Мопс
Публикувано: 05 March 2008 - 11:58 AM
Цитат
Давайте снимки..............радвам се,че поне ще продължаваме да си ги виждаме и добре дошли в нашето семейство :yahoo: :yahoo:СНИМКИ МОЛЯ ВИ .............. ;)
Публикувано: 05 March 2008 - 12:15 PM
на изложба в Банско ще ходите ли?
Публикувано: 05 March 2008 - 12:36 PM
Цитат
Синекод сирпо, Азал антибиотик (азитромицин е това) от 100мг пак сироп взема, направо е страшно кашлянето, снощи почти нямаше сън. А за Лондон искам да кажа на всички Южняци: Идете, вижте и се върнете, това там не е живот!

Публикувано: 05 March 2008 - 12:47 PM
Цитат
Ехааааааааааааааа, ама те всичките ли са при вас, завиждам Ви благородно :wub: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 05 March 2008 - 01:14 PM
Публикувано: 05 March 2008 - 01:20 PM
При нас има доста пакости на последък но да почна с това че миналата вечер имаше голяма полицейска акция у дома.От чантата с покупки на мама Ани изчезна безследно шоколадов кроасан, за последно той беше видян в чантата с покупките които за малко бяха оставени в кухнята но за съжаление не бяха охранявани.След мащабна 12 часова изморителна акция домашната полиция откри мястото на престъплението и следи от кроасана.С прескърбие съобщаваме на многобройната аудитория че бяхя открити тленните останки на въпросния кроасан които бяхя под формата на трохички които престъпникът беше забравил на местопрестъплението там беше открита и нещасната опаковка която беше зверски раскъсана на парчета.Продължава издирването на неизвестния извършител!
Публикувано: 05 March 2008 - 01:31 PM
Цитат
При нас има доста пакости на последък но да почна с това че миналата вечер имаше голяма полицейска акция у дома.От чантата с покупки на мама Ани изчезна безследно шоколадов кроасан, за последно той беше видян в чантата с покупките които за малко бяха оставени в кухнята но за съжаление не бяха охранявани.След мащабна 12 часова изморителна акция домашната полиция откри мястото на престъплението и следи от кроасана.С прескърбие съобщаваме на многобройната аудитория че бяхя открити тленните останки на въпросния кроасан които бяхя под формата на трохички които престъпникът беше забравил на местопрестъплението там беше открита и нещасната опаковка която беше зверски раскъсана на парчета.Продължава издирванито на неизвестния извършител!
;D ;D ;D ;D :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :P :P :P :P :P
В нас е същата лудница!!! Всичко трябва да е на високо и недостъпно ! Забравим ли нещо веднага е опустошено , недаи си да остане сама в стая! :o :o :o
Публикувано: 05 March 2008 - 01:32 PM
Цитат
Цитат
Давайте снимки..............радвам се,че поне ще продължаваме да си ги виждаме и добре дошли в нашето семейство :yahoo: :yahoo:СНИМКИ МОЛЯ ВИ .............. ;)
Благодаря за топлото посрещане!!! Ивелин Николов ми е името-обикновено ме наричат-Иво.Ще опитам да кача малко снимки-дано се справя...
Публикувано: 05 March 2008 - 02:09 PM
Имаме си и нови прякори-малката пържолинка,когато седнем на масата прякора се видоизменя на просещото циганче ;D ама наистина е като малко жално циганче само дето нащо циганче никой не го кара да проси проявява самоинициатива ако знаеш колко е смешен, застава първо до мъжа ми сяда и почва да гледа молещо с големи тъжни очи а щях да збравя жалния поглед е ловко комбиниран с жално скимтене при такава гледка дори и най коравосърдечния човек ще се размекне обаче номера вече не минава и така обикаля всички стоящи на масата и като не му мине номера ляга в моите крака и се кротва,чака чинно да се нахраня защото знае че като стана от масата за него следва малко пиршество първо белим една голяма сладка ябълка и я настъргваме на рендето слагаме я в купичката върху роял канина та белким се излъже да хапне и от него ако не мине номера и изяде само ябълката следва ядене на банан, здъвкан преди това от мен защото ситно нарязан неще да го яде ама че малък глезлйо и така с малкия дундичко.Обаче май почва да поумнява не хапе както преди вече почти спи само на неговото си местенце е като изключим случаите когато спи до леглото ни.Вчера сутринта го намерих малкия щурчо да спи овит и барикадиран в моя пуловер аз щото вечер като се върна от работа съм изморена и вместо да си закачам дрехите на закачалка ги оставям в коридора на едно диванче и тоя малкия е отишъл и се е докопал до пуловера ми, беше си го примъкнал до неговото местенце и се беше гушнал в него.Снощи по същия начин си беше примъкнал долнището на анцуга на мъж ми и лекчко си го захапваше по подгъва,много е интересен когато излезнем всички от къщи и по късно се върнем познай какво намираме до леглото на Грег-купчинка с обувки,по една обувка от всеки живущ в къщи прицизно наредени в кръг около леглото му.Сигорно си мисли че като ни вземе обувките и няма да излизаме а ще си стоим само до него в къщи мамина мъничка душица! :'( :wub:
Публикувано: 05 March 2008 - 02:16 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Благодаря за топлото посрещане!!! Ивелин Николов ми е името-обикновено ме наричат-Иво.Ще опитам да кача малко снимки-дано се справя...
ЗДРАВЕЙ, ИВО И ДОБРЕ ДОШЪЛ!
Много се радваме, че се регистрирахте във форума и вече сте част от голямото ни семейство по всички параграфи :->)
Момичетата изглеждат чудесно, а че между Данте и Сузи са припламнали искри, си личи още от първата снимка :wub: :wub: :wub: Какво прави моята любимка Чочолинка? слуша ли?
да ги нацелуваш много и трите дами от мен и Алекс :wub: :wub: :wub: дано скоро да се видим на някоя изложба! и пускай снимки! много са хубави...
Тайричка сега остана с двете момченца - Ред и Джони. те са не по-малко палави от момичетата и от вчера са се заели да опостушават една кутия от обувки... не знам до къде са стигнали ;D ;D ;D довечера ще ви разкажа.
целувки на всички мопсита и най-много на Чочката :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 05 March 2008 - 02:28 PM
за просенето и ние сме така,аз по не му давам обаче другите много го лигавят и развалят дисциплината ,та вчера ги съвещавах пак.........много хапе пък нашия щурчо.Гледам,че отпред няма зъбче.Но както казваш ти види ли ни гърба.................само да съм забравила нещо-пантофи,дрехи преслушва ги моментално.Не разбрах яде ли го канина или не(щом като го залъгваш)аз така правя,когато не е ял.Много ми се иска да се видим ВСИЧКИ форумци(само мопсита де)направо не мога да си го представя :wub: