Мопс
Публикувано: 12 April 2006 - 07:59 PM
Цитат
Цитат
А моят Ралфи за три месеца не съм го чула да излае, сигурно е още мъничък w)
Арни за 1ви път го чух да "лае" на 5 месеца и все още лае много рядко 2-3 пъти за месец, а Йори от 2рия месец започна и сега не млъква .....Проявява характер oleeee
Но "лаенето" на мопситата се изразява във ясното изговаряне на тези две букви "А, Ф" b) b) dribble
Бих прибавила и едно "Б" в началото на комбинацията l) или поне Тайра така лае - БАФ, БАФ d) b)
Публикувано: 14 April 2006 - 09:49 PM
Цитат
ние сме на линия ,даже ако mil е там схте ходим и на училище r) само да се разберем за часа и мястото b)
Добър вечер, каде ще е срещата d)
Прикачени файлове
-
14.jpg (49.96K)
Брой сваляния: 79

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив... Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.Ще се грижиш ли за мен..страх ме е...маничка съм а мама я няма ". Смешно е, но и аз не вярвах че един поглед на едно такова малко животно може да породи такива безкрайни емоции . ДЖУДИ
Публикувано: 14 April 2006 - 10:28 PM
Цитат
на полянката при Хилтън super best който иска да дойде ние с Отело и Дейзи ще Ви чакаме само нека се уговорим за часа ,дали да е преди обяд или след b) b)
Дали ще е възможно след обяд d)

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив... Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.Ще се грижиш ли за мен..страх ме е...маничка съм а мама я няма ". Смешно е, но и аз не вярвах че един поглед на едно такова малко животно може да породи такива безкрайни емоции . ДЖУДИ
Публикувано: 15 April 2006 - 03:46 PM
здрасти ради,аз не успях да ви открия s)
може би трябваше да ти се обадя,но ми беше неудобно.то много поляни има там.ние бяхме там точно в 2,понеже бяхме с автобус шийла направо щеше да умре от жега.като застана под едно дърво и не иска да ходи.помотахме се малко и като не те открих към 2 и половина си тръгнахме.имаше много хора с овчарки,който тренираха до земята и хората,но и там не те видях. s)
следващият път ако идваме трябва да си намеря кола,защото иначе шийла изнемогва. oo oo oo
поздрави
може би трябваше да ти се обадя,но ми беше неудобно.то много поляни има там.ние бяхме там точно в 2,понеже бяхме с автобус шийла направо щеше да умре от жега.като застана под едно дърво и не иска да ходи.помотахме се малко и като не те открих към 2 и половина си тръгнахме.имаше много хора с овчарки,който тренираха до земята и хората,но и там не те видях. s)
следващият път ако идваме трябва да си намеря кола,защото иначе шийла изнемогва. oo oo oo
поздрави
Публикувано: 15 April 2006 - 04:01 PM
r) Трябваше да се обадиш как ще ти е неудобно b) ние бяхме от към страната на булеварда ,потренирахме малко с mil i към 15 и нещо си тръгнахме ,а ако беше казала че няма с какво да отидеш щяхме да минем да те вземем ,следващия път звънкай и не се притеснявай super best
Целувки на Шийла w) и се надявам скоро да ви видим victoryVVV
Целувки на Шийла w) и се надявам скоро да ви видим victoryVVV

[br]Dezira MD Fon Baskervil