Мопс
Публикувано: 24 September 2008 - 03:39 PM
Здравите физически мопсове не си държат езиците от вън-освен в ситуация при която е имало физическо натоварване или времето е горещо например.
Публикувано: 24 September 2008 - 08:51 PM
Цитат
Ето това са нормално изплезени мопсове след игра при топло време:
Чакай и аз да се намеся тук... :P понякога като си сменят млечните зъби и им висва езика навън... После като се появят вече "нормалните" зъбки и езичето се прибира. Поне при нас беше така :wub: :wub:
На мен ми прилича точно на такова... :blink:
Публикувано: 24 September 2008 - 10:05 PM
Цитат
Цитат
Чакай и аз да се намеся тук... :P понякога като си сменят млечните зъби и им висва езика навън... После като се появят вече "нормалните" зъбки и езичето се прибира. Поне при нас беше така :wub: :wub:
Нека svetamops или md_baskervil да каже, но според мен това не е нормално. А и не съм виждала Мопс да си държи езика отвън, когато си сменя зъбите.
Публикувано: 24 September 2008 - 10:15 PM
Публикувано: 24 September 2008 - 10:20 PM
Публикувано: 24 September 2008 - 10:32 PM
нямам Мопс ако някой е разглеждал снимките на моето кученце знае ;)
интересно ми е къде мога да намеря някакви размери на Мопсчета ... толкова ли е трудно да се облекът, нямам никаква представа... моля да ми помогнете B)
ако имах приятелче Мопс щях веднага да опитам да го облека със суичър за да видя колко е трудно и да добия представа ...
Публикувано: 24 September 2008 - 10:51 PM
Публикувано: 25 September 2008 - 09:32 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Нека svetamops или md_baskervil да каже, но според мен това не е нормално. А и не съм виждала Мопс да си държи езика отвън, когато си сменя зъбите.
Публикувано: 25 September 2008 - 09:39 AM
Цитат
Публикувано: 25 September 2008 - 10:24 AM
Цитат
Цитат
Ми да, като не си го довела до Варна само на снимки ще му се радваме ;) Тук също има добри заведения, не е само в София ;) И има море :P
Ще дойдем! Само не знам кога... Имам работа във Варна, така че, ако се наложи да ходя ще взема Свинчо с мен и ще Ви се обадя. :wub:
Публикувано: 25 September 2008 - 11:08 AM