относно това колко пъти съм го написала - точно ти ли ще ми държиш сметката кое, как, къде и колко пъти го пиша? Да, радвам се че се запознах с хора, чиито познания в кинология са ми от полза, много интересни съждения чух, на много привидно незабележими дребни моменти ми обърнаха внимание, бяха ми от полза и сега смилам информацията, която ми сервираха. Още повече че с някои от тях виртуално си пишем от 2004-та, та сега се запознахме на живо, их че кеф))))
Все пак този етап "да се порадвам на кученцата" съм го минала от първите изложби като зрител, вече ми мина:-)))
Определено хора, които посещават с кучетата си изложби от рода Eukanuba World Challenge имат какво да разкажат.
Приключих по темата, имам наистина доста работа , рядко ми остава време да влизам вече във форума камо ли да разтягам локуми ....
Не ме вълнува въобще какво сте правили там, та можеше и да ми спестиш обясненията си. Надявам се не визираш Ия която точно минава през този етап "да се порадва на кученцата" и разнасяйки 5 часа померанчето на израелците го е мачкала и гушкала, в което няма нищо лошо разбира се.