Dog.bg Форуми : Мопс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (254 Страници) +
  • « Първа
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопс

#1801 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 November 2007 - 10:08 PM

Цитат

Какво да заграбим?  ;D Пари ли мислите, че взимаме за регистрация? Процент от продажбите ли ще Ви искаме? Какво точно заграбваме? Ние не печелим нищо от този сайт. Просто имаме мопс, обичаме породата и е създаден на доброволни начала!

Аз не говоря за пари! А за това че правите опит да изземете функции на други организации. :'(
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1802 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 10:10 PM

Цитат

Защо ние? А защо Вие не се сетихте по-рано да си популяризирате клуба? Направи човек добро да му се иза*ат на главата! Не го разбирам това  :(   :sos:  :-

А кой Ви е казал че нашия клуб има нужда от популяризиране? Вие сте член ли на нашия клуб? :(
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1803 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 10:12 PM

Цитат

Цитат

Не знам кой каква информация е предоставил,но под името на моя развъдник стоеше името на развъдник Kingonaleash.Изведнъж то изчезна.Каква е причината не знам,но не е редно да се махат координатите на един от водещите развъдници в България.

С риск отново да получим писания пълни с неприязън искам да Ви запитам госпожо редно ли е да се държим добре с Вас, а Вие да правите точно обратното и да покавате такова пренебрежение? То не бяха думи, то не бяха картинки  :yahoo:  :yahoo: , като дете се държите. Какво е това плезене!!?!?!?!?  :P  :P Ние да не сме бебета или простаци????!?!? Толкова ли Ви е неприятно, че направихме сайт, чрез който обикновенния потребител може да прочете повече за породата да си я хареса и да се навие да си купи и то от Вас, защото Вие сте развъдниците??!?! Какво лошо искахме, какво лошо направихме?! Не разбирам нещо? Това Ви е една реклама, с какво искахме да Ви навредим като искахме да популяризиараме клуба?! Кажете?
В това което цитирате не виждам неприязън.Напротив няма нищо лошо да си направите сайт.А що се отнася до това,че ми правите реклама,аз нямам нужда от такава.За десетте години през които работя с породата мопс съм се доказала.Моите кучета печелят по изложби,хората,които са взели от мен кученца  са доволни.Това  ми стига.Винаги съм помагала и ще помагам.Но спора за  развъдник Kingonaleash ми намирисва на лично отмъщение.
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#1804 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 10:21 PM

Цитат

Какви функции?  ;D Да не Ви искаме членски внос  ;D

Много добре ме разбра.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1805 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 10:26 PM

Цитат

Цитат

А кой Ви е казал че нашия клуб има нужда от популяризиране? Вие сте член ли на нашия клуб? :(

Ами оправяйте се тогава! Нямам какво да добавя! Хората сами виждат, че с Вас не може да се говори и че явно целия свят е в конспирация срещу дейността Ви! Лека вечер!

Които иска да говори с мен винаги съм насреща.А за оправяне ,кой кой ,но не Вие ще ми кажете.Когато поработите с породата поне десетина години ,ще говориме ,а за сега сте просто первеню и тепърва ще прохождате с тази порода.Затова питайте и се учете.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1806 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 10:29 PM

[quote author=mopsi_tropsi link=topic=2466.msg294394#msg294394 date=1194294122]
[quote]В това което цитирате не виждам неприязън.Напротив няма нищо лошо да си направите сайт.А що се отнася до това,че ми правите реклама,аз нямам нужда от такава.За десетте години през които работя с породата мопс съм се доказала.Моите кучета печелят по изложби,хората,които са взели от мен кученца  са доволни.Това  ми стига.Винаги съм помагала и ще помагам.Но спора за  развъдник Kingonaleash ми намирисва на лично отмъщение.
[/quote]
Като няма лошо да си направиме сайт, защо така е засегната другата госпожа? Какво лошо правим? Ние каквото сме направили е било на добра воля, не да Ви правиме услуги! Разбирате много погрешно нещата. За какво лично отмъщение говорите? Та чак и функциите сме тръгнали да й изземаме. Като клуб само Вие ли имате право на сайт за мопс? А да не говорим, че даже не сте се и сетили досега за 6 години да си направите?! Моля Ви! Нямаме какво повече да си кажем! Безумно е всичкото това нападане и сърдене и не зная какво още. Вие се изживявате като някакви монополисти на всичко, което се свързва с мопс! Я се осъзнайте! А сега може ли да си нахраня мопсчето?  :huh:
;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1807 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 10:31 PM

Тези дразги наистина са излишни.Всеки има право да си прави сайтове.Сега наистина се вдетенихме.По добре да си нахраним мопсчетата и да спрем с тези разправии.На никой не са нужни.
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#1808 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 10:32 PM

[quote author=mopsi_tropsi link=topic=2466.msg294394#msg294394 date=1194294122]
[quote]В това което цитирате не виждам неприязън.Напротив няма нищо лошо да си направите сайт.А що се отнася до това,че ми правите реклама,аз нямам нужда от такава.За десетте години през които работя с породата мопс съм се доказала.Моите кучета печелят по изложби,хората,които са взели от мен кученца  са доволни.Това  ми стига.Винаги съм помагала и ще помагам.Но спора за  развъдник Kingonaleash ми намирисва на лично отмъщение.
[/quote]
Като няма лошо да си направиме сайт, защо така е засегната другата госпожа? Какво лошо правим? Ние каквото сме направили е било на добра воля, не да Ви правиме услуги! Разбирате много погрешно нещата. За какво лично отмъщение говорите? Та чак и функциите сме тръгнали да й изземаме. Като клуб само Вие ли имате право на сайт за мопс? А да не говорим, че даже не сте се и сетили досега за 6 години да си направите?! Моля Ви! Нямаме какво повече да си кажем! Безумно е всичкото това нападане и сърдене и не зная какво още. Вие се изживявате като някакви монополисти на всичко, което се свързва с мопс! Я се осъзнайте! А сега може ли да си нахраня мопсчето?  :huh:

В нашата Федерация ние сме към 40 клуба и от тях някаде 15 имат сайтове.Значи тези които нямат сайтове са монополисти или как?Ах тези гадни клубове които не си направиха сайтове , ще ги наказваме, безобразие,не направо ще ги линчуваме. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
[/quote]

[/quote]
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1809 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 10:33 PM

В нашата Федерация ние сме към 40 клуба и от тях някаде 15 имат сайтове.Значи тези които нямат сайтове са монополисти или как?Ах тези гадни клубове които не си направиха сайтове , ще ги наказваме, безобразие,не направо ще ги линчуваме. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
[/quote]
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1810 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 10:53 PM

Цитат

Хех първо мисля че ние не искаме да РАБОТИМ с породата! За нас това не е професия! Явно обаче вие си мислите че искаме да Ви вземем бизнеса  ;D. Спете спокойно, уверявам Ви че нямаме никакви такива тайни помисли спрямо бизнеса Ви! Лека вечер  ;)

Айде ,защо не. Първо това не е бизнес,а чистопородно развъждане ,изложби, друга е тръпката.Дали го разбираш?В каквото се съмнявам.Надали ще спя спокойно ,защото моята тръпка е да чакам новото ми куче, което ще пристигне тези дни в България.Това е бизнеса ,за които съм дала и ще давам много пари.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1811 Потребителят е офлайн   bobby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 11:06 PM

благодаря за поздравленията.АТОС вчера получи отлична оценка ,САС,САСИВ,ВОВ,ВОG.Много сме щастливи.БЕЛИНДА получи много перспективен в клас бебе

Прикачени файлове

User's Signature

CH BG ATOS DE ANGELO & BELINDA

#1812 Потребителят е офлайн   bobby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 11:14 PM

АТОС И БЕЛИНДА B) :wub:

Прикачени файлове

User's Signature

#1813 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 11:19 PM

Цитат

благодаря за поздравленията.АТОС вчера получи отлична оценка ,САС,САСИВ,ВОВ,ВОG.Много сме щастливи.БЕЛИНДА получи много перспективен в клас бебе

Много ми харесват, но Белинда най,най, най,сигурно защото е от мен. :wub:Аз тогава бях на изложбата в Велинград и не съм се запознала с Вас,но ще наваксам.
Как се разбират двамата? Белинда каква е по характер?
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1814 Потребителят е офлайн   bobby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 11:25 PM

ДВАМАТА СЕ РАЗБИРАТ чУДЕСНО!!!БЕЛИНДА НЕ МОЖЕ И СЕКУНДА БЕЗ АТОС.ТЕЖИ ВЕчЕ 6кг.Качвам една нейна снимка като по малка/на 3 месеца/.Сега сме вече на 5.

Прикачени файлове

User's Signature

#1815 Потребителят е офлайн   bobby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 11:29 PM

СТРАХОТЕН ИНАТ Е.
User's Signature

#1816 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 11:29 PM

Цитат

ДВАМАТА СЕ РАЗБИРАТ чУДЕСНО!!!БЕЛИНДА НЕ МОЖЕ И СЕКУНДА БЕЗ АТОС.ТЕЖИ ВЕчЕ 6кг.Качвам една нейна снимка като по малка/на 3 месеца/.Сега сме вече на 5.

Няма ли да идвате на изложбата в София,на 17-18 ноември?
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1817 Потребителят е офлайн   bobby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 11:34 PM

СМЯТАМЕ ДА ДОЙДЕМ НА 18.НАДЯВАМ СЕ ДА СЕ ВИДИМ!!!
User's Signature

#1818 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 11:39 PM

Цитат

СМЯТАМЕ ДА ДОЙДЕМ НА 18.НАДЯВАМ СЕ ДА СЕ ВИДИМ!!!

Значи ще се видиме там. :yahoo:
Отивам да лягам.Лека нощ на всички. ;)
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#1819 Потребителят е офлайн   Bambalina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2007 - 09:21 AM

За разведряване на обстановката...
Чакайте да Ви покажа един прекрасен мопсовски екземпляр...
на мен страшно много ми харесва, а и има купища награди... така, че би следвало и на развъдчиците да се хареса.
ICh., Multi.Ch. GRANT PUG Arcita
Джуниър шампион на: Чехия, Словакия
Шампион на: Молдова, Полша, Сърбия и Черна гора, Естония, Македония, България, Босна и Херцеговина,
Балкански шампион
Клубен шампион на Моравско-Слезкия Булдог-Мопс клуб
Словашки клубен шампион
Гранд шампион на: Словакия и България
Интершампион
Качена снимка
Опашурата много ме радва мен... много е сладка:
Качена снимка

И аз да попитам нещичко, пък ако някой отговори ... ще се радвам (извинявам се, ако въпроса ми е дилетантски)
В стандарта на породата е записано, че идеалното тегло на мопса варира от 6,5-8,5 кг. кг (на някой места дори се посочва 8.1 кг).
А аз като гледам какви шишовци посещават изложбите... и някак си ми е странно... Дори този тук... много награждаван Грант според мен е носител на поне 12-13 кг... Може ли някой да ми даде смислено обяснение на това?

#1820 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2007 - 09:39 AM

:blink:Bambalina,чудесно куче.Според стандарта мъжките са 9 кг.,но като,че ли е поостарял този  стандарт,защото вече много мъжкари тежат 12-13 килограма и това не е проблем.Но и прекалено големите вече са извън стандарта.Все пак трябва да се придържаме към него. :blink:
User's Signature

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

• (254 Страници) +
  • « Първа
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема