Мопс
Публикувано: 28 March 2008 - 01:16 AM
Светле лично ти пожелавам много късмет и успехи на котешките изложби,с теб ще се видим в неделя! :wub: :->)
На всички останали пожелавам един пекрасен уйкенд! :wub:
Гери с теб ще се видим утре,и да ме чакаш на уреченото място щото без тебе съм загубена ;D :wub:
И последно да попитам как е Буда има ли някакъв напредък?Дано това със видеото да помогне! :wub:
Еви това което съм обещала ще го свърша така че не бери грижа :wub:
Публикувано: 28 March 2008 - 09:52 AM
Аууу, Ив, о4ите на мопса са МНОГО уязвими и трябва наистина много да ги пазиш, защото може да си създадеш огромни проблеми!!! Лоша котка и малък (глупав :blink: ) мопс не е добра комбинация, според мен! :rolleyes: :wub:
Публикувано: 28 March 2008 - 10:01 AM
Цитат
Аууу, Ив, о4ите на мопса са МНОГО уязвими и трябва наистина много да ги пазиш, защото може да си създадеш огромни проблеми!!! Лоша котка и малък (глупав :blink: ) мопс не е добра комбинация, според мен! :rolleyes: :wub:
Публикувано: 28 March 2008 - 10:48 AM
Цитат
Публикувано: 28 March 2008 - 11:33 AM
Цитат
Цитат
Публикувано: 28 March 2008 - 01:34 PM
Цитат
Публикувано: 28 March 2008 - 01:56 PM
Публикувано: 28 March 2008 - 02:01 PM
Цитат
Публикувано: 28 March 2008 - 02:10 PM
Успех
Публикувано: 28 March 2008 - 02:33 PM
Публикувано: 28 March 2008 - 06:05 PM
или както там ти е името, зад което се криеш. не знам какво те е провокирало да напишеш подобно гадно и обидно писмо по мой адрес -КРИСТИАНА ТИ ПИШЕ, в случай, че се чудиш. В поста си употребяваш името ми много пъти, което ме навежда на мисълта, че имаш нещо лично срещу мен.
първо да ти благодаря, че толкова се интересуваш от темата на мосповете и демодекозата. макар да имаш публикувани САМО 4 СЪОБЩЕНИЯ до момента, явно си в сайта доста отдавна, щом помниш какво се е писало тук през 2006-а година.
Това че Тайра е била болна от декодекоза не е никаква тайна - даже тема във Ветерниарния кабинет бях отворила, за да помогнем и на други кучета с тази болест, а те повярвай ми бяха много и все още са. това не е заразна болест и се проявява само в изключителни ситуации, ако имунната система на кучето много отслабне. НО ЯВНО ТИ СИ ДОБРЕ ЗАПОЗНАТА С ТОВА, НАЛИ КАЗВАШ ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ ПОЛОВИН ВЕТ.
Обяснявам САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕ ГО РАЗБИРАТ - А ТИ ЯВНО СИ ОТ ТАЯ ГРУПА -
Тайра беше излекувана много бързо благодарение на д-р Александров и преди да я заплодим сме се консултирали както с него, така и със Светла и Маргарита, които ОТГОВАРЯТ ЗА РАЗВЪДНАТА ДЕЙНОСТ, В КЛУБ МОПС, АКО НЕ СИ ЗАПОЗНАТА.Самият факт, че Тайра е заполдена с най-хубавия и скъп мопс в БГ е достатъчен.
не знам какъв ти е проблема, завиждаш ли или нещо друго, но ще се радвам вместо да пишеш глупости по форумите, да ми се обадиш, за да го изясним лично. пиши ми на лични коя си и телефона си, за да ти се обадя. не ми харесва да ме плюят публично или да обиждат кучето ми и да пишат неверни неща за него.
предупреждавам те, че няма да оставя нещата така. и очаквам да ми се обадиш, за да не те търся аз.