Dog.bg Форуми : Мопс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (254 Страници) +
  • « Първа
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопс

#3941 Потребителят е офлайн   Buddah Mama Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 March 2008 - 08:44 PM

Светле, Марги, благодаря за добрите думи, казани за мен. Ако решите да разхождате мопсове, ние с Буда  ще се присъединим с удоволствие към вас.

#3942 Потребителят е офлайн   denica1 Икона

Публикувано: 28 March 2008 - 12:33 AM

Цитат

Здравейте ,няма ли тук почитатели на породата мопс ,странно е защото тя заслужава внимание
zdravei.pi6e 4e se podarqva mops.ne moga da otkriq ni6to.ako nqkoi znae ne6to molq pi6ete kak da se svarja s nego

#3943 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 March 2008 - 01:16 AM

Пожелавам успех на всички които утре са на изложба! :->)
Светле лично ти пожелавам много късмет и успехи на котешките изложби,с теб ще се видим в неделя! :wub: :->)
На всички останали пожелавам един пекрасен уйкенд! :wub:
Гери с теб ще се видим утре,и да ме чакаш на уреченото място щото без тебе съм загубена ;D :wub:
И последно да попитам как е Буда има ли някакъв напредък?Дано това със видеото да помогне! :wub:
Еви това което съм обещала ще го свърша така че не бери грижа :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3944 Потребителят е офлайн   ив Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 09:28 AM

здравейте приятели снощи стана голям проблем с моя жозеф котака ми го одраска точно до оченцето и мн се изплаших как да ги спиятелядвете животни той иска просто да си играе но котката не го разбира :'(
User's Signature

Качена снимка

#3945 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 09:52 AM

УСПЕХ НА ВСИ4КИ ДНЕС!!!  :->)

Аууу, Ив, о4ите на мопса са МНОГО уязвими и трябва наистина много да ги пазиш, защото може да си създадеш огромни проблеми!!! Лоша котка и малък (глупав  :blink: ) мопс не е добра комбинация, според мен!  :rolleyes: :wub:
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#3946 Потребителят е офлайн   ив Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 10:01 AM

Цитат

УСПЕХ НА ВСИ4КИ ДНЕС!!!  :->)

Аууу, Ив, о4ите на мопса са МНОГО уязвими и трябва наистина много да ги пазиш, защото може да си създадеш огромни проблеми!!! Лоша котка и малък (глупав  :blink: ) мопс не е добра комбинация, според мен!  :rolleyes: :wub:
ами какво да направя той сега живее при моя приятел именно поради тази причина че е още мн малък и неможе да се защитава но го водя у нас през вечер за да може да свиква т по малко един с друг направо ще се побъркам вече :'(
User's Signature

Качена снимка

#3947 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 10:48 AM

Цитат

здравейте приятели снощи стана голям проблем с моя жозеф котака ми го одраска точно до оченцето и мн се изплаших как да ги спиятелядвете животни той иска просто да си играе но котката не го разбира :'(
Наистина имаш голям проблем.За съжаление може и никога да не свикнат.Има котки които свикват,но трудно. Очите на мопса са много уязвими.Едно одраскване в очите и не ми се мисли.Или трябва да избереш едното животно или да ги държиш разделени поне докато порастне мопса,макар,че и тогава е опасно.Едно одраскване в очите е много опасно.Дано свикнат.
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#3948 Потребителят е офлайн   ив Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 11:33 AM

Цитат

Цитат

Наистина имаш голям проблем.За съжаление може и никога да не свикнат.Има котки които свикват,но трудно. Очите на мопса са много уязвими.Едно одраскване в очите и не ми се мисли.Или трябва да избереш едното животно или да ги държиш разделени поне докато порастне мопса,макар,че и тогава е опасно.Едно одраскване в очите е много опасно.Дано свикнат.
:'(още повече се отаях след вашите съвети ама благодаря все пак дано да се оправят немага да изгоня котката тя е любимка на майка направо нямам избор :'(
User's Signature

Качена снимка

#3949 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 01:26 PM

В такъв слу4ай имаш проблем... Не мисля, 4е ще свикнат заедно.. Май ще трябва или да живеят разделени, или ще трябва да се разделиш с единия си любимец...?? :blink:
User's Signature

Качена снимка

#3950 Потребителят е офлайн   ив Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 01:34 PM

Цитат

В такъв слу4ай имаш проблем... Не мисля, 4е ще свикнат заедно.. Май ще трябва или да живеят разделени, или ще трябва да се разделиш с единия си любимец...?? :blink:
ами аз ще изчекам докъто жозеф порасне малко и не  е толкова палав за да може да разбира вече че котката е опасна за него и да не и се завира сам в муцуната защото той сега още не разбира нищо :blink:много е глупавичък
User's Signature

Качена снимка

#3951 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 March 2008 - 01:56 PM

ив,не се отчайвай така, всичко ще си проличи с времето,всяко животно подлижи на дресировка с повече упорство може и да научиш жозеф да не си вре муцунката където не му е работата ;Dето две снимки на жозеф с не толкова добро качество,но утре като ни дойдат на гости ще направим една хубава фотосесия :yahoo:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#3952 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 March 2008 - 01:59 PM

:wub:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#3953 Потребителят е офлайн   ив Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 02:01 PM

Цитат

ив,не се отчайвай така, всичко ще си проличи с времето,всяко животно подлижи на дресировка с повече упорство може и да научиш жозеф да не си вре муцунката където не му е работата ;Dето две снимки на жозеф с не толкова добро качество,но утре като ни дойдат на гости ще направим една хубава фотосесия :yahoo:
ооо мерси мила да ще направим :wub:
User's Signature

Качена снимка

#3954 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 02:10 PM

един съвет ако може, според мен ако мацето удари една лапа на жозеф той ще разбере къде му е мястото и ще се справят със семейната йерархия. кучовците са достатъчно умни, че да не се бутат там където могат да хапнат бой. но това с очетата наистина е лошо. нашия котак биеше куч само по дупето и се разбраха
Успех
User's Signature

Качена снимка

#3955 Потребителят е офлайн   ив Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 02:13 PM

мерси мн да то това е лошото че се хвърля в очите а и той още не реагира и даже не му направи впечатлиние че котката го удари той сигурно си мисли че си играят  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#3956 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 02:33 PM

Мопсовете са изклю4ително добри същества! Той може и никога да не разбере, 4е с котето шега не бива! Моя като беше малък една ули4на котка му се нахвърли, оба4е той не само, 4е не си взе поука, ами и продължи да иска да ходи при тях.. :o Но наистина ти казвам, Ив, много внимавай с о4и4ките му, защото там им е "Ахилесовата пета".. Можеш да си докараш огромни неприятности!  :o
User's Signature

Качена снимка

#3957 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 02:41 PM

може би наистина трябва да почакаш да порастнат, защото за малкия още всичко е игра.
User's Signature

Качена снимка

#3958 Потребителят е офлайн   ив Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 02:50 PM

да  и аз така мисля сега просто е немислимо съжителството им дано всичко се оправи защото немога да живея постоянно в страх че нещо ще стане :'(
User's Signature

Качена снимка

#3959 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 06:05 PM

Скъпа, Норма,
или както там ти е името, зад което се криеш. не знам какво те е провокирало да напишеш подобно гадно и обидно писмо по мой адрес -КРИСТИАНА ТИ ПИШЕ, в случай, че се чудиш. В поста си употребяваш името ми много пъти, което ме навежда на мисълта, че имаш нещо лично срещу мен.
първо да ти благодаря, че толкова се интересуваш от темата на мосповете и демодекозата. макар да имаш публикувани САМО 4 СЪОБЩЕНИЯ до момента, явно си в сайта доста отдавна, щом помниш какво се е писало тук през 2006-а година.
Това че Тайра е била болна от декодекоза не е никаква тайна - даже тема във Ветерниарния кабинет бях отворила, за да помогнем и на други кучета с тази болест, а те повярвай ми бяха много и все още са. това не е заразна болест и се проявява само в изключителни ситуации, ако имунната система на кучето много отслабне. НО ЯВНО ТИ СИ ДОБРЕ ЗАПОЗНАТА С ТОВА, НАЛИ КАЗВАШ ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ ПОЛОВИН ВЕТ.

Обяснявам САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕ ГО РАЗБИРАТ - А ТИ ЯВНО СИ ОТ ТАЯ ГРУПА -
Тайра беше излекувана много бързо благодарение на д-р Александров и преди да я заплодим сме се консултирали както с него, така и със Светла и Маргарита, които ОТГОВАРЯТ ЗА РАЗВЪДНАТА ДЕЙНОСТ, В КЛУБ МОПС, АКО НЕ СИ ЗАПОЗНАТА.Самият факт, че Тайра е заполдена с най-хубавия и скъп мопс в БГ е достатъчен.
не знам какъв ти е проблема, завиждаш ли или нещо друго, но ще се радвам вместо да пишеш глупости по форумите, да ми се обадиш, за да го изясним лично. пиши ми на лични коя си и телефона си, за да ти се обадя. не ми харесва да ме плюят публично или да обиждат кучето ми и да пишат неверни неща за него.
предупреждавам те, че няма да оставя нещата така. и очаквам да ми се обадиш, за да не те търся аз.

#3960 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 06:11 PM

:rolleyes: :huh: :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

• (254 Страници) +
  • « Първа
  • 196