Цитат
Мопс
Публикувано: 30 March 2008 - 09:29 AM
Публикувано: 30 March 2008 - 02:44 PM
Публикувано: 30 March 2008 - 04:50 PM
срещу свекърва ми като я види ;D съответно му поисках автограф добре че беше така отзивчив да го даде щото лошо му се пишеше,след автографа трябваше да издиря писърката която ни бе писала оц.листове за да може на ново да напише вече истинското описание,и нея я открих слава богу,след един час недоразумения
накрая всичко приключи благополучно!
Обръщам се специално към Себулба понеже си тръгнахте нямаше как да сменя и вашия оц.лист защото трябвало да се върне грешния и да се прикачи новия към дипломата,но Грег като един истински Джентълмен пожела да сподели и подари
описанието си на вас и най вече ви присъждаме оцека МНОГО ПЕРСЕКТИВЕН бяхте
страхотни продължавайте все така нахъсани на пред! :->)
Спецеални благодарности на Гери която беше наш гид и двата дена,благодаря й още и за това че поне малко ми позволи да й вдъхна кураж и смелост и май резултатите не закъсняха,Гери само така от тук на татък главата горе без притеснение,надявам се да съм била полезна! :wub:
Специално обръщение към Голфи ах ти малко скачащо,сумтящо,хапещо братле :drugarche: вече си с титла мистър мускул сега остана малко да качиш мазнинка но малко и си шампион :->) кака Ани те измъчи да ти бърка цял ден в устата но имаше резултат другия път като се видим тя обеща само да те глези ако обещаеш да не хапиш като френчи ;D
Честито :->) :->) :->)
Молба към всички мопсчета които дойдох на изложбата но не очастваха.
Моля ви помолете вашите стопани на следващата излажба да бъдат така разумни да ви запишат защото всички заслужавахте най високите оценки и награди,благодаря предварително! :->) :->) :->)
Публикувано: 30 March 2008 - 04:58 PM
Цитат
срещу свекърва ми като я види ;D съответно му поисках автограф добре че беше така отзивчив да го даде щото лошо му се пишеше,след автографа трябваше да издиря писърката която ни бе писала оц.листове за да може на ново да напише вече истинското описание,и нея я открих слава богу,след един час недоразумения
Обръщам се специално към Себулба понеже си тръгнахте нямаше как да сменя и вашия оц.лист защото трябвало да се върне грешния и да се прикачи новия към дипломата,но Грег като един истински Джентълмен пожела да сподели и подари
Спецеални благодарности на Гери която беше наш гид и двата дена,благодаря й още и за това че поне малко ми позволи да й вдъхна кураж и смелост и май резултатите не закъсняха,Гери само така от тук на татък главата горе без притеснение,надявам се да съм била полезна! :wub:
Специално обръщение към Голфи ах ти малко скачащо,сумтящо,хапещо братле :drugarche: вече си с титла мистър мускул сега остана малко да качиш мазнинка но малко и си шампион :->) кака Ани те измъчи да ти бърка цял ден в устата но имаше резултат другия път като се видим тя обеща само да те глези ако обещаеш да не хапиш като френчи ;D
Молба към всички мопсчета които дойдох на изложбата но не очастваха.
Моля ви помолете вашите стопани на следващата излажба да бъдат така разумни да ви запишат защото всички заслужавахте най високите оценки и награди,благодаря предварително! :->) :->) :->)
Забравих да споделя че не само при нас е имало недоразумения,разбрах и за други подобни случаи :o а това говори лошо за всички в края на краищата изложбите не са чак толкова често та съдиите и техните помощници да допускат такива грешки! ;)
Публикувано: 30 March 2008 - 05:02 PM
Цитат
Молба към всички мопсчета които дойдоха на изложбата но не участваха.
Публикувано: 30 March 2008 - 06:44 PM
Публикувано: 30 March 2008 - 08:56 PM
Публикувано: 31 March 2008 - 08:29 PM
Цитат
братчетата са големи сладури! :wub: :wub: :wub:
Много са сладки,на мене Грег вече ми липсва,беше много голяма игра,просто на снимките си личи как Ани неможе да одържи Голфи.Той като го видя и полудя,не остави Грег да подуши терена ;Dи отдолу постелката ни е теракот и ламинат и просто си представете какво боксуване имаше като тичаха ;D
Айде да се организираме на 26.04 в Асеновград на изложбата да се съберем и естествено който желае да участва. :wub:
Публикувано: 01 April 2008 - 08:56 AM
Публикувано: 01 April 2008 - 09:40 AM
Публикувано: 01 April 2008 - 12:09 PM