Мопс
Публикувано: 07 February 2008 - 07:43 PM
Днес ми каза момичето,казва се Мирела,че мопсито по родословие се казва Дедал МД Фон Баскервил и е купен от София от Развъдник!Каза ми рождената дата,но аз глупавата я забравих...
Снимчици имам само трички и ми каза че е бил купен за 800лв. преди някъде 3 години!
Твой ли е този развъдник :yahoo:
Публикувано: 07 February 2008 - 07:55 PM
Цитат
Днес ми каза момичето,казва се Мирела,че мопсито по родословие се казва Дедал МД Фон Баскервил и е купен от София от Развъдник!Каза ми рождената дата,но аз глупавата я забравих...
Снимчици имам само трички и ми каза че е бил купен за 800лв. преди някъде 3 години!
Твой ли е този развъдник :yahoo:
Публикувано: 07 February 2008 - 10:56 PM
Цитат
Публикувано: 08 February 2008 - 09:45 AM
Цитат
Публикувано: 08 February 2008 - 10:19 AM
Цитат
Цитат
Аз пък се сетих, че някой тук от форума, някъде беше казал, че нашите кучета за нас винаги са
световни шампиони по красота... или нещо в този смисъл...
И няма значение какво мислят другите... нали... :->) :->) :->) :->)
Нашите са си шампиони ... Але але... Поздрави на всички шампиони :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 08 February 2008 - 10:35 AM
Цитат
Я-я-я ... вие какво правите? .... :wub: :wub:
Някоя щуротия да споделите с нас....
Песничка, поздрав!!! :->)
Публикувано: 08 February 2008 - 12:00 PM
Цитат
Цитат
Я-я-я ... вие какво правите? .... :wub: :wub:
Някоя щуротия да споделите с нас....
Песничка, поздрав!!! :->)
Публикувано: 08 February 2008 - 12:56 PM
иначе ви пращаме много целувки на всички - от мен, Ал, Тайра и бебетата. от вчера вече ядем гранули Стартер и се омазваме чак до малките ушички, ама няма как- растат ни зъби и трябва да оставим мамчето на мира :wub: :wub: :wub: :wub:
за бебетата говоря, да не се чудите ;D ;D ;D
Публикувано: 08 February 2008 - 01:07 PM
Цитат
иначе ви пращаме много целувки на всички - от мен, Ал, Тайра и бебетата. от вчера вече ядем гранули Стартер и се омазваме чак до малките ушички, ама няма как- растат ни зъби и трябва да оставим мамчето на мира :wub: :wub: :wub: :wub:
за бебетата говоря, да не се чудите ;D ;D ;D
Ами... то и аз блонд.... (ха каква стана сега тя една блондинка ще обяснява на друга :P :yahoo: :P), но доколкото разбирам някой някога е обидил кучето на някого и то пред трето лице, т.е. зад гърба на собственика... Ама не щат да кажат... Мълчаааааааат :P :P
Дотолкова мога аз да ти обясня... Какво правят малките шампиончета и голямата силиконова шампионка. И изобщо... айде де... пикантерии трябват тука... кой се напикал, кой цокал повече, кой се скрил, кой набил другарчето... Пълни подбробности :P
Иначе Гери (аз дали мога да ти викам така, сега ще пробвам пък ако ме набиеш по антените... ще знам за напред :yahoo: :yahoo:) Самуил утре се надявам да е без конци... а в неделя ще ходим на изложба... ама само като зрители...(на шпионаж) и после ще ви издам тайните на врагът... (извинявайте ако ви тормозя, днес ми е много-о-о-о-о лигаво... петък е :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:)
Публикувано: 08 February 2008 - 01:51 PM
Цитат
Ле-ле назад колко е интересно... Имало е толкова много мопсите... сега къде ли са всички...
Видях Буда и Нерон пишльовци още :yahoo: :yahoo: :yahoo: (много готини)... Едно черничко мопсче...
ама много много мопсита е имало... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
къде ли са се покрили?
Публикувано: 08 February 2008 - 02:01 PM
Цитат
Ами аз не ги виждам :'( Може другите да ги виждат... ама аз не... :'(
Пък ако някой ти е казал нещо лошо за Буда.. го прати в гората....
да пасе трева... примерно... и хич да не ти пука :-)
БУДА ПРЕЗИДЕНТ ша ля ля ля ля!!!!
(да не се сърдят другите... утре тях ще направим президенти) :->) :->)
Публикувано: 08 February 2008 - 02:01 PM
Цитат
Не разбрах препирнята много много, май някой е имал друга амбиция за кучето си, но все пак всеки си има едно красиво мопсче(някои имат и повече :rolleyes:), което е шампион вкъщи! :->) Лично аз и Акселът харесваме всички мопсове :->) :->) :->)