Мопс
Публикувано: 19 April 2006 - 08:37 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 19 April 2006 - 09:55 AM
Цитат
Понеже собственичката й е шивачка и ателието и е в тях , там по цял ден влизат и излизат много хора и явно някой е забравил вратата отворена и тя е излезналала, съвсем на близо живея и аз и именно там , жената която ни я върна каза че я е намерила ,
просто и е викналала и Рита се е качила в колата й , вечерта са я хранили с кучешка храна , а по странно стечение на обстоятелствата тази жена също е шивачка и през деня е взела Рита с нея в шивашкия цех.....Даже жените там я кръстили Тара l) А другото интересно е че тази жена е бременна , а нали и ние се надяваме нашата малка бандитка също да чака бебечета.Жените казаха че това било знак и че ако има бебчета едното трябва да го кръстим Тара l) b) А да а някой е чул обявата па радиото и им казал и така ни звъннаха и ние отидохме да си я вземем....
Общо взето Рита се е забавлявала а ние обърнахме цяла България да я търсим
И все пак много Ви благодарим на за оказаната подкрепа worthy worthy worthy
Maлееееееееее!Браво!ТВа е...голямо съвпадение...направо... bravoS
Публикувано: 19 April 2006 - 06:35 PM
Публикувано: 19 April 2006 - 08:08 PM
Цитат
Понеже собственичката й е шивачка и ателието и е в тях , там по цял ден влизат и излизат много хора и явно някой е забравил вратата отворена и тя е излезналала, съвсем на близо живея и аз и именно там , жената която ни я върна каза че я е намерила ,
просто и е викналала и Рита се е качила в колата й , вечерта са я хранили с кучешка храна , а по странно стечение на обстоятелствата тази жена също е шивачка и през деня е взела Рита с нея в шивашкия цех.....Даже жените там я кръстили Тара l) А другото интересно е че тази жена е бременна , а нали и ние се надяваме нашата малка бандитка също да чака бебечета.Жените казаха че това било знак и че ако има бебчета едното трябва да го кръстим Тара l) b) А да а някой е чул обявата па радиото и им казал и така ни звъннаха и ние отидохме да си я вземем....
Общо взето Рита се е забавлявала а ние обърнахме цяла България да я търсим
И все пак много Ви благодарим на за оказаната подкрепа worthy worthy worthy
РАДВА МЕ СЕ ЗА ЗА ЩАСТЛИВИЯ КРАИ victoryVVV

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив... Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.Ще се грижиш ли за мен..страх ме е...маничка съм а мама я няма ". Смешно е, но и аз не вярвах че един поглед на едно такова малко животно може да породи такива безкрайни емоции . ДЖУДИ
Публикувано: 20 April 2006 - 09:50 AM
Прикачени файлове
-
Mimi_Ralfy.jpg (316.9K)
Брой сваляния: 82
Публикувано: 22 April 2006 - 08:35 AM
victoryVVV w) d)
Прикачени файлове
-
easter.gif (39.45K)
Брой сваляния: 80
Публикувано: 23 April 2006 - 08:40 AM
Цитат
victoryVVV w) d)
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК bravoS super best victoryVVV drink

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив... Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.Ще се грижиш ли за мен..страх ме е...маничка съм а мама я няма ". Смешно е, но и аз не вярвах че един поглед на едно такова малко животно може да породи такива безкрайни емоции . ДЖУДИ
Публикувано: 24 April 2006 - 07:11 PM
Дейзи е нетърпелива да се види с Тайра и да се запознае с нови приятелчета w)
Прикачени файлове
-
PICT1347_9f618639fae4935592d6cf2e95bb23a8nova.jpg (153.92K)
Брой сваляния: 66

[br]Dezira MD Fon Baskervil
Публикувано: 24 April 2006 - 08:57 PM
как изкарахте празниците?
ние бяхме по разходки уикенда, Тайра тичка по разни полянки и сега изморена от вълненията.
Ради, за идната събота ли говориш? ще се радваме да се видим cheers хайде да се чуем допълнително в края на седмицата, за да се уговорим d) d)
поздрави! w)
Публикувано: 24 April 2006 - 09:21 PM

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751