Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 06 March 2010 - 09:44 AM
това че вашите кучета си нямат родословие си е ваш проблем
Чие е родословието тогава на вашето куче? От кой развъдник е и кои са родителите му?

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 06 March 2010 - 01:52 PM

А и ти от къде знаеш ,че нашите кучета нямат родословия.Да не би и друг път да си се регистрирала тук

Айде стига, до тук беше.
Публикувано: 06 March 2010 - 02:14 PM
Относно чау с родословия, водени по изложби - в цялата България знам за 4 такива: Лео от Пловдив (рижав на окраска), Торнадо (крем)и Лаура (черна смуфка) от Хасково, Валенсия (крем).
Черен петгодишен мъжкар с родословие и изложбени награди в България няма, защо трябва да ги заблуждавате хората с това?
Обичайте си кучето и престанете с лъжите.
Моето куче е без родословие, но е най-прекрасно за мен на света и друг като него няма. Няма да си го хвърля, само защото е без документи, я.
Но няма и да тичам нагоре-надолу, уверявайки всеки срещнат че има родословие - на мен са ми предлагали да му направят фалшиви такива, отказах.
А и за разплод не съм го пускала, еле пък да повярвам на някой, който твърди че женска специално от Москва ще се пуска за разплод с куче, което никой никога не е виждал по изложби.
Познавам IA--- лично, виждали сме се не веднъж и то не само да пием кафе, а и някаква работа да свършим около чау-та. Тя нито веднъж не ме е излъгала и нямам основания да не й вярвам че вие, topcho83 и въпросната Танито сте един и същ човек.
Вас, с който ник и да се наричате, познавам само от към лъжите ви, която не е само една, нито са две, няма ли да спрете?
Обичайте си кучето и си го гледайте, стига с тези детински изпълнения вече, ако искате хората да контактуват с вас, престанете да ги лъжете.

Публикувано: 06 March 2010 - 02:30 PM
Публикувано: 06 March 2010 - 04:28 PM
Това, което видях от предишните снимки е доста далеч от изложбено куче, че и с тегло 43 кила.
Подръжката не я коментирам, тя е очевАдна.
И тези хора пускат кучетата си за разплод? Нямам думи.

Публикувано: 06 March 2010 - 05:05 PM
Това е отговора на Стоянка за създалата се ситуация,днес.
Публикувано: 06 March 2010 - 05:16 PM
Това е отговора на Стоянка за създалата се ситуация,днес.
Достатъчно е просто да спре с простотиите си и непрекъснато обяснение как нейния Гордан запложда женски.
Защо го правят тези хора? За да има кого да хващаме после с тебе по бунищата?
Хората вече изхвърлят чау, да не говорим че покрай кварталните скачки кучетата вече не приличат на чау, и здравето им е в перманентно ужасно състояние.
Просто стига с това вече - с детинщини, с глупости и с лъжи. Аман.

Публикувано: 06 March 2010 - 06:15 PM
Здравейте ! Как се казва кучето ? Разкажете нещо повече за него.
Поздрави !

ПС: Пишете на кирилица

IA---, от самото начало си знаех, че това е Стоянка Мирчева, точно заради това написах "как се казва кучето"

Публикувано: 07 March 2010 - 02:00 PM
Публикувано: 07 March 2010 - 02:15 PM
Продават кучешки гащи+превръзки

Има и различни спрейове,които премахват миризмата на разгонено куче и не привличат мъжките кучета около него.Женските кучета се разгонват два пъти в годината – на пролет и на есен.При някои породи обаче, нехарактерни за нашите географски ширини, например коли, разгонването може и да не съвпадне с тези два сезона.Кучетата стават полово зрели между 7 и 12-месечна възраст – зависи от породата, когато става първото разгонване. В някои случаи то може да стане по-рано, например на 6-месечна възраст, или да се забави дори до 18-месечна възраст.Продължителността на разгонването е 14-21 дни. В този период женското куче променя поведението си. То става неспокойно, непослушно, често уринира (затова, ако го отглеждате в апартамент, трябва по-често да го изкарвате навън), половият му орган – вулвата, се уголемява и набъбва (може да увеличи обичайните си размери 2-3 пъти) и от него изтича секрет, примесен с кръв.
Публикувано: 07 March 2010 - 09:49 PM

Публикувано: 07 March 2010 - 10:30 PM

http://www.zoomagazi...1...67&cat1=287 - гащички
http://www.zoomagazi...&...53&start=10 - спрей
Публикувано: 07 March 2010 - 11:17 PM
Публикувано: 08 March 2010 - 10:35 AM

Публикувано: 08 March 2010 - 10:49 AM

Не виждам нищо лошо в съвета да се заведе кучето на лекар когато имате подобен въпрос и съмнения.
Ия е гледала доста кучета преди първото си чау. Напразно се заяждате с нея, и то не за първи път го виждам това.
шифтер ви каза че всичко е наред, бяхте на ветеринар - както ви е посъветвала Ия, и не виждам да е сбъркала - така че няма място за опит за ирония.
Всички стопани на женски чаувци ми твърдят за невероятната чистоплътност на тези кучета, като гледам моя мъжки, дето няма да нагази в локва - естествено е да повярвам за женските. Имам опит с лабрадорката - малейййй, беше ад...
Купих й гащи женски до към кръста и ходеше с превръзка, имам и снимка. Комично-трагична гледка беше, това чудовище не знаеше що е чистота. Никакъв спрей не ни спасяваше, глутниците я надушваха и бяха на "пост" до входната врата. Ужас-ужас-ужас. Като се сетя и настръхвам отново.

Публикувано: 08 March 2010 - 11:03 AM

Честит осми март на всички! Мир и разбирателство!

Публикувано: 08 March 2010 - 11:06 AM
Честет осми март на всички! Мир и разбирателство!

Мир да има (намигва приятелски), нито аз нито Ия не сме ви врагове:-)))
Разбира се че я гледате с любов и грижи, то личи по кучето. Има хора които не обичат кучето, а себе си до кучето, вие не сте от тях. За мен това е показател, и то голям.
Честит празник въпреки виелицата навън))))

Публикувано: 08 March 2010 - 01:24 PM

Честит 8 март на всички, желая Ви много здраве и чудесни мигове с вашите сладури!
Публикувано: 08 March 2010 - 01:36 PM