Мопс
Публикувано: 31 January 2008 - 11:07 AM
[glow=red,2,300]Самуилка ти си куче шампион :->) :->) :->)[/glow]
Публикувано: 31 January 2008 - 12:01 PM
Цитат
[glow=red,2,300]Самуилка ти си куче шампион :->) :->) :->)[/glow]
Ми на нас никаква превръзка не ни сложиха... Връчиха ни лампиона и казаха, че така по-бързо зараства... Сега може би започва малко да го боли, защото скрибуца и пак иска да се хапе... уф... в голям филм се вкарахме с това бобче...
Ето ви и най-новите модни тенденции при лампите и лампионите...
снимка1

(никой да не ми се смей на комбинацията килим с кухненски шкафове, че ми е голяма болка, ама така е, като се купува по памет)
снимка2

снимка3

тук вече се е втрещил, тъй като е осъзнал, че с туй нещо на глават не може да се бърка в купата с храна :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Раната гледах да не ви я показвам, че не е много приятна гледка... Омазана е в зелено , но кожата не изглежда зачервена...
Публикувано: 31 January 2008 - 12:46 PM
а иначе много добре изглежда самуилката,до утре всичко ще е забравил,голем пич :->)
а пък ти килима остави,ама аз сега съм на тема кухненско обзавеждане и баш таквиз шкафчета си търся,гледай да не си изпуснеш по инерция адреса,че барабар с шкафовете и самуилката ше ти взема :P :P :P
Публикувано: 31 January 2008 - 12:54 PM
Цитат
ААаа... ми аз адреса не го помня... ама пък и да го помня, няма да ти свърши никаква работа... ама ако си в София, мога да те пратя при едни мои познати (аз всъщност не знам дали са още там). Фабриката е в Русе, но имат студио в София на Раковска... Всичко могат да ти направят просто и са на прилични цени... Отивам да търся адреса точно....
А колкото до патеента... сега Самуилката стои пред вратата и скрибуца и иска да излиза навън, защото този лампион е закачен за каишката му... и нашия все си мисли, че като му го сложа и отиваме на разходка :rolleyes: :rolleyes:
Публикувано: 31 January 2008 - 02:18 PM
Цитат
Еее, страшна снимка, Гери :->) :->) :->)
Днес фантазията на форумците се развихри страхотно. предлагам да си направим изложба ;D ;D ;D
Публикувано: 31 January 2008 - 02:22 PM
Цитат
Цитат
Еее, страшна снимка, Гери :->) :->) :->)
Днес фантазията на форумците се развихри страхотно. предлагам да си направим изложба ;D ;D ;D
Публикувано: 31 January 2008 - 03:22 PM
Ами аз ги обожавам, честно :P
Аз се бях отплеснала щото си мислех, че Самуилката го боли, че скрибуца, а той е такъв симулант, че втори на света няма! Всичко е само и само да докопа консервата. Ужас!
Много хубави снимки сте пуснали всички... много...
:yahoo: :yahoo: :yahoo:
Форума ни направо е :->) :->)
Мисля, че скоро може и нас да отделят в отделна секция... Да сме там... най-отгоре :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 31 January 2008 - 03:37 PM
не знам симулация ли е щоли,ама моята шийла, като направи някоя беля и като трагна да и се карам,буквално заляга на пода и почва да мига на парцали,направо да си помислиш че нон стоп я бием в къщи,а тя явно се опитва да печели съчувствие още преди караницата.
иначе са актьори по рождение
:blink:
Публикувано: 31 January 2008 - 04:07 PM