Мопс
Публикувано: 22 October 2007 - 03:47 PM
Цитат
zdr razkajete mi za tazi porada mops kak se otglejdat ne6to harakterno kak se hraniat i vsi4ko
Тази тема е над 100 страници. Прочетете я и после, ако имате въпроси - питайте.
И - пишете на кирилица!
мод
Тази тема е над 100 страници. Прочетете я и после, ако имате въпроси - питайте.
И - пишете на кирилица!
мод
По-скоро се зачети темата преди да пускаш латиносъобщения :o 114 страници все за мопсове.
Публикувано: 23 October 2007 - 09:51 PM
Здравейте
Много искам да си купя мопсче,но когато попитах в един зоо магазин ми казаха,че 2 седмично трябвало да го водя на лекар,защото получавали някакво заболяване на козинката.Сащо ми казаха,че много миришели и хъркали.Вярно ли е това?Благодаря предварително :blink:
Много искам да си купя мопсче,но когато попитах в един зоо магазин ми казаха,че 2 седмично трябвало да го водя на лекар,защото получавали някакво заболяване на козинката.Сащо ми казаха,че много миришели и хъркали.Вярно ли е това?Благодаря предварително :blink:
Публикувано: 23 October 2007 - 11:06 PM
Няма, Светле-тези дни ще ти звънна! ;)
Моят мопс е ве4е на година и 2 месеца и досега никога не сме имали проблеми с каквито и да било кожни болести! Наистина хъркат много, но това е 4аст от 4ара им (както и попръцкването)! ;D А колкото до това дали миришат-ами поправете ме, ако греша, но всяко ку4е, което не се къпе и поддържа мирише, нали? :blink:
Моят мопс е ве4е на година и 2 месеца и досега никога не сме имали проблеми с каквито и да било кожни болести! Наистина хъркат много, но това е 4аст от 4ара им (както и попръцкването)! ;D А колкото до това дали миришат-ами поправете ме, ако греша, но всяко ку4е, което не се къпе и поддържа мирише, нали? :blink:
Публикувано: 24 October 2007 - 09:20 AM
Цитат
Здравейте
Бих те посъветвала да не си вземаш куче от зоомагазин.
Има развъдници... тук мисля има поне двама развъдчици...
Попитай тях за кученце, така поне ще можеш да проучиш какви са родителите му
и да си гарантираш, че няма да се разболее от някоя гадост и че е истински мопс.
Сериозно... ако се поровиш из форума... ще откриеш толкова много истории на пострадали от зоомагазини.
Моят мопс е малък още, но и аз не съм имала досега проблеми с кожата. Успех в търсенето.
Публикувано: 24 October 2007 - 11:49 AM
Цитат
BuBuTy :blink: Зоомагазините не са най доброто място за съвет относно породата.Ако се поразровиш във форума на мопса ще разбереш,че има клуб "Мопс" и хора,които могат да ти кажат всичко за породата,а и в началото на форума пише всичко за мопса-стандарт,най чести проблеми,които се срешат и т.н.Мопса е куче като всички останали и не мирише повече от другите породи.Всичко зависи от това как се храни и поддържа едно куче.