Мопс
Публикувано: 30 January 2008 - 03:08 PM
Bambalina днес всички духом сме с теб и Самуилката кураж,много кураж ще ти бъде нужен и търпение.Ако лекарите ти позволят не се отделяй от него :kuchence:докато не го хване упойката,говориму колко е послушен колко го обичкаш,и най вече мисли позитивно!Всичко ще бъде наред,всичко ще се оправи :palec:
УСПЕХ!
УСПЕХ!
Публикувано: 30 January 2008 - 09:18 PM
Ехо-о-о,
Тук сме и сме двама :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Да ви кажа честно това бяха най-дългите два часа през живота ми... боях се, че никога няма да се събуди ...
Обаче сега съм толкова щастлива.... :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Преди да ви кажа за операцията... само искам да ви благодаря много много за подкрепата... Наистина... сякаш Самуил и той я усещаше... държа се адски мъжки и хирурга и анестезиолога (дали така се пише тази думичка ... :huh: :huh: :yahoo:) го похвалиха, че самият той им е помогнал много... Абе, държал се е като мъж...
"Нещото" е одстранено и изпратено за допълнителни изследвания (стискайте палци да е доброкачествен тумор) и сега имаме шев около 10 см. на лявата кълка.
Взела съм си 2 дни отпуск, за да го пазя да не се ближе... Дадоха ни антибиотик и сателитна чиния за всеки случай и сме готови да ловим сигнали от космоса :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Ако говоря глупости не ми се смейте, просто ми изпуши бушона от притеснение...
Още веднъж ви благодарим на всички... Без вас нямаше да се справим....
:wub: :wub: :wub: :wub:
Тук сме и сме двама :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Да ви кажа честно това бяха най-дългите два часа през живота ми... боях се, че никога няма да се събуди ...
Обаче сега съм толкова щастлива.... :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Преди да ви кажа за операцията... само искам да ви благодаря много много за подкрепата... Наистина... сякаш Самуил и той я усещаше... държа се адски мъжки и хирурга и анестезиолога (дали така се пише тази думичка ... :huh: :huh: :yahoo:) го похвалиха, че самият той им е помогнал много... Абе, държал се е като мъж...
"Нещото" е одстранено и изпратено за допълнителни изследвания (стискайте палци да е доброкачествен тумор) и сега имаме шев около 10 см. на лявата кълка.
Взела съм си 2 дни отпуск, за да го пазя да не се ближе... Дадоха ни антибиотик и сателитна чиния за всеки случай и сме готови да ловим сигнали от космоса :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Ако говоря глупости не ми се смейте, просто ми изпуши бушона от притеснение...
Още веднъж ви благодарим на всички... Без вас нямаше да се справим....
:wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 30 January 2008 - 09:28 PM
Bambalina :blink:,Поздравления за успешния край.Бързо възстановяване и занапред много щастливи дни със сладкия Самуилчо. :yahoo: :wub: :yahoo:
Публикувано: 30 January 2008 - 09:35 PM
Браво! Мамин слъдък сега прилича на Е.Т. с чинията. Ще се възстанови по-бързо отколкото предполагате - ние с Нерон сме сигурни. Мопса е голям човек. Не един път сме патили и знаем как се чувствате. Много Ви обичаме и пращаме милиони целувки. Направи му гуши-гуши от всички нас!
Публикувано: 30 January 2008 - 09:51 PM
Наистина сте страхотни всички.... :wub: :wub: :wub:
Само искам да ви попитам... наистина ли никакво ядене не бива да му се дава...
Просто за 2 дни е изял около 80гр. гранули и сега така жално греда....
Още веднъж... Самуилката и аз много ви благодарим за подкрепата... :->) :yahoo: :->) :yahoo:
Още веднъж... Самуилката и аз много ви благодарим за подкрепата... :->) :yahoo: :->) :yahoo:
Публикувано: 31 January 2008 - 07:02 AM
Типично за блондинки ... хъх вече за 3 път си пиша тук.. и после си изтривам поста :huh: :huh: :huh:
Исках да кажа, че малките бебешоци са просто прекрасни... Така като им гледах снимките и се чудех... сигурно много сладко писукат... А и да кажа... дръж се Джонка... сам си след 5 женки (мали-и-и милия представяте ли си какво ще го правят), ние сме с теб...
Самуилката сега спи и аз имам малко свободно време... въпреки че пък едва ли някой от вас би се кукнал в 6 часа да гледа форуми... Ама аз да си попитам... нормално ли ви се струва 12 часа след операци тоя ненормалник да иска да препуска и вилнее из цялата къща... ужас... направо ми се изправя косата като си помисля, че може раната да се отвори... Бях се притеснила, че не иска да пие вода, ама пи, след като се надумка прилично с половин консерва...
Исках да кажа, че малките бебешоци са просто прекрасни... Така като им гледах снимките и се чудех... сигурно много сладко писукат... А и да кажа... дръж се Джонка... сам си след 5 женки (мали-и-и милия представяте ли си какво ще го правят), ние сме с теб...
Самуилката сега спи и аз имам малко свободно време... въпреки че пък едва ли някой от вас би се кукнал в 6 часа да гледа форуми... Ама аз да си попитам... нормално ли ви се струва 12 часа след операци тоя ненормалник да иска да препуска и вилнее из цялата къща... ужас... направо ми се изправя косата като си помисля, че може раната да се отвори... Бях се притеснила, че не иска да пие вода, ама пи, след като се надумка прилично с половин консерва...
Публикувано: 31 January 2008 - 09:03 AM
adk,невероятни наденички е сътворила тайричка,и петте са просто гениални,но направо ще откача като я гледам сузка :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
само да си кажа че тя е моя фаворит и много да я напрегращащ,ако може де,щото те сега са толкова малки че само ги докосваш ;)
само да си кажа че тя е моя фаворит и много да я напрегращащ,ако може де,щото те сега са толкова малки че само ги докосваш ;)
Публикувано: 31 January 2008 - 09:31 AM
АААА имало хораааааааа :-)
Тъкмо сложих сега лампиона на главата на Самуилката... ох, как фучи и се сърди... Ужас... ама иначе се драпа и ще направим някоя беля...
Радвам се ,че има хора тук и без това ... днес цял ден ще си писателствам тук... :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Иначе и аз не съм чувала за нормален мопс... ама пък тая откачалка Самуил... не се е спрял нито за минута цяла вечер...
Тъкмо сложих сега лампиона на главата на Самуилката... ох, как фучи и се сърди... Ужас... ама иначе се драпа и ще направим някоя беля...
Радвам се ,че има хора тук и без това ... днес цял ден ще си писателствам тук... :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Иначе и аз не съм чувала за нормален мопс... ама пък тая откачалка Самуил... не се е спрял нито за минута цяла вечер...
Публикувано: 31 January 2008 - 09:54 AM
Цитат
Наистина сте страхотни всички.... :wub: :wub: :wub:
Сигурно лекари казват да не даваш храна ,заради упойка.Може да повръща.Те ти казаха и след операция да не го храниш два дена?