Мопс
Публикувано: 08 November 2008 - 01:29 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 08 November 2008 - 01:33 AM
:drugarche:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 08 November 2008 - 01:38 AM
Цитат
:drugarche:
А моля,моля моят ник е две в едно хем никнейм хем имейл адрес,почти с историческа стойност май вече станаха 10-12г. от как ми е имейл така и не съм го сменяла,иначе хич нямам нищо общо с ника-нито съм хубава,нито съм женствена ;Dнапротив голяма мъжкарана съм ;D
Публикувано: 08 November 2008 - 01:44 AM
Това обаче съвсем не значи, че всички с мопсчета очаквам да са ниски, трътлести и с изпъкнали очи ;D

Публикувано: 08 November 2008 - 02:05 AM
Цитат
Това обаче съвсем не значи, че всички с мопсчета очаквам да са ниски, трътлести и с изпъкнали очи ;D
;DХихи тва за ниските,трътлести с изпъкнали очи и щръкнали уши собственици на мопсове е точното ми описание ;D
Публикувано: 08 November 2008 - 02:32 AM

Публикувано: 20 November 2008 - 12:41 PM
Точно досами рая, от тази му страна, се намира мястото, наречено Моста на дъгата.
Когато умре някоя животинче, което е било привързано към някой измежду нас, то отива при Моста на дъгата. Там има поляни и хълмове за нашите приятели, за да могат те да тичат и играят заедно. Храната, водата и слънчевата светлина са изобилни и нашите приятели се чувстват добре и уютно.
Всички животинки, които са били болни или стари са с възвърнати здраве и жизненост. Тези, които са били наранени или осакатени, са възстановени напълно и са отново силни - точно такива, каквито си ги спомняме в нашите блянове за отминалите дни.
Животинките са щастливи и доволни, с изключение на едно малко нещо на всички тях им липсва някой много специален човек, когото са оставили.
Те всичките тичат и играят заедно, но идва ден, когато някой внезапно спира и поглежда в далечината. Блестящите очи се втренчват. Страстното тяло потреперва. В един миг то се стрелва от групата, прелитайки през зелените треви, нозете му го носят по-бързо и по-бързо.
Вие сте забелязан и когато вие и вашия приятел най-накрая се срещате, вкопчени в радостна прегръдка, никой вече не може да ви раздели. Целувки на щастие валят върху лицето ви, ръцете ви галят отново обичната глава и вие поглеждате отново в доверчивите очи на вашата животинка, отдавна напуснала вашия живот, но никога не липсвала във вашето сърце.
И тогава минавате под Моста на дъгата.
Заедно завинаги...
Публикувано: 20 November 2008 - 08:02 PM
Да историята е тъжна ако я прочетеш като такава,но историята ти разказва и таи във себе си посланието че някой ден някъде там под моста на дъгата отново ще съзреш твоят единствен и незаменим приятел. :'( :wub:
Публикувано: 25 November 2008 - 04:54 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 27 November 2008 - 08:33 AM
Публикувано: 27 November 2008 - 08:41 AM
Извинете но предполагам сте видели заглавието на форума-БКК-Мопс което предполагам знаете какво означава а имено Български Киноложки Клуб Мопс!
Не сме ограничени хора,нито сме тесногръди!
Но лично аз държа на чистопородното развъждане!
А ако не ви затруднявам искам най учтиво да ви помоля да споделите с нас името на развъдника в Банско благодаря предварително!
Можехте между другото да споделите радоста си с нас в темите които са определени за това а имено-Клубни кучила и Фотогалерия,след като твърдите че са родословни не виждам какъв беше проблема да постъпите така?
На думите които си написал-а Цитирам-Дори и да не са с родословия какво от това-ами това че би трябвало да ти е станало ясно че в клубния форум хората които пишат почти всички са с родословни мопсчета които държат на това,да не споменавам че като цяло самия сайт-Дог.бг и в частност хората които пишат се борят точно за това-Чистопородност!Не е нито тъжно нито срамно човек да е с голямо сърце-само че за разлика от теб аз влагам искреност в думите си,и да ти кажа без да издребнявам освен за мойте 2чистопородни се грижа за още 5махленски превъзходни,така че когато пишеш нещо първо помисли,дали с думите си не обиждаш хората а ти постигна точно това!
Форумът е за всички и хората които пишат в него са достатъчно гостоприемни,стига и ти да си гостоприемен с тях!
А да ти споделя като ти си с толкова голямо сърце мога да те препратя малко по надолу след клубните форуми има един гоооооооолям форум със заглавие-БЕЗ ДОМ-там животните наистина се нуждаят от хора като(теб)!