Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 08 April 2010 - 09:20 PM
Публикувано: 08 April 2010 - 10:50 PM
Включете се!!! Не оставайте безразлични към жестокостта!
Къде и кога:
СОФИЯ - протест
10.04.2010г, 10ч
пред Народно събрание
РУСЕ - протест
10.04.2010г, 10ч
пред Вазата
ПЛОВДИВ - подписка
07.04-09.04.2010г,
Пунктове за Подписка: Фонтаните, Поща - Южен вход, Халите
ПЛОВДИВ - шествие
10.04.2010г, 10ч
Протестно шествие с начало Аптека "МАРИЦА"
Маршрут: Аптека "Марица", бул. "Райко Даскалов", площад "Джумаята", бул. "Княз Александър I", Партийния дом (Военния клуб)
БУРГАС - подписка
10.04-30.05.2010г.
Пунктове за Подписка: "Часовника", Бургаски Свободен Университет, "Терасата"
БУРГАС - шествие
24.04.2010г., 14ч.
Началото на шествието още не е обявено.
ПЕРНИК - протест
10.04.2010г, 10ч
пред Черквата
ХАСКОВО - подписка
10.04.2010г, 10ч
Пунктове за Подписка: Площад Общински, Кенана и зад Паметник "Св. Богородица"
Публикувано: 09 April 2010 - 01:40 AM
П.П. Тук темата е Здравословни проблеми,не Говорилня.Човек не може 24 часа да бди като падар дали се спазват правилата.Съобразявайте се.Ако се пишеше навсякъде какво ли не ,нямаше да има нужда от отделни теми , а щеше да е една.Смисъла на отделните теми е да се намира по лесно инфото, а не да е каша.
Да, така е, но просто ти се учудих на смелостта. Стискаме палци лапки и всичко възможно ИЯ да оздравее много бързо

Опитах се да прехварля разговора в говорилнята, но е се получи ...
milenkaaaaaaa Публикувано на Вчера, 08:56 PM
Цитат(Dilqnka96 @ Apr 8 2010, 08:48 PM) *
Ехоо .. къде се изгубихте всички ab_041.gif как са вашите мечовци af_089.gif
Можете да пишете в говорилнята ... ами добре кажи сега как е твоето, играе ли ? smile.gif
Публикувано: 09 April 2010 - 02:18 PM
Включете се!!! Не оставайте безразлични към жестокостта!
Къде и кога:
СОФИЯ - протест
10.04.2010г, 10ч
пред Народно събрание
РУСЕ - протест
10.04.2010г, 10ч
пред Вазата
ПЛОВДИВ - подписка
07.04-09.04.2010г,
Пунктове за Подписка: Фонтаните, Поща - Южен вход, Халите
ПЛОВДИВ - шествие
10.04.2010г, 10ч
Протестно шествие с начало Аптека "МАРИЦА"
Маршрут: Аптека "Марица", бул. "Райко Даскалов", площад "Джумаята", бул. "Княз Александър I", Партийния дом (Военния клуб)
БУРГАС - подписка
10.04-30.05.2010г.
Пунктове за Подписка: "Часовника", Бургаски Свободен Университет, "Терасата"
БУРГАС - шествие
24.04.2010г., 14ч.
Началото на шествието още не е обявено.
ПЕРНИК - протест
10.04.2010г, 10ч
пред Черквата
ХАСКОВО - подписка
10.04.2010г, 10ч
Пунктове за Подписка: Площад Общински, Кенана и зад Паметник "Св. Богородица"
Ия ще допалня още малко инфо.
ВАРНА - шествие
10.04.2010г, 10ч.
Начало на шествието: Вход на Морската градина до Пантеона
ВЕЛИКО ТЪРНОВО - подписка
10.04-10.05.2010г.
Пунктове за Подписка: пред Общината, в Университета- Ректорат и Стопански факултет, пред CBA в кв. Картала
ВЕЛИКО ТЪРНОВО - протест
15.04.2010г, 17ч.
До паметник Майка България
Публикувано: 14 April 2010 - 09:48 PM
И за какво вие да я мъчите женската с бременост, раждане и отглеждане на малки? Тя някаква породна ценност представлява да не би?
четете, преди да създадете живот:
http://forum.dog.bg/...showtopic=31360
забравих да добавя - чау-чау вече изхвърлят и подаряват. Защо ще плодите нови кандидат-нещастници?

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 14 April 2010 - 10:22 PM
Публикувано: 14 April 2010 - 10:36 PM
Дори и да не го кастрира стига просто да не го запложда, аз моя го кастрирах изключително поради поведенчески проблем - агресия, възвикнала в следствие ревност спрямо лабрадорката. Иначе преди това ако го виждах че се опитва да прави качване на женска - свалях го от там с команда. Бе кастриран вече възрастен - на пет години и половина. Но преди това никога не е бил пускан на женска.
Въпросът не е в това да го кастрира авторката на темата, а въпроса е в самата постановка:"ЗАЩО ще го запложда?".
Да има още малки, които после да отидат незнайно при кого?
Ако тази тема не я изтрият, а преместят в говорилнята с изтрити телефонни номера - ще разкажа за един фрапиращ случай. По-точно мургава ромка с оранжева жилетка ме спря и ми каза че има чау.
И наистина бе чау ,когато ми разказа при какви условия се сдоби с кучето й повярвах. Не знам дали съм го споделяла във форума друг път.

Публикувано: 15 April 2010 - 10:09 AM

Публикувано: 15 April 2010 - 10:51 AM
Тогава до нас спря една мургава българка от много ромски произход, с оранжева жилетка, от онези дето работят по програмите за времена заетост в почивка между ражданията.
Меко казано се изненадох - по принцип нейните мургави събратя и съсестри не обичат кучета и се страхуват от тях. Моят крокодил ги толерира само ако не го докосват: веднъж се опитаха да го откраднат и то пред очите ми, но "милото мече" след кратък размисъл показа зъби и мургавите хора се отказаха.
Та тази въпросна метачка ми каза следното:
- С к`во го раниш мъ? Мъ ний имаме същуту, мъ то няма такваз козина.
- Да бе същото - развесели се моята милост, тъй всеизвестна с неприятния си характер.
- Същуту мъ, същуту - увери ме госпожата, размахвайки метлата като бойно знаме - Имам щерка, та баща й го подари за първи клас. Нал т`ва чау-чау, онези, със сините езици.
Ето тук вече леко се спънах в повода на дотърчал по командата куч и увиснах като преинсталиран Уиндоуз. Жената знаеше названието на породата? Това беше преди около 5-6 години, то сега някои образовани хора ме спират по улиците да питат що за порода е моя дзвер, а някои още по-образовани ме уверяват че имам чихуа-хуа. А тази жена с изтъркан фалшив златен зъб, сбръчкана от мизерния си живот, притежава чау? Я, я по-подробно...
Историята е доста тъжна. Жената на времето "гат бе млада и убава" е ходила с един чернокож студент. Ходила - меко казано, но в резултат на активното им ходене тя забременя. Африканеца замина за неговата си там Африка, а мургавата гражданка роди момиче. Връща се африканеца след нанайсе години, срещат се, и за първи клас като за подарък пита дъщеря си какво иска тя. Детето казва:
- Куче!
И то не каквото и да е. Видяла някъде едни като мечета или лъвчета, странни, със сини езици. Децата са наблюдателни... Знаете. Поразровиха се из обяви и не щеш ли в Пловдив има кучило... Мда.
Африканеца има пари и комплекс за вина, задето вижда дъщеря си за първи път, та й купува женско чау-чау.
- ...и нал за т`ва та питам мъ, как го гледаш твоя че има такава грива и та слуша? Наш`та не слуша, живее на тавана и хапе.
Хранят го с бульон и лебец натопен.
Тогава го хранеха така, ако още е живо... не знам.
За сбогом мургавата женица ме попита:
- Ти на твоя намери ли му женска? Ако не, наш`та е женска, ша знаеш.

Публикувано: 15 April 2010 - 11:27 AM
Такава тема наистина няма място в нашият форум.Най вече пост с кординати .Ще вземе някой идиот да и се обади.
Публикувано: 15 April 2010 - 01:57 PM

Ей Фурия, това не си го писала! Незнаех да се смея ли, да плача ли, но ме разведри....въпреки абсурдната ситуация....Много добре предаваш диалекта

Публикувано: 15 April 2010 - 10:08 PM
Публикувано: 16 April 2010 - 08:31 AM
Сигурна съм че отдавнане е при тях - или е избягало или е издъхнало...
Така че преди да тръгнете да пускате обяви за скачки, драги стопани, ето ви линк към една книга която не е зле да прочетете преди да се захващате със създаване на кучила:
http://bglabrador.bo...-0-0-1212990729

Публикувано: 19 April 2010 - 06:17 PM

Публикувано: 19 April 2010 - 07:38 PM