си не им обръща никакво внимание... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: побърква ни,а горкия Кими като я види и дим да го няма,тя само го хапе по гънките,ушите и опашката! :'(
мислехме утре да доидем на изложбата,но маи няма да стане,но за събута се надявам да сме там да се запознаем и ние с всички...
Имаме един проблем с Лейдито-хапе като обезумял,всички,всичко и всеки.Каквото види че се движи та скача и почва да гони и хапе,ръцете ни са целите в рани,изпокъса ми косата от хапане а вечер като си легнем става адска борба,дърпа чершафите хапе възглавницата а мен какво ме прави -- :- никак не ми е смешно,зъбчетата а и на игички,а на играчките си не им обръща никакво внимание... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: побърква ни,а горкия Кими като я види и дим да го няма,тя само го хапе по гънките,ушите и опашката! :'(
Публикувано: 08 May 2008 - 12:30 PM
Цитат
здравеите,и ние се позатрихме малко,но ще се реваншираме,
Така сега се обръщам и към двете МСМ и Ив кучетата в момента започват да ги сърбят зъбките -сиреч след около месец до два най късно ще започнат да ги сменят до тогава ще бъдете силно тероризирани от тяхна страна ;D аз със Гиги минах по същия път започна да хапе на около три месеца и половина и взе да се кротва чак сега- на 22май ще навърши 7месеца ;D така че девойки просто се запасете с адско търпение!
По повод на играчките Гиги не обръщаше внимание на кучешките такива но на истински бебешки играчки се радваше много та и до ден днешен си играе с тях!
Съвет ако искате кучето да ви остави поне за малко да си отдъхнете купете от аптеката-по лъскавите аптеки разполагат с бебешки залагалки за зъбките които са със специален гел отвътре който не е отровен но се препоръчва при спукване и изтичане играчката да се изхвърли-та този вид залагалки се слагат в хладилника за един,два часа да се охладят и после държеейки играчката от единия край давате на кучо да си ръфа от другия,ще видите че действа и резултата няма да закъснее,даже като размахате пред него играчката -която съм сигорна че ще му стане любима може като дойде да я подуши да я хвърляте и да му казвате донеси примерно топчо или ръчко това са имена кратки закачливи и кучо по лесно ще ги възприеме а по този начин с донасянето на играчката и тичането кучо ще изразходва енергия и съответно вашите ръце,коси и чорапи ще са нахапани по малко! ;)
Дано да съм била полезна! :wub:
Публикувано: 08 May 2008 - 12:31 PM
Цитат
Моя никога не е бил такъв... Дано да го израсте това поведение!
Еви твоя одавна вече не е бебе ;D това поведение е по силно изразено в периода на смяна на бебешките зъбки а от наблюденията ми върху Джоузеф той е доминантно куче и още от сега проявява характер ;D
Публикувано: 08 May 2008 - 12:36 PM
Ееее, даааа.. Будлъо ве4е е истински мъж. Оба4е дори когато беше бебе не ни е тормозил така.. Той си играеше с игра4ките си, обувките ни и тук таме някое дървено шкаф4е.. ;D А с ку4ета винаги си е играл нормално-в смисъл, 4е не ги е хапал.. :blink:
Публикувано: 08 May 2008 - 12:40 PM
Цитат
Ееее, даааа.. Будлъо ве4е е истински мъж. Оба4е дори когато беше бебе не ни е тормозил така.. Той си играеше с игра4ките си, обувките ни и тук таме някое дървено шкаф4е.. ;D А с ку4ета винаги си е играл нормално-в смисъл, 4е не ги е хапал.. :blink:
Той не само вече е мъж ами на всичкото отгоре и галантен мъж особено когато мине зад Гиги ;D :yahoo: :wub:
Публикувано: 08 May 2008 - 12:55 PM
Я стига Буда е 100%-ов ПЛЕЙБОЙ аз лично много му се радвам,ама нали и той е мъж като човешките мъже а ти да си видяла нормален 100% мъж който да мрази забавленията след 24ч-вечер айде моля ти се остави го да се прави на мъж ;) ;D Само дето Буда не ще да се съобразява с времето ;D на това му викам аз куче с характер!
Публикувано: 08 May 2008 - 01:24 PM
Виш аз да ти кажа Буда не е първия мъж който харесва Гиги историята знае и други такива случаи като например Френчито -Икси той също си хареса Гиги и това стана на първата изложба на малкия той тогава беше още бебе на 3 месеца ама май всички батковци имат присантимонт към него и му показват нагледно какво трябва да прави като порасне когато има любовна среща с хубавата Джи Джи да речем ;) ;D