Мопс
Публикувано: 11 May 2008 - 11:21 AM
Светлеееееее-Конова да знаеш че се задава нов шампион на хоризонта от твоите дечица,до сега са го скатавали това бижу нооооо вчера бижуто блесна!Да знаеш че е диамант само трябва малко да се шлифова,дори Марга го хареса до колкото успях да чуя мнението й ама наистина е красавец! :OK: :samodovolen: :palec: не че на мен ми разбира много главата от пропорции и т.н но е жесток!
Публикувано: 11 May 2008 - 01:06 PM
Ани, цитирам майка ми: "Ани, пожелавам на Гиго същия успех като на Буда. Той уверено върви по неговия път. Благодаря за милите думи, и ако имаш нужда от помощ не се колебай да ме потърсиш." :wub:
Публикувано: 11 May 2008 - 01:11 PM
Цитат
Ани, цитирам майка ми: "Ани, пожелавам на Гиго същия успех като на Буда. Той уверено върви по неговия път. Благодаря за милите думи, и ако имаш нужда от помощ не се колебай да ме потърсиш." :wub:
Еви благодаря ти за милите думи макар че не съм голям кинолог знаеш че винаги помагам когато мога и когато съм компетентна така че ако има нещо разчитай на мен! :wub:
Публикувано: 11 May 2008 - 02:01 PM
Цитат
Марги честито :->) :->) :->)Бяхте жестоки да ги нацелуваш и понаплюеш всичките че тази с очилата изяде с поглед Орнела.Благодарности за всичко което направи за нас но най вече ти благодаря за Грегъри предполагам че вече си разбрала че той е слънчицето в моя живот!
Благодаря ти!!! :wub:
Благодаря ти!!! :wub: