Dog.bg Форуми : ВЕТЕРИНАРНА

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (34 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ВЕТЕРИНАРНА

#501 Потребителят е офлайн   kari__ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 July 2012 - 08:52 AM

Мерсииии :ba_025:

#502 Потребителят е офлайн   blindpuma Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 July 2012 - 11:31 AM

Давате ли Калций на Вашите ротове, И какви аз давам на каву

#503 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 01 August 2012 - 11:11 AM

защо давате калций? предполагам,че при направено кръвно изследване за калций,фосфор, магнезий на кръвта ,имате недостиг?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#504 Потребителят е офлайн   blindpuma Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 August 2012 - 11:07 AM

Показване на мнениетоkoniarska, в 01 August 2012 - 11:11 AM, написа:

защо давате калций? предполагам,че при направено кръвно изследване за калций,фосфор, магнезий на кръвта ,имате недостиг?

имаше недостиг на калций и почна да си изкривиява лапита ама се оправи и продалжавам да давам щото така ми каза ветеринарката че и при самия растеж и е нужно калций за да не се получи пак точ малак рахит

#505 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 25 August 2012 - 10:27 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 04 July 2012 - 09:44 PM, написа:

Вчера и онзи ден Макс е направил нещо като пристъп или гърч.Започва с повръщане,после обилно слюноотделяне- буквално целият става в бели лепкави лиги.Краката му се олюляват и се строполява на земята.Стои така за около 1 мин после става все едно му няма нищо леко залита и е замаян.
На какво може да се дължи това някой има ли идея?
Ходихме на вет пуснаха му изследвания на кръвта утре ще бъдат готови.Доктора е напипал уголемен панкреас.Предположенията са от храна,от топло или натровен.
Преди няколко дни беше лапнал жаба беше се оплюнчил ,но му нямаше нищо дали това има значение?
Храната не сме сменяли яде си една и съща вече 2 месеца,стои на двора,има постоянен достъп до вода и вратата на къщата е отворена и си влиза и излиза когато пожелае.
Преди няколко дена е бил ужилен от оса,но не се случва за 1 път ,тъй като в съседния двор гледат кошери.
Лекаря ни изписа анибиотик и ни даде диетична лечебна храна за няколко дни.
На някой да му се е случвало подобно нещо?

Кучето продължава да повръща,започнал е няколко дни след последния ми пост.
Сменили са 2-3 вида лекарства като кучето спира да повръща за няколко дни и след това пак започва.Дадоха му и каша да пие и му правиха снимка на стомаха.На снимката не се вижда нищо....лекаря иска да отваря да провери дали вътре има нещо.... какво да правим :dh_188:
Диагноза поставена няма...
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#506 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 September 2012 - 12:30 PM

Отдавна не съм писала тук,изчакваме и последните изследвания да излязат,но лекарите мислят,че е панкреатит.
Ще трябва да избираме между готвена храна-много добре сварен ориз,пилешко месо без кожа,сварено яйце само белтъка-(БЕЗ жълтък),макарони,извара и сварени картофи.
Или някоя от тези храни:
Royal Canin Low Fat Dog 22
Eukanuba Reduced Fat
Hill's Prescription Diet Canine
Тъй като Хилс не се внася в БГ,а точно тази Юкануба не мога да открия май ни остава само избора между готвено и Роял Канин.
Някой имал ли е подобно заболяване при кучето си...ако да дайте съвет,насока.
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#507 Потребителят е офлайн   Kadiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2012 - 01:04 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 07 September 2012 - 12:30 PM, написа:

Някой имал ли е подобно заболяване при кучето си...ако да дайте съвет,насока.

На по-малкия ми брат немската овчарка е с подобни признаци. Веднъж до сега е падала както си ходеше. Бехме на разходка и предположихме , че е от жегата ...защото си беше ад . След около минута стана и все едно нищо не е било.
От миналата година ноември е с разстройство.....и никой не може да каже от какво е. Минахме през всякакви изследвания , клиники, доказани доктори .Предпишат и антибиотици ...оправя се за известно време и пак на изходна позиция. От вчера е на Роял канин за немски овчарки .....наблюденията и опитите продължават

#508 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 September 2012 - 01:24 PM

Стискам Ви палци да даде резултат храната,но ако е панкреатит трябва да е само лечебна храната.Поне така ни го обясниха.В крайна сметка Ние ще пробваме тази на Роял Канин дано помогне.
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#509 Потребителят е офлайн   Kadiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2012 - 02:07 PM

Грешката е моя ....лечебна е храната на Роял канин , но не я яде изобщо :eg_033:

#510 Потребителят е офлайн   Max_Mimi Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 23 September 2012 - 01:49 PM

Видях сега, че има и специален форум във форума!
И слагам същата информация от отворената тема тук!

Любимецът ни Макс е вече на 6 г. и 3 м.! Много е добричък, но за съжаление в момента е болничък!
Не искам да правя грешка и да публикувам зов за помощ тук, но моля администраторите да ми простят, за този път!
Симптомите ни са, от поне 12 дена - уриниране като за световно, естествено и пиенето на вода не е малко, но имаме голяма загуба на апетит(яде, каквото му се прииска и когато му се прииска - но винаги по малко, разликата е огромна)! Също така, след като ни предписаха Биофлоксавет Д 50 мг., стана ОЩЕ по - сънлив, не че не е от мързеливичките, но сега на отворена външна врата дори и не става, за да лае по чакащият на вратата, почти спря да лае и от балкона! Ветиринарът, който ни предписа антибиотика, не можа да каже по кръвните изследвания нищо повече от това, че има инфекция! Но каква, къде или защо... без коментар! Изпихме вече двете опаковки, на всичкото отгоре имаме и някакво възпаление на очите, което за съжаление не е било лекувано доста време, нещо като нашият конюктивит, но по-изразен и по-жълтеникав на цвят! Слагаме 2 вида капки, промяна за подобрение има, но едното око, все още си пуска! Ветиринаря предупреди, че може и така да си остане!
Днес, след поредният преглед, ни се каза, че Макс е загубил много голяма мускулна маса, т.е. отслабнал е и се е стопил съвсем - видно е, признавам си с голяма мъка! Има едно странно преплитане на крачката си, сякаш си влачи лапичките но не винаги! Но пък от друга страна се изправя на задни лапи, при команда, без да скимти,без болка вчера дори малко си поиграхме, гонеше си топката без видими проблеми с двигателната функция, но пък не за дълго време, както преди!
МОЛЯ ВИ ЗА ПОМОЩ, под всякакъв вид, съветите ще ни бъдат много полезни, ако някой от вас е преживял нещо подобно с неговият любимец!
Ветеринарят ни също започна допитване до други негови колеги, защото сме в това странно положение вече 14 дена... почти...!
Благодаря Ви предварително и скоро, ще постна негови снимки, защото наистина си е един красавец нашият Макс! =)

п.п: Мда, да не забравя, нещо много важно .. може би! Макс за съжаление никога не е бил с женска.. дано не Ви прозвучи смешно, но така се получи, че свободни ротвайлерки в регион Русе.. няма!!!

Очаквам с нетърпение вашите отзиви!

#511 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 September 2012 - 05:37 PM

Имате ли възможност да пътувате с кучето до някой по-голям град София,Ст.Загора или Варна?
И защо пък трябва да е много важно,че не е бил с женска?
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#512 Потребителят е офлайн   Max_Mimi Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 24 September 2012 - 08:17 AM

За съжаление нямаме удобства, като климатик ж колата.. и едно пътуване на такова разстояние.. не знам как ще се отрази! До Варна е най-близко, само 270 км.! :dry:
Но ако изпие и 3-тата опаковка с антибиотик и няма подобрение ..ще направим наново изследвания и ще се наложи да потърсим помощ!
Какво имаш в предвид като предлагаш пътуването? ShiBumi_GirL можеш ли да дадеш малко повече инфо!??!

Благодаря!

#513 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 September 2012 - 07:17 PM

В момента времето не мисля,че е толкова жежко,при леко отворени прозорци и спиране за вода по-малко не би трябвало да имате проблем.Никакво хранене преди пътуването.Имам впредвид да посетите по-голям град където се знае,че има добри специалисти.За тези градове мога да препоръчам клиники.
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#514 Потребителят е офлайн   зако Икона

Публикувано: 01 October 2012 - 10:23 AM

Здравейте,имам два ротвайлера - мъжкия е на 14 месеца,женската е на 9 месеца.Кучетата живеят заедно и искам да избегна забременяване като му дойде времето - изключвам кастрацията и искам да науча за всички БЕЗВРЕДНИ начини.Ще се радвам ако някой сподели информация и ми даде напътствия.

#515 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 October 2012 - 01:05 PM

Показване на мнениетозако, в 01 October 2012 - 10:23 AM, написа:

Здравейте,имам два ротвайлера - мъжкия е на 14 месеца,женската е на 9 месеца.Кучетата живеят заедно и искам да избегна забременяване като му дойде времето - изключвам кастрацията и искам да науча за всички БЕЗВРЕДНИ начини.Ще се радвам ако някой сподели информация и ми даде напътствия.

Здравейте,

Единственият безвреден начин е разделянето на кучетата.
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#516 Потребителят е офлайн   зако Икона

Публикувано: 02 October 2012 - 10:33 AM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 01 October 2012 - 01:05 PM, написа:

Показване на мнениетозако, в 01 October 2012 - 10:23 AM, написа:

Здравейте,

Единственият безвреден начин е разделянето на кучетата.

за разделянето ясно,но в моя случай то ще е свързано с връзване,цвилене,лаене и ми се ще да бъде избегнат този тормоз , ако има някакви медикаменти за да не разделям кучетата.

#517 Потребителят е офлайн   Max_Mimi Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 02 October 2012 - 10:55 AM

Показване на мнениетоMax_Mimi, в 23 September 2012 - 01:49 PM, написа:

И слагам същата информация от отворената тема тук!

Любимецът ни Макс е вече на 6 г. и 3 м.! Много е добричък, но за съжаление в момента е болничък!
Не искам да правя грешка и да публикувам зов за помощ тук, но моля администраторите да ми простят, за този път!
Симптомите ни са, от поне 12 дена - уриниране като за световно, естествено и пиенето на вода не е малко, но имаме голяма загуба на апетит(яде, каквото му се прииска и когато му се прииска - но винаги по малко, разликата е огромна)! Също така, след като ни предписаха Биофлоксавет Д 50 мг., стана ОЩЕ по - сънлив, не че не е от мързеливичките, но сега на отворена външна врата дори и не става, за да лае по чакащият на вратата, почти спря да лае и от балкона! Ветиринарът, който ни предписа антибиотика, не можа да каже по кръвните изследвания нищо повече от това, че има инфекция! Но каква, къде или защо... без коментар! Изпихме вече двете опаковки, на всичкото отгоре имаме и някакво възпаление на очите, което за съжаление не е било лекувано доста време, нещо като нашият конюктивит, но по-изразен и по-жълтеникав на цвят! Слагаме 2 вида капки, промяна за подобрение има, но едното око, все още си пуска! Ветиринаря предупреди, че може и така да си остане!
Днес, след поредният преглед, ни се каза, че Макс е загубил много голяма мускулна маса, т.е. отслабнал е и се е стопил съвсем - видно е, признавам си с голяма мъка! Има едно странно преплитане на крачката си, сякаш си влачи лапичките но не винаги! Но пък от друга страна се изправя на задни лапи, при команда, без да скимти,без болка вчера дори малко си поиграхме, гонеше си топката без видими проблеми с двигателната функция, но пък не за дълго време, както преди!
МОЛЯ ВИ ЗА ПОМОЩ, под всякакъв вид, съветите ще ни бъдат много полезни, ако някой от вас е преживял нещо подобно с неговият любимец!
Ветеринарят ни също започна допитване до други негови колеги, защото сме в това странно положение вече 14 дена... почти...!
Благодаря Ви предварително и скоро, ще постна негови снимки, защото наистина си е един красавец нашият Макс! =)

п.п: Мда, да не забравя, нещо много важно .. може би! Макс за съжаление никога не е бил с женска.. дано не Ви прозвучи смешно, но така се получи, че свободни ротвайлерки в регион Русе.. няма!!!

Очаквам с нетърпение вашите отзиви!

Здравейте отново,

пиша ви с голяма мъка на сърцето, защото след посещението ни в националната ветеринарна клиника в София, резултатите за състоянието на нашият любимец, са една голяма НУЛА* :cb_034: ! Ветеринарите направиха, каквото направиха и смея да твърдя, че дадоха почти всичко от себе си, но след ехографа, след всякакви кръвни изследвания и 4Д Тест, почти всичко е в норма или пък отрицателно. Направихме и тест за беззахарен* диабет в Русе (прибрахме се след консултация с нашият ветеринар, че теста за концентрацията на урина е възможен и в града ни), поради съмнения на ветеринарите в софийската клиника, за такъв, от леко увеличената надбъбречна жлеза, но при нормални бъбреци, много леко увеличен черен дроб, нормален панкреас, нормална простата, с пикочният мехур също не са огромни измененията както и няма симптоми за диабет, а да не говорим някакви съмнения за захар в кръвта или в урината! Но МАКС за последните 20 дена отказва да се храни самостоятелно а само от ръка и само това, което му харесва, значи може да откаже да яде кренвирш, но пък изяжда ( пак от ръка) пържена филийка с яйце, естествено не отказва на кокал, но пак не му се дъвче сякаш! оттам и идва това отслабване.. близо 9 кг.! Не приема никакви лекарства, поради неизяснена ДИАГНОЗА! В София се съмняваха също за синдрома на Къшинг, но и това не излезе, там пък кучетата стават като бъчвички с много подут стомах! При нас, вече гръбнака ни си личи от слабеене, поради това, че не иска да яде самостоятелно от купата!
СЕГА да премина на симптомите, които ние видяхме и постоянно повтаряме на ветеринарите! Макс има запушен нос (малко след като започна да се изпуска в къщи, след като пиеше постоянно вода и ), само сумти, ако му запушим (здрава) ноздра, моментално се дърпа, защото не може да поеме въздух. А ако спи, и запуша пак здравата ноздра, започва да диша сякаш през устата но пак се мърда, за да се освободи от запушването! Секретът, който много рядко изтича извън ноздрата му и е с жълто-зеленикав оттенък, но не е мнооого гъст, СИ засъхва на отвора на ноздрата му и тотално я запушва! Имал е някаква инфекция на очите, която за съжаление не е следена изобщо от ветеринар доста дълго време, защото Макс си е бил здрав, подвижен и много добре се е хранил! Аз бях за 1 семестър в чуждестранен университет и за това обяснявам в минало време и, че когато се върнах, не ми харесаха очите му! Носът също не ми хареса, но тогава не сумтеше почти никак и си похъркваше. Сега последните 10 дена, не сме го чували да хърка изобщо.. или ако издава звук, е с това свистене .....! Изключително летаргичен е, но загубата на толкова кг, отказва да се храни с всякакъв вид гранули, са го омаломощили... Само спи, доста често в ембрионна поза, не лежи опънат, както преди ..
Да продължа нататък... НИКОЙ ВЕТЕРИНАР не успя да постави диагноза и да се заеме с лечение, изписаха ни от София само едни капки за нос Цилоксан* и това е.... Аз бях много настоятелна, дори виждах, че започвах да дразня ветеринарите с това, да обърнат внимание на носа, очите, но всички те казват: " Това е ЛОКАЛНА ИНФЕКЦИЯ* и няма нищо общо! " СЪГЛАСНА съм напълно с тях, но като това не съвпада със симптомите, защо не се постараят да му облекчат положението с дишането и да видим поне, дали ще започне да се храни сам... ! Не искам да споря със специалисти, не съм медицинско лице, но съм майка на 17 годишен син и знам, че когато бебетата имат проблеми с носа, не се хранят! А от друга страна, сякаш Макс е загубил и рецепторите си за вкус, защото щом на пържола свинска на скара отказва да захапе отпред, а я пъхам леко встрани на муцунката, тогава сякаш усеща, какво е и почва да си дъвче, ОТ земята или купата не кусва нищо, само от ръка и то ако съм я напъхала отстрани, за да усети! От 3 дена сме само на пържоли на скара( като си представите, че яде максимум 2 пържоли и 1 филийка с яйце например, отказа и кренвирши да яде, за сладичко не сме си и помисляли да даваме... !!!!!!!!!!!
МОЛЯ ВИ, ОТЧАЯНИ СМЕ!!! АКО ПРОЧЕТЕТЕ ТЕМАТА, НЕ НИ ПОДМИНАВАЙТЕ БЕЗ КОМЕНТАР, МОЛЯ,КОЙТО Е ИМАЛ ПОДОБНИ ОПЛАКВАНИЯ ИЛИ Е ЧУЛ ЗА ПОДОБНИ СИМПТОМИ (ЧЕСТО ПИЕНЕ НА ВОДА И СЛЕДОВАТЕЛНО УРИНИРАНЕТО Е ПО-ЧЕСТО, НО НЯМА ДАННИ ЗА ДИАБЕТ ИЛИ НАРУШЕНИ БЪБРЕЧНИ ФУНКЦИИ, СЛЕД ПРИЕМ НА БИОФЛОКСАВЕТ Д, 50МГ)., СЪЩО ТАКА ИМА НЯКАКВО ЗАПУШВАНЕ НА НОСНИЯ КАНАЛ И ОЧИТЕ СА МУ ДОСТА ЗАЧЕРВЕНИ СЪС СЛАБО ИЗРАЗЕНО ИЗТИЧАНЕ НА СЕКРЕТ, КОЙТО СЛЕД 3 ВИДА КАПКИ Е ПОЧТИ БЕЗЦВЕТЕН, САМО ОТ ЕДНАТА НОЗДРА, НА СТРАНАТА НА ПО-ЗАЧЕРВЕНОТО ОКО, СЕКРЕТЪТ Е ПО-ЗЕЛЕНИКАВ. ИНАЧЕ НОСЪТ МУ Е СУХ, НЕ винаги ГОРЕЩ, НО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СУХ, МНОГО РЯДКО СЕ ВИЖДА ВОДИЧКА ОТ ЗДРАВАТА НОЗДРА!

ПОМОГНЕТЕ!!

Благодаря на всички коментирали тази тема.. !!!

п.п: Макс не може да бъде ваксиниран, поради състоянието му, а за разплод в момента и не сме си и помисляли! Когато споменах, че не е бил с женска, имах в предвид да е нещо малко.. но пък важно, но простата например или пък другите органи са напълно в норма!
Извинявам се, ако съм оставила такова впечатление...!

#518 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2012 - 12:59 PM

Показване на мнениетоMax_Mimi, в 02 October 2012 - 10:55 AM, написа:

МОЛЯ ВИ, ОТЧАЯНИ СМЕ!!! АКО ПРОЧЕТЕТЕ ТЕМАТА, НЕ НИ ПОДМИНАВАЙТЕ БЕЗ КОМЕНТАР, МОЛЯ,КОЙТО Е ИМАЛ ПОДОБНИ ОПЛАКВАНИЯ ИЛИ Е ЧУЛ ЗА ПОДОБНИ СИМПТОМИ (ЧЕСТО ПИЕНЕ НА ВОДА И СЛЕДОВАТЕЛНО УРИНИРАНЕТО Е ПО-ЧЕСТО, НО НЯМА ДАННИ ЗА ДИАБЕТ ИЛИ НАРУШЕНИ БЪБРЕЧНИ ФУНКЦИИ, СЛЕД ПРИЕМ НА БИОФЛОКСАВЕТ Д, 50МГ)., СЪЩО ТАКА ИМА НЯКАКВО ЗАПУШВАНЕ НА НОСНИЯ КАНАЛ И ОЧИТЕ СА МУ ДОСТА ЗАЧЕРВЕНИ СЪС СЛАБО ИЗРАЗЕНО ИЗТИЧАНЕ НА СЕКРЕТ, КОЙТО СЛЕД 3 ВИДА КАПКИ Е ПОЧТИ БЕЗЦВЕТЕН, САМО ОТ ЕДНАТА НОЗДРА, НА СТРАНАТА НА ПО-ЗАЧЕРВЕНОТО ОКО, СЕКРЕТЪТ Е ПО-ЗЕЛЕНИКАВ. ИНАЧЕ НОСЪТ МУ Е СУХ, НЕ винаги ГОРЕЩ, НО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СУХ, МНОГО РЯДКО СЕ ВИЖДА ВОДИЧКА ОТ ЗДРАВАТА НОЗДРА!

ПОМОГНЕТЕ!!

Добре де, този секрет дето постоянно го коментираш ... него изследвахте ли го? За бактерии, за гъби или там каквото може да е?
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#519 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2012 - 02:36 PM

Изтичавето на секреция от носа, особено с жълто-зеленикав отенък не е за пренебрегване, това е важен симтом! Зачервяването на очите, по-изразено от страната на ноздрата, от която изтича секрет също може би има някаква връзка... Не мога да приема, че това се дължи на някаква банална инфекция на лигавицата на носа, защото ако беше такава, то секреция щеше да има от двете ноздри, а и до сега да е преминала, та даже без лечение. Според мен е добре да се провери за чуждо тяло в тази ноздра, например може да е влязъл осил или нещо друго, което да предизвиква възпалението, изтичането на този жълто-зеленикав секрет и невъзможността му да диша през нея.
Няма да е лошо да се направят изследвания на щитовидната жлеза / за хипотиреоидизъм например/, стомаха и червата. Но първо трябва да се установи причината, за запушената ноздра и изтичащият секрет от нея. Температура има ли?
Ще ми е интересно, да видя изследванията, които са му правили, до сега.

#520 Потребителят е офлайн   Max_Mimi Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 02 October 2012 - 03:00 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 02 October 2012 - 12:59 PM, написа:

ПОМОГНЕТЕ!!

Добре де, този секрет дето постоянно го коментираш ... него изследвахте ли го? За бактерии, за гъби или там каквото може да е?

Там е проблема, никой от ветеринарите и от София и от Русе, не го смята за сериозен симптоми и сега няма от 4 часа не иска и да става....
Ние настояваме да се направи подобно изследване, но отговора беше, че такова изследване не може да се направи в Русе, т.е. да се вземе проба и да се изследва...! ПЪЛЕН ХАОС, аз вече се замислям да се консултирам с хуманитарен лекар Уши, нос гърло, който да направи изследванията за посявка от този секрет...!

Показване на мнениетоMax_Mimi, в 02 October 2012 - 03:00 PM, написа:

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 02 October 2012 - 12:59 PM, написа:

ударихме на камък и с хуманитарният лекар, говорих с него и за съжаление отговори, че не е в неговата материя и не може да каже нищо, отделно, трябва да излъжем в микробиологичната лаборатория, че се отнася за човек.... НЯМАМ на идея какво да правим, а кучето си отива пред очите ни!

• (34 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни