Мопс
Публикувано: 06 April 2008 - 11:14 AM
Един поздрав от нас! :P
Лек и приятен път Eva-Buddah

Лек и приятен път Eva-Buddah

Публикувано: 06 April 2008 - 02:56 PM
Цитат
Много,много благодарско за хубавите снимчици! :yahoo:
Кой има Рожден ден !!!!!!!!!!!!!!!!
Честито и от мен ,да си жива и здрава и все така хубава и весела!!!!!!!!!!!!!! :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 07 April 2008 - 05:31 PM
Ахах! Светле, на Буда главата наистина е станала ОГРОМНА (доколкото е възможно това за един мопс)! Ако ушите му бяха триъгълни щеше да иглежда още по-голяма... :rolleyes: ;D Голям красавец е станал, нали? :wub: А астри4ка как е? :wub:
Публикувано: 07 April 2008 - 07:38 PM
Здравейте всички тук (голямо здрасти на приятелите!!!!) :wub:
На 20-ти април има клубна изложба в Белград (мопс, Френчи и бостън)...
Съдията е супер - съдил ме е в Австралия.
Заслужава си да се иде...
Издействах отсрочка за заявките, но ако се организираме по-рано ще е супер!
Къщата ми е на вили и могили, че багажа ми пристигна ... и трудно стигам до компа, предпочитам да ми се обаждате ако е възможно 0885315467.
Поздрави,
М
П.С.
Увериха ме, че е спокоино БГ граждани да пътуват там и няма да имаме проблеми.
На 20-ти април има клубна изложба в Белград (мопс, Френчи и бостън)...
Съдията е супер - съдил ме е в Австралия.
Заслужава си да се иде...
Издействах отсрочка за заявките, но ако се организираме по-рано ще е супер!
Къщата ми е на вили и могили, че багажа ми пристигна ... и трудно стигам до компа, предпочитам да ми се обаждате ако е възможно 0885315467.
Поздрави,
М
П.С.
Увериха ме, че е спокоино БГ граждани да пътуват там и няма да имаме проблеми.

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 07 April 2008 - 10:13 PM
Цитат
Еви, сега загледах снимките от Вас- на Буда главата е голяма колкото твоята :->)!
;D ;D ;D Е това ме разби направо, а за главата на Буда да огромна и красива е :->) аз затова писах че ще загуби чара ако отслабне :'(
Нещо форума затихна тези дни, Иво не е писал доста одавна, как ли са малките мишлета?
hubavajena6, със закъснение честито и от мен, много здраве и успехи на ринга желая :wub: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 08 April 2008 - 09:21 AM
Здравейте на всички нови и постоянни форумци!
Наистина в Сърбия е спокойно,няма никакви проблеми,казвам го ,защото се връщам от там,та който е решил да участва на клубната изложба да не се чуди,а да отива спокойно.
Честит рожден ден на Аничка,да си много ЗДРАВА това е най важното в този живот и нека твоите желания,бъдат мои пожелания!(на патерици ти честитя,защото ме нямаше,ти знаеш)
Нашето момче е супер даже е понапълнял ;D,радоста от завръщането ни с баткото беше неописуема,просто в продължение на часове постоянно ни се радваше :yahoo:
Пишете как са вашите калпазанчета. :wub: :wub: :wub:
Наистина в Сърбия е спокойно,няма никакви проблеми,казвам го ,защото се връщам от там,та който е решил да участва на клубната изложба да не се чуди,а да отива спокойно.
Честит рожден ден на Аничка,да си много ЗДРАВА това е най важното в този живот и нека твоите желания,бъдат мои пожелания!(на патерици ти честитя,защото ме нямаше,ти знаеш)
Нашето момче е супер даже е понапълнял ;D,радоста от завръщането ни с баткото беше неописуема,просто в продължение на часове постоянно ни се радваше :yahoo:
Пишете как са вашите калпазанчета. :wub: :wub: :wub: