ВЕТЕРИНАРНА
Публикувано: 04 June 2012 - 09:32 PM
Публикувано: 04 June 2012 - 09:47 PM
Отровата каква е гранулирана или жито?
Имах сходен с вашия случай едното ми куче беше изяло цяло пакетче от 250гр червена отрова жито и не му стана нищо въпреки,че бяхме готови с вит.К.
Чувала съм,че дори да преживее кучето от антифриза се увреждат бъбреците трайно и после кучето загива от бъбречна недостатъчност.
Не съм вет и не искам да Ви плаша.Къде се лекувате в момента?
Публикувано: 04 June 2012 - 10:08 PM
Публикувано: 04 June 2012 - 10:13 PM
Там работят денонощно и имат добра апаратура.
Публикувано: 04 June 2012 - 10:21 PM
Аз съм сигурен,че са добри специалисти в този ветеринарен център с А мисля,че започваше намира се преди пазара в кв.Владиславово уличката на долу.
Публикувано: 16 June 2012 - 11:53 AM
http://forum.dog.bg/...ost__p__1051593
Публикувано: 18 June 2012 - 10:10 AM
Публикувано: 18 June 2012 - 07:59 PM
Публикувано: 25 June 2012 - 12:47 PM
Дайте да се кастрираме всички и без това ресурсите на планетата са на изчерпване и няма да стигнат за евентуалните ни поколения. Пък и е полезно

Публикувано: 26 June 2012 - 12:26 AM
Плейърс тук става въпрос за здравето на животното не просто за кастрация от кеф.
Не дай Боже пък да направи пиометра.Докато се колебаех така да кастрирам или не Тина,в крайна сметка като взех решението се оказа,че е била с начална фаза на пиометра.
Но пак казвам съвет с вет

Публикувано: 26 June 2012 - 01:51 AM
kari__, в 25 June 2012 - 11:09 AM, написа:
Имах същия проблем с моята. Кастрирах я и реших проблема. Сега по нищо не личи да е кастрирана. Дори напротив - убедена съм, че се чувства по-добре сега, отколкото преди.
Кастрирай! Ще е по-добре за кучицата ти със сигурност.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 28 June 2012 - 12:05 AM
Кастрацията е вече рутинна операция в много вет. кабинети, затова смятам, че спокойно можеш да се довериш на по-големите клиники, макар, че кастрацията на моята кучана не бе в модерна клиника. Където и да отидеш, винаги има 1% риск, защото медицината не е точна наука. Най-важното, което бих ти обърнала внимание е: 1. изчакай есента и тогава кастрирай, защото сега е топло и неблагоприятно времето. 2. Изисквай да пуснат изследвания (мисля, че беше ПКК) преди това. Давам тези съвети от личен опит, макар, че ветовете си знаят работите и ще ти обяснят подробностите.
Не се притеснявай! Всичко ще мине добре. Ден-два неразположение, на третия ден кучаната е кукуряк и влиза в ритъм.
Успех!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 04 July 2012 - 11:44 PM
На какво може да се дължи това някой има ли идея?
Ходихме на вет пуснаха му изследвания на кръвта утре ще бъдат готови.Доктора е напипал уголемен панкреас.Предположенията са от храна,от топло или натровен.
Преди няколко дни беше лапнал жаба беше се оплюнчил ,но му нямаше нищо дали това има значение?
Храната не сме сменяли яде си една и съща вече 2 месеца,стои на двора,има постоянен достъп до вода и вратата на къщата е отворена и си влиза и излиза когато пожелае.
Преди няколко дена е бил ужилен от оса,но не се случва за 1 път ,тъй като в съседния двор гледат кошери.
Лекаря ни изписа анибиотик и ни даде диетична лечебна храна за няколко дни.
На някой да му се е случвало подобно нещо?
Публикувано: 23 July 2012 - 10:36 PM
Верселе Лага Опти Коут с масло от сьомга.Едно червено сиропче е слага се към храната.

Ако сиакш може да се посъветваш и с вет относно падането дали не е някаква друга причината,както и дали във вашия случай е подходящо даването на витамини.