Цитат
Исках да кажа, че малките бебешоци са просто прекрасни... Така като им гледах снимките и се чудех... сигурно много сладко писукат... А и да кажа... дръж се Джонка... сам си след 5 женки (мали-и-и милия представяте ли си какво ще го правят), ние сме с теб...
Самуилката сега спи и аз имам малко свободно време... въпреки че пък едва ли някой от вас би се кукнал в 6 часа да гледа форуми... Ама аз да си попитам... нормално ли ви се струва 12 часа след операци тоя ненормалник да иска да препуска и вилнее из цялата къща... ужас... направо ми се изправя косата като си помисля, че може раната да се отвори... Бях се притеснила, че не иска да пие вода, ама пи, след като се надумка прилично с половин консерва...
Здравей, Bambalina! Значи отбора на блондитата се увеличаваме тука - и аз съм така :wub: снощи имахм проблем с нета и качването на постове, така че снимките на бебоците са се качили N-брой пъти, за което се извинявам. предполагам, че модератора ще отстрани тази грешка.
а иначе за бебетата - те са 3 момичета и 2 момчета :pionercheta: така че Джонката не е сам с девойките ;D Мъжкият отбор допълва и братчето му Рет.
много се радваме за Самуил, че вече има енергия и да тича и да играе. това само показва, че се чувства добре, че е жизнен - какво по-хубаво! да го нацелуваш от нас!!! :wub: :wub: :wub: