Мопс
Публикувано: 21 February 2008 - 06:48 PM
Аз нямам опит с мопс, но те са тежки отпред като булдоците и не те съветвам да го пускаш да плува/потъва.........Приятно море.
[/quote]
Ама, моля- това значи, че дебеланковците- хора не могат да плуват, а се давят или, че добре развитите мускулести в раменете мъже потъват с главата надолу ли? Напротив даже- дебелите хора и животни във водата не усещат теглото си и си плуват идеално. Като китове! ;)
[/quote]
Ама, моля- това значи, че дебеланковците- хора не могат да плуват, а се давят или, че добре развитите мускулести в раменете мъже потъват с главата надолу ли? Напротив даже- дебелите хора и животни във водата не усещат теглото си и си плуват идеално. Като китове! ;)
Публикувано: 21 February 2008 - 07:07 PM
[quote author=Bebe Astra link=topic=2466.msg350386#msg350386 date=1203612508]
Аз нямам опит с мопс, но те са тежки отпред като булдоците и не те съветвам да го пускаш да плува/потъва.........Приятно море.
[/quote]
[/quote]
Благодаря те, че стана член на клуба ни. :blink: :blink: :blink:
[/quote]
[/quote]
Благодаря те, че стана член на клуба ни. :blink: :blink: :blink:
Публикувано: 21 February 2008 - 08:32 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Вие сте наши членове.Като се приберете ,ще попълните само една молба. ;) ;) ;)
Света, дайте молбата в електронен вариант, за да я попълним... Днес получихме по пощата покана за национална изложба в Киев в края на април, но тогава ще сме пък в България за празниците...
Здравей!
Нямам в електронен вариант.До сега не сме имали нужда от такива и не сме направили.Като дойдете април ,ще се видим и ще я попълните.Ако не ви се чака, кажете как се прави и ще направя.
Няма ли скениран вариант на молбата? Ако няма - здраве да е, ще я попълним като си дойдем в БГ :yahoo:
Публикувано: 21 February 2008 - 09:11 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Вие сте наши членове.Като се приберете ,ще попълните само една молба. ;) ;) ;)
Света, дайте молбата в електронен вариант, за да я попълним... Днес получихме по пощата покана за национална изложба в Киев в края на април, но тогава ще сме пък в България за празниците...
Здравей!
Нямам в електронен вариант.До сега не сме имали нужда от такива и не сме направили.Като дойдете април ,ще се видим и ще я попълните.Ако не ви се чака, кажете как се прави и ще направя.
Няма ли скениран вариант на молбата? Ако няма - здраве да е, ще я попълним като си дойдем в БГ :yahoo:
За скениране няма проблеми.Утре ще го направя и ще пратя. :blink:
Публикувано: 21 February 2008 - 10:06 PM
Цитат
Здравейте, мопсита :wub: :wub: :wub:
много целувки от нас, Тайра и бебетата. качваме някои нови снимки на малките калпазани, които растат и хубавеят :->)
нови и по-стари снимки на сладурите са събрани в малко албумче ТУК
много целувки от нас, Тайра и бебетата. качваме някои нови снимки на малките калпазани, които растат и хубавеят :->)
нови и по-стари снимки на сладурите са събрани в малко албумче ТУК
Много ,ама много са красиви! Колко светли са станали. :blink:
Публикувано: 22 February 2008 - 12:33 AM
Цитат
А вие избрахте ли си още един любимец??? ;D
Май ще ви бъде доста трудно!
Краси имам нещо обещано не съм забравила утре ще ти напиша на л.с!
Май ще ви бъде доста трудно!
Краси имам нещо обещано не съм забравила утре ще ти напиша на л.с!
мерси за хубавите пожелания :wub: още не сме избрали, но наистина ще ни бъде СТРАШНО ТРУДНО... за момента искаме всички да са си у нас ;D
Криси