Мопс
Публикувано: 12 March 2007 - 08:42 PM
Публикувано: 12 March 2007 - 09:37 PM
Моля, пишете на български !
Публикувано: 13 March 2007 - 02:03 PM
Цитат
Няма тигров мопс и няма от къде да се получи.Мелеза не е МОПС. bash
Публикувано: 13 March 2007 - 02:11 PM
Цитат
Е как ще иска някой тигров мопс като няма такъв.А кой какво ще си купи си е негов проблем,но да не налага мнението си във форум за чистопородни кучета.Има форум за мелези и който иска може да се включи там. ouu ouu ouu
Публикувано: 13 March 2007 - 02:15 PM
Уважаеми колеги,
Съвсем наскоро публично бе обявено създаването на алтернативна на Българска Републиканска Федерация по Кинология организация в България с наименование Български Републикански Киноложки Съюз. Намеренията на организацията са да поиска и придобие членство в алтернативната на FCI UCI. Необходимо е всички, които получат тази информация да знаят, че всякакъв контакт с представители, служби и мероприятия на цитираната българска организация ще се считат за враждебни на БРФК и FCI прояви на неуважение към нашата институция. Всеки, който пристъпи към такива контакти ще бъде отстранен завинаги от БРФК. Членове на цитираната алтернативна организация нямат право на никакви контакти в нашата организация или участие на наши мероприятия.
Камен Литов, Председател на БРФК
Публикувано: 13 March 2007 - 05:33 PM
Прикачени файлове
-
ati.JPG (15.86K)
Брой сваляния: 69

CH BG ATOS DE ANGELO & BELINDA
Публикувано: 13 March 2007 - 06:39 PM
На ден около 20 000 деца остават без родители, около 1 000 000 човека се заразяват със СПИН в света и още куп други мрачни статистики, така че мили дами (конкретно се обръщам към дамите, защото те са по-активната страна в настоящия форум) радвайте се на хубавите неща в живота, който са Ви дадени и на невероятните си животинки, които не се интересуват колко си богат или беден, а ти даряват само щастие.
Просто хората трябва да бъдат много добре информирани, но във никой случай във този стил на Вашите съобщения. Абсолютно обективна съм и искам да кажа, без да влагам лоши чувства, че когато чета писаното в този форум, в повечето случай изглежда монополистично и приоритетно само за няколкото кучета родени от елитна майка и баща. Надявам се да ме разберете правилно!
Преди да напуснем за дълго, бихме желали да кажем колко безкрайно обидени се чувстваме, че разбираме пост-фактум за провелата се вече изложба. Нашето куче също има "сертификат за качество", както чухме вече да наричат родословието, но не знаехме за събитието. А и какви са ни изобщо шансовете с наложения монопол в тези среди???!!! Победителите се знаят, още преди да са заченати. Още един път, моля да бъда извинена за тона, но аз лично съм огорчена.
Светлана Павлова
Прикачени файлове
-
neron_avatar_5_meseca.jpg (70.4K)
Брой сваляния: 70
Публикувано: 13 March 2007 - 07:24 PM
Светлана Павлова
Светла!
Не говори глупости и не са обиждай.Ти имаш прекрасно куче ,можеш да ми вярваш знам какво казвам.Не съм от хората които лъжат.Монопол в наши среди няма.Всеки сам си решава и прави каквото иска.Иска да ходи на изложби , ако не иска не ходи.Не си питала и не си проявила интерес към изложбите.Ако ми беше казала щях да запиша твоето куче.То е младо и ако искаш да ходиш по изложбите никой не те спира,само прояви желание.Пишеш за толкова важни неща в нашия живот,а те растройват такива глупости.Май месец ще има много голяма изложба в София,ако ти кеф да се моташ като нас по ринговете,ела,ще те подсетя за да се запишеш за участието. wink
С уважение.Светла Конова
Публикувано: 13 March 2007 - 07:27 PM
Цитат
На ден около 20 000 деца остават без родители, около 1 000 000 човека се заразяват със СПИН в света и още куп други мрачни статистики, така че мили дами (конкретно се обръщам към дамите, защото те са по-активната страна в настоящия форум) радвайте се на хубавите неща в живота, който са Ви дадени и на невероятните си животинки, които не се интересуват колко си богат или беден, а ти даряват само щастие.
Просто хората трябва да бъдат много добре информирани, но във никой случай във този стил на Вашите съобщения. Абсолютно обективна съм и искам да кажа, без да влагам лоши чувства, че когато чета писаното в този форум, в повечето случай изглежда монополистично и приоритетно само за няколкото кучета родени от елитна майка и баща. Надявам се да ме разберете правилно!
Преди да напуснем за дълго, бихме желали да кажем колко безкрайно обидени се чувстваме, че разбираме пост-фактум за провелата се вече изложба. Нашето куче също има "сертификат за качество", както чухме вече да наричат родословието, но не знаехме за събитието. А и какви са ни изобщо шансовете с наложения монопол в тези среди???!!! Победителите се знаят, още преди да са заченати. Още един път, моля да бъда извинена за тона, но аз лично съм огорчена.
Светлана Павлова
worthy напълно съм съгласен с теб 1super
Публикувано: 13 March 2007 - 09:14 PM
Цитат
Светлана Павлова
Г-жа Павлова!Не знам защо сте толкова огорчена.Вие имате наистина прекрасно ,мопсче и да ви е живо и здраво.За какъв монопол говорите.Форума е свободен за всички.В него има и много мопсчета без родословие на които сме помагали със съвети и против никое не сме.Аз обичам изложбените мопсове, а за да са такива то трябва да са с родословие.Аз съм отговорник по развъдната работа към клуб мопс и не мога да се съглася да се развъждат мопсове ментета,а по лошото е,че хората,които ги произвеждат лъжат,че са чистопородни и така се превръщат в поредните измамници.А иначе погледнато всеки има право да си купува каквото куче иска,да си го гледа и обича.Този клуб е да се борим за доброто качество,да съветваме хората и да им помагаме.Критики има,но за да има чиста порода истините трябва да се казват и доказват.Що се отнася до изложбите мога само да съжалявам,че до сега не сте участвали.В тоя форум постоянно се говори за тях.Ние също в повечето случаи сме писали кога ще има изложба/стр.68/.Вие сте грамотен човек и след като ползвате форума би трябвало да следите календара,който се публикува на първа страница в този сайт Dog.bg и при добро желание да се запишете и да участвате.Тук никой никого не кани на изложби.Хората сами се интересуват,записват се и участват.Наистина съжалявам,че сте огорчени,но не знам защо.Ще се радвам да видя Нерончо на изложба.На 30 март има такава в Пловдив и спокойно може да се запишете и да участвате.Аз също се ровя в календара на БРФК,преценявам кое мое куче къде да водя и просто се записвам и участвам.
Публикувано: 15 March 2007 - 11:56 PM
обръщам се към всички притежатели/любители на мопс с молба за съвет:
Искам да си купя мопс - от къде да го закупя? опциите, които обмислям са:
- внос - но откъде -от Словения, Италия или др. държава
- или от Бг развъдник?
Какво да гледам като си го купувам?
Искам мъжки, златисто-кафяв...
Благодаря предварително на всички, които ще ми дадат съвет
oleeee
Публикувано: 16 March 2007 - 08:18 AM
Цитат
- или от Бг развъдник?
oleeee
Здравейте!
Смятам ,че няма значение от коя държава ,ще си внесете кученцето и в България има избор.Трябва да решите за себе си дали с родословие или без.Аз Ви препоръчвам да си взимате само с родословие.Защото много хора си казват,ами за какво ми това родословие,аз си взимам домашен любимец и после като мине време почват да съжаляват ,но вече е късно.И още един съвет - не бързайте.Ако решите нещо пишете тук в форума ,ще Ви консултирам,не забравяйте че ще си имате още един член в семейството Ви който ще Ви радва в следващите 12- 15 години.
С уважение.Светла. wink
Публикувано: 16 March 2007 - 02:10 PM
Цитат
Цитат
- или от Бг развъдник?
oleeee
Здравейте!
Смятам ,че няма значение от коя държава ,ще си внесете кученцето и в България има избор.Трябва да решите за себе си дали с родословие или без.Аз Ви препоръчвам да си взимате само с родословие.Защото много хора си казват,ами за какво ми това родословие,аз си взимам домашен любимец и после като мине време почват да съжаляват ,но вече е късно.И още един съвет - не бързайте.Ако решите нещо пишете тук в форума ,ще Ви консултирам,не забравяйте че ще си имате още един член в семейството Ви който ще Ви радва в следващите 12- 15 години.
С уважение.Светла. wink
Благодаря ви Светла за отговора! Ще поддържаме връзка по темата b)
Поздрави,
Катя
Публикувано: 16 March 2007 - 05:43 PM
Прикачени файлове
-
P3040258.JPG (16.95K)
Брой сваляния: 74

CH BG ATOS DE ANGELO & BELINDA
Публикувано: 18 March 2007 - 12:31 AM
Публикувано: 18 March 2007 - 01:56 AM
Прикачени файлове
-