tigi,Аз какво да кажа по въпроса.Мисля ,че речника ми е беден да изразя точно какво чуствам.ИЯ е моето акумолаторче.Тя осмисля живота ми и ми дава толкова радост и топлина.Тя е неделима част от моето семейство , тя е душичката ми.Не си представям как може да се обърна и тя да не е до мен.Силно се надявам ,че и тя изпитва същата привързаност, която аз от моя страна оприличавам като мания.Обичам погледа и усмивката и. Да моята сладурка се усмихва.На моменти направо се смее.Обичам когато се разхождаме и върви върви и се обръща,поглежда ме в очите.А в тях чета радост от факта ,че сме заедно. Кагато се прибирам у дома изпитвам такова умиление от начина по който ме посреща.По някога си зарязвам работа и се прибирам без причина само за да усетя отново това чуство.Никой не ме посреща както тя го прави.Или аз поне не усещам същото.Такава чиста любов.Обичам я както обичам сина си, гледам я както гледам него.Много често семейството ми ме ревнува от нея.Вчера тя направи една глупост от вън и аз и се скарах защото се уплаших за нея/тръгна да пресича заради друго куче и повода заяде и малък шанс че не минаваха коли в този момент/ Хриси-синът ми вика.
- А така и на нея да и се скараш поне веднъж,не само на мен.
Мога да продължавам да пиша цял ден и пак няма да успея да изразя какво чувствам към нея.За това спирам.Знам че и аз и предавам чавешки качества, но всъщност не мисля че те имат по сляби чуства от нас.Напротив мисля ,че те са по добри от нас.
Краси, много се радвам че те виждам и се надявам скоро да намериш време и да си удържиш на обещанието.Радвам се ,че ти и бебо сте добре.Честито за свадбата и да пратиш снимки.Ще имаш много интересни моменти с бебе и куче.Йорк ще забавлява бебето и ще го пази дори от вас.Моята изпитваше такова страхопочитание към Хриси като бебе, стоеше до количката и не отделяше поглед.Ако се разплаче се надвесва и му мармори нещо.Като поизрасна си говореха на един език.Синът ми към никой не се захласваше така от смях както към ВАНДА

-предишнато ми куче.Играеха си с играчките и тя го дърпаше с проходилката.Много я тормозеше милата, бъркаше и в очите ,ушите и устата.Хапеше я за носа ,а тя го търпеше милата като имаш в предвид че никой освен семейството не можеше да си позволи да я пипне.Направих и едно легло високо да не я стига ,но тя като заспи обичаше да и виси главата надолу.И познай ,жална и майка като я докопа.Обожаваше всичиките и дупки, да види какво има в тях.
Та такива ми ти работи.Просто не крий бебето от Йорк а му позволявай спокоен достъп зада го приеме като част от глупницата и ще се сдобиеш с помошник-гледач.
Р.Р.Името на ИЯ не е случайно ,то беше избрано то мен и съпруга ми за наша дъщеричка.Просто ИЯ

първа влезе в нашият дом и получи това име.Не рядко когато говорим за нея хората около нас не съзнават,че говорим за куче-дете.Често отговарям на въпроса.
-Вие нали имахте само един син,или нещо не сме разбрали?