Цитат
Къкво има лошо в това ,че хората показват и се хвалят с успехите на своите любимци?Това е клубен форум и на приятели на клуба,за къкво трябва да пишеме или на Вас по добре да ни няма? И къкво има лошо или комерсиално в това че ние притежаваме кучета с родословия ,аз лично съм горда че притежавам такива.Всеки сам си избира със или без такова.И кой убеждава хората в това че всички кучета без родословия са носители на генетични проблеми? Бихте ли ми ги посочили?За цена да не говорим, когато някой ми съобади и ме попита за моята цена и тя не го устройва ,винаги казвам ,че за всеки влак си има пътник,купете там където ви изгодно.Познавам човека които внася на килограм от Унгария и Словакия , доста дебати водих с него по този въпрос,защото внася болни животни и доста от тях умират и къкво ,щом има кой да купува ,ще внася,живеем в свободна държава.Не вярвам че някой в клуба има проблеми с продажбите,имаме доста малко произведени кученца за да има някой проблеми ,а и помагаме взаимно.Опишете Вашия проблем и кажете кой Ви обидил, така ще видиме за къкво става въпрос.Не забравяйте ,все пак че пишете в клубния форум където повечето кучета са с родословия и държиме на това че имаме произход,не искам да обидя тези кучета които го нямат.Но зад наши родословия стои труд на много ,много, хора и не може този труд да не бъде оценен.
Не смятайте ,че като нямате родословия за Вас се говори лошо а за тези които имат се говори добре.Няма такова кино,плюят ни и още как, свикнах с това.Имам дори запазени писма на такива.Една жена произвела кученца без родословия и трябва да ги продаде, когато я попитаха дали имат документи ,тя вместо да каже истина ,така ме оплю и моите кучета.Ок, аз намерих нейния телефон и и съобадих, нямате представа как и беше срам и как ми се извиняваше,защото нито ме познава нито видяла моите кучета.Нейното объяснение беше ,че просто трябва да продаде кучета ,затова лъжеше.И колко има такива.
Затова ,лично аз смятам че всеки трябва да си гледа своята кошара и да не гледа в чуждата.
Ако не Ви харесва този форум ,няма проблеми,просто няма да пишете тук ,ще пишете в другия,ще пишете там където смятате че Ви разбират и харесват ,лично аз си харесвам нашия форум,може да нямаме голямо движение и много събития ,но си го имаме и си е наш.Просто не всички наши членове имат възможност да пишат тук.
Пожелавам Ви успех.