Здравейте скъпи приятели!!Моля ви от все сърце за вашата помощ!!Кученцето ми е порода РОТВАЙЛЕР,и сега е болничко.Сладура днес навършва една годинка,казва се Арес и е невероятен :) Ето и проблема: преди няколко месеца по-точно ноемри месец,по време на разходка,както тичаше зад мен,изскимтя и падна на земята,започна да куца и аз си помислих че е стъпил на нещо или се е убол,разгледах го доста добре и нищо,така продължи да куца 3-4 дни.Отидохме на лекар,разказах проблема с крачето,а те ми казаха че е настинал и му биха Аналгин и Бусколизин,за крачето казаха"Ще му мине",да изчакам да стане на една годинка и да му направя снимка,сега е рано и ще му мине,и така ту накуцваше повече,по-малко,стъпваше не с цяла лапичка,а на нокти,мислех че и студа навън играе голяма роля,и така до онзи ден когато той вече изведнаж изобщо не можеше да стъпва на задното си дясно краче,свиваше го високо и го носеше във въздуха.Качих го в колата и го заведох при друг лекар.Премериха температурата,беше 39,5,тежеше 35 кг, Направиха рентген,с упойка,Оказа че има ТЕЖКА ДВУСТРАННА ТАЗОБЕДРЕНА ДИСПЛАЗИЯ Хора,нямам думи да опиша чувството когато чух това нещо,откачих,казаха че може да окуцее тотално,всичко в мен се срина,а то стоеше и ме гледаше все едно чуваше думите на докротите и разбираше какво му се случва.Докторите казаха че трябва да се оперира,в което аз изобщо не се и замислих, щом това ще спаси живота му.Всички мой "близки и приятели " ме обявиха за луда,защото това било много скъпа операция,това било куче,а не човек и не си заслужавало,имало било и други кучета,просто ужас,те нямаха представа колко много обичам това създание,как ме посреща на вратата на двора и умира от кеф когато ме види,колко е добър и сладък,какви целувки раздава и колко много ме обича то,с каква любов и всеотдайност ме гледа в очите,колко много силно сме свързани с това животинче.За три дни изчетох супер много за тази болест,моля ви обаче помогнете ми и вие,кажете мнението си,ще публикувам снимки,колебая се кой е най-добре да направи операцията му д-р Борислав Георгиев (клиника Син Кръст)или Доц.Аминков(Амивет).Моля ви до след празниците трябва да реша кое е най-добре за него,и кой да извърши операцията.Дайте ми съвет и помогнете на мен и най-вече на Аресчо .Предварително благодаря на всички