Мопс
Публикувано: 05 May 2008 - 10:00 PM
Стадион Академик / стария.............нали?
:huh: :huh: :huh: :huh: каде се пише къде ;D ;D ;D на някой му се спи май :- :- :-
:huh: :huh: :huh: :huh:
Цитат
ние имаме желание да дойдем.............ДА ВИ ВИДИМ И ЗА ПОДКРЕПА ;)
Но незнаем каде ще се проведе......... :o :o :o
Но незнаем каде ще се проведе......... :o :o :o
Публикувано: 06 May 2008 - 12:59 PM
Ето ви от дакелската тема:
Цитат
стария стадион Академик - Точният адрес е "Цариградско шосе № 5. Стадионът се намира в комплекса на БАН - срещу завод ЕЛЕКТРОНИКА - кв. Гео Милев.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 May 2008 - 04:17 PM
Искам искрено да благодаря на цялата мопсочовешка агидка от Пловдив :yahoo: :->) :yahoo: вашата подкрепа означава много за нас още веднъж благодарим ви от сърце!!!
За снимки обаче лично аз не мога да обещая защото ще съм сама с Гиги смисъл че няма да има друг член на моето фемили :'( за сега май се очертава двете Ева да се снимаме една на друга!
Ще идва ли някой друг на изложбата?-от наща група?
За снимки обаче лично аз не мога да обещая защото ще съм сама с Гиги смисъл че няма да има друг член на моето фемили :'( за сега май се очертава двете Ева да се снимаме една на друга!
Ще идва ли някой друг на изложбата?-от наща група?
Публикувано: 06 May 2008 - 07:42 PM
Анииии, спокойно!! Ще си се снимаме перфектно. А и майка ми ще е там, така 4е няма никакъв проблем! :wub: Да ти се похваля-Буда ве4е знае командата "СТОЙКА"!! :yahoo: Ех, какво ли не прави едно пар4енце шунка... ;D
Публикувано: 07 May 2008 - 09:40 AM
Някой знае ли как стои вапроса с времето дали ще се смили над нас и да пекне слънчице,или пак ще ни вали дъжд щото като гледам от моите скромни наблюдения от началото на годината та и до сега винаги на изложбите е сибирски студ, е за хъскитата добре дошло ама наще китайчета тартаникат от студ ;D!
Публикувано: 07 May 2008 - 02:46 PM
Да знаете че в петък-09.05.08 Изложбата ще се проведе в зала Христо Ботев Студентски град начален час 10ч!А събота 10.05.08 изложбата ще се проведе на стария стадион Академик-близо до хотел Плиска записване -12ч начален час на съдене 14ч!
Дано да съм била полезна! :wub:
Дано да съм била полезна! :wub: