Мопс
Публикувано: 23 January 2008 - 09:39 PM
Изобщо по-често показвайте ВСИЧКИ хубавци... Просто са прекрасни ....
(по въпроса с лаенето Сам лае абсолютно винаги, когато чуе пеещи птички, по телевизора, навън ... тогава се скъсва да лае.... ама това му е единственото лаене всъщност... :wub: )
Публикувано: 24 January 2008 - 12:00 AM
Публикувано: 24 January 2008 - 12:13 AM
Тайра и сестра й Дейзи например са истински лудетини, особено като се съберат заедно.
дори бебетата-мопсчета проявяват характер - нашите са само на седмица, ама вече проявяват характер - най-лудото мопсче от кучилото е най-малката Сузи, която въпреки, че е по-дребничка от другите, хич не им отпстъпва по борбеност и се бута наравно с момчетата, за да се добере до цицка и да яде :P после ляга до най-дебелото братче и се гушка - по това личи, че е мило момиченце! :kuchence: :kuchence: :kuchence:
Публикувано: 24 January 2008 - 02:07 AM
П.П. От по-възрастните мопсове във форума... Ред Баттлер е мопс, какъвто аз бих искала да имам... НЕВЕРОЯТЕН Е!!! :wub:
Публикувано: 24 January 2008 - 09:40 AM
Цитат
само... извинявам се, че питам... ама какво е това нещо
до чурата му дето се вижда....
(аз малко съм параноик, така че не ми се сърдете)
Да, както каза Eva-Buddah, това му е татуировката на малкия звяр...
Публикувано: 24 January 2008 - 09:45 AM
Цитат
Извинявам се за всятата паника :huh: :huh: :huh:...
За пръв път виждам татуировка...
Бях чувала, че преди чиповете са се татуирали кучонавтите
ама... сега виждам...(няма значение... важното е, че нищо
лошо не е станало)
А иначе аз много се радвам на раздвижването тук ... :P :P :P
И да отбележа, че ако някой не си харесва кучето :sedni!: ... може да ми го даде на мен... :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Аз всички ги обожавам... Ще си направим една чудесна мопсокъща :P :P
(айде и ако слушате отвреме, навреме ще ви каним на гости...) :->)
Публикувано: 24 January 2008 - 11:32 AM
Някой да ми даде примерно меню за 5-месечен мопс, защото на мен ми омръзна вече от този Hill's, не че Басарди се оплаква де, нямаме НИКАКЪВ проблем с апетита B)
Публикувано: 24 January 2008 - 12:10 PM
Нас на границите никой не щеше да ни проверява документацията...
Камо ли чипа (доколкото знам сръбските и българските митници дори нямат четци),
а в Унгария хич не им беше до кучета.... Оттам нататък си беше без проблем...
Може да редуваш гранули с консерви... Хубаво е ,че може да са от една марка...
щом яде Хилс...
(Самуил гранулите на Хилс не ги и помирисва даже, но пък консервите ги омита скорострелно)
Ако искаш пък да му разнообразиш менюто му давай - мъничко яйчице, сирене
(ама да не е с подправки и обезсолено). Някой хора готвят ориз с морковчета и телешко
(полезно е за стомахчетата им), аз опитах веднъж и дали щото съм тотална катастрофа
в кухнята, от нещо друго ли, но Самуилката се разстрои :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Аз за такова "разнообразяване" се сещам...
Дано да съм ти помогнала...
Публикувано: 24 January 2008 - 01:14 PM
Публикувано: 24 January 2008 - 03:20 PM
но го яде само за разнообразяване, когато вече не ще изобщо гранулите - тогава няма как, почваме да й готвим.... :rolleyes:
но принципно гранулите са най-добри според много хора, тъй като съдържат всички необходими хранителни вещества, витамини и минерали.