Мопс
Публикувано: 21 May 2008 - 05:11 PM
Стафилококи :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oНЯКОЙ НАПРАВИ ЛИ ТИ ИСЛЕДВАНИЯ НА ДЖОУЗЕФ-КРЪВНИ ИСЛЕДВАНИЯ ИЛИ ПОСЯВКИ ЗА ДА ПОСТАВЯТ ТАКАВА ДИАГНОЗА АКО НЕ СА НА ПРАВИЛИ ТИ ПРЕПОРЪЧВАМ ДА НЕ СЕ ВРЪЩАШ ПРИ ТОЗИ ЛЕКАР!!!
Незнам дали само на мен или всички тук забелязваме че кучо вместо да се оправя той се влушава :huh: дано координатите които ти дадох бъдат полезни Гери каза че това е един от най известните лекари в Пловдив но по важното е че е добър и казва всичко право куме в очи но след като е извършил прегледа и след направени ако е необходимо изследвания!
Незнам дали само на мен или всички тук забелязваме че кучо вместо да се оправя той се влушава :huh: дано координатите които ти дадох бъдат полезни Гери каза че това е един от най известните лекари в Пловдив но по важното е че е добър и казва всичко право куме в очи но след като е извършил прегледа и след направени ако е необходимо изследвания!
Публикувано: 21 May 2008 - 08:45 PM
[
Абе Ив я ми кажи тия нагревки доктора с каква цел ги направи-щото нагревки се правят след счупване при самия оздравителен процес :o :huh:,
Такива процедури не се правят само при счупвания, а може да помогнат при всякакви възпалителни процеси. А магнитни процедури може да се правят и през гипса, ако има такъв.
Дано се оправи по-бързо малкото момче! Поне при хората, при рахит е полезно да стоят повече на слънце.
Абе Ив я ми кажи тия нагревки доктора с каква цел ги направи-щото нагревки се правят след счупване при самия оздравителен процес :o :huh:,
Такива процедури не се правят само при счупвания, а може да помогнат при всякакви възпалителни процеси. А магнитни процедури може да се правят и през гипса, ако има такъв.
Дано се оправи по-бързо малкото момче! Поне при хората, при рахит е полезно да стоят повече на слънце.
Публикувано: 22 May 2008 - 07:54 AM
благодаря на всички но вчера бяхме при нов ветиринар кучето няма рахит нито стафилококова инфекция кучето е болно от демодекоза и като са му слагали инжекции кевамек( извинявам се ако е неправилно произношението) са му засегнати нервни окончания сега му слажиха кайшка спецялна за демодекоза и му дзаваме калции+ казаха след 15 дни да отидем пак на праглад вече найстина се обърках незнам на кой да вярвам :rolleyes: :'(
Публикувано: 22 May 2008 - 08:28 AM
здравей,ив.За да не се объркваш пове4е,избери си един ветеринар и ходи само при него.При лекарите е така-никога мненията им няма да съвпаднат и всеки ще ти казва нещо ново.Не е хубаво за кучето всеки ден да го лекуват за нещо ново.Или поне това е моето мнение.Моят Ати също си е протрил лапи4ките отгоре,и аз се притеснявах в началото,но после стана ясно 4е просто такава му е походката.Както е и при хората-някои стъпват нормално,други не.Така че най-вероятно и на твоят мъник ще се окаже че нищо му няма(за което всички стискаме палци).

CH BG ATOS DE ANGELO & BELINDA
Публикувано: 22 May 2008 - 09:09 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Моля те само не агитирай в този форум за тези грешки на природата!
Никога не съм агитирал за нищо друго, освен за нормално отношение към животните. А и не мисля че са "квазимоди", но няма смисъл да навлизаме в безмислени спорове.. Освен това не мисля че информираността ми относно мини мопса означава че не съм запознат с породата мопс :) естествено не мога да се сравнявам с Вас и другите развъдчици, но все пак смея да твърдя че разбирам поне малко от породата ;)
Ах ,забравих ,че такива като мен според твоите думи се отнасят лошо към животните.И такова понятие според хората които се занимават с развъждане на тази порода - " мини мопс" няма.Но да не забравим твоя велик опит и за това май трябва да си мълча. ;D ;D ;D

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив... Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.Ще се грижиш ли за мен..страх ме е...маничка съм а мама я няма ". Смешно е, но и аз не вярвах че един поглед на едно такова малко животно може да породи такива безкрайни емоции . ДЖУДИ
Публикувано: 22 May 2008 - 09:13 AM
Цитат
Цитат
а опревиха ли си лапичките на ати кка го разхождаш ние като тръгнем и направо му се разкървъвяват и няма как да го разхождам
Купи му обувки за кученца.Има такива вече и в България.
Публикувано: 22 May 2008 - 09:22 AM
ами сега на кървят,просто му останаха на места без козинка,но то почти не се забелязва.А твоят предни или задни лапички си е разранил.А за ветеринарите аз съм се спряла на тези в свети георги и съм много доволна.Пусни някоя снимка да видим какво точно му има на кучо.Така и другите от форума могат да си кажат мнението.Може още някой да се е сблъскал с този проблем,и да те посъветва.

Публикувано: 22 May 2008 - 09:41 AM
Щом са предните мисля че не е от инжекциите защото това може да стане само от мускулните,а тях ги бият в задните и тогава щеше да влачи тях.Ати също има проблем само с предните.А за зоомания-има дрешки но са малко и на са кой знае какво.А за рахита-ти нали го храниш с роял канин.В него има калций и би трябвало да е достатъчен за да не се получи рахит.Не прекалявай с калция защото може да се получи прекалциране и кучо да остане дребен.

Публикувано: 22 May 2008 - 09:48 AM
ив,незная как стои въпроса с предозирането на тези инжекции,но зная че такова замятане и влачене на задни крачета се получава от неправилно поставяне на инжекции,като е засегнат някой нерв.Но в твоя случай са предните.А ветеринарите винаги обвиняват колегите си.Така че не им се връзвай много.