- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Тара търси нов дом
Публикувано: 17 April 2009 - 08:21 AM
Само не разбрах защо търси нов дом ?Толкова е мила.Невиждам какъв е проблема да я задържат.
Публикувано: 21 April 2009 - 11:51 PM
Познавам момчето, при което е Тара сега. Преди около 2-3 месеца я намериха с приятелката си на улицата и я прибраха. Подозирах, че ще се стигне до това, въпреки че имаха желание да я задържат и всичко останало, но знаете, че 99% от такива необмислени начинания завършват с търсене на нов дом..и двамата учат, пътуват и т.н. В никакъв случай кучето не се дава за осиновяване заради недъга си.
Публикувано: 27 April 2009 - 08:21 PM
vaiolina ме помоли да попитам дали има кой да й помогне утре с превоза на Тара - има нужда от кола.
Тъй като vaiolina ще е пред компютъра по-късно - пиша сега, с надежда да видят повече хора. Ако някой може - да й пише лс, тя ще отговори по-късно.
Тъй като vaiolina ще е пред компютъра по-късно - пиша сега, с надежда да видят повече хора. Ако някой може - да й пише лс, тя ще отговори по-късно.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 May 2009 - 07:24 PM
Оказа се, че Тара има някакви аномалии и при кастрацията не са открити яйчници,отделно е имала и гной на матката.Биха и кръвоспиращи инжекции и има вероятност просто да е разгонена,ако яйчниците са си останали в нея.В четвъртък ще правим ехограф и ако има яйчници,ще се направи втора операция.Това е засега,след ехографа ще пиша пак.Огромни благодарности на Анук,че ни закара.
Публикувано: 05 May 2009 - 07:31 PM
Благодаря на Anuk, че се е отзовала веднага! Кастрацията на Тара миналия вторник протече с някои особености, за което разбира се никой няма вина, още по-малко д-р Станкова. Говорих с докторката, при която беше Тара преди малко и след споделеното от мен стигна до извода, че най-вероятно Тара е разгонена, но няма опасност за живота й. Може би ще се наложи в четвъртък Тара отново да отиде в клиниката на д-р Димов, за да се види на ехограф и отново ще имаме нужда от помощ с транспорта.
И с малко закъснение-благодаря от сърце на Kate2009, която ми помогна с транспорт да закараме Тара миналата седмица!
Писали сме едновременно с Кики....
И с малко закъснение-благодаря от сърце на Kate2009, която ми помогна с транспорт да закараме Тара миналата седмица!
Писали сме едновременно с Кики....
Публикувано: 07 May 2009 - 08:00 PM
От днес-на ехографа не се видя нищо и според мен доктора просто не гледаше,по важно му беше да разбере къде е кастрирана и колко пари взима докторката за кастрациите.Страшно съм разочарована,излишно разкарахме Evilbaby и Тара и никакъв резултат.Каза ,че трябва да се отвори отново и да се търсят яйчниците,но при положение,че докторката 2 часа ги е търсила и този не ги видя на ехографа ,каква е гаранцията,че при повторно отваряне ще се открият.Много тъпо се получи,ще го мислим впоследствие,като се върне докторката:((((
Публикувано: 07 May 2009 - 08:51 PM
Понякога яйчниците са много малки и не могат да се видят ехографски.При млади кучета,които не са раждали те се разполагат високо и затова може да има трудности при кастрацията.Тара явно има яйчници и в момента е разгонена.

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »