Цитат
Здравейте,
Сайта ни не се е появил сега, а преди месеци. И в него няма никаква цензура! Координатите Ви във форума са си там и ние никога не сме ги махали. Просто Вие ги бяхте сложила не в темата, която беше сложена за набор на координати на развъдници. Не сте се свързвала с нас и на е-мейла. Бяхте сложили координатите в отговор на тема на потребител, в която се питаше за развъдници. Екипа видя координатите и ги добави в сайта. Попитахме за информация за клуб Мопс, която да сложим на сайта за да го популяризираме, но лично Вие не взехте отношение по въпроса като казахте, че си правите ВАШ САЙТ с ВАШ ФОРУМ. Сайта не е мой, а на цял екип от хора. Колегите ми видяха Вашето съобщение тук за подготовката на сайта Ви и тактичния отказ на информация за клуб Мопс. И понеже не бяхте постнали координатите в правилната тема и не бяхте писали, че желаете да Ви добавим, както ни писаха за MD BASKERVIL, колегите решиха че Ви се натрапваме, като взимаме информация, която не сте ни предоставила доброволно и решиха да я махнат. Информацията Ви не стоя 2 седмици, а 2 дена. Никой не се страхува от Вас, а и няма причина да се страхуваме. ;D Никой не желае да Ви сприра развъдната дейност, не се притеснявайте за това. Ако имате желание да добавим развъдника, естествено ще Ви добавим. Но досега не сте го проявила.
В раздела на Развъдниците,под развъдник на MD Baskervil имаше данните на моя развъдник ,които изведнъж исчезнаха, това ме накара да мисля че имате нещо лично срещу мен.И факта ,че Вие първо ги публекувате и после махате ги ,ме насочва на лоши мисли за Вас. :(
Пожелавам на Вашия сайт успех . :->)