Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 12 May 2010 - 06:36 AM
Връщам се днес сутрин рано-рано и заварвам Рижавото ми Сърце залостил вратата. През цялото време, докато ме нямаше, бе дежурен там. Ох, мъко моя. Естествено отново сме на ветеринар.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 12 May 2010 - 01:22 PM

ИА как реагира?
Публикувано: 12 May 2010 - 01:41 PM
tigi, в 12 May 2010 - 01:27 PM, написа:

ИА как реагира?
Наистина сладурана

Публикувано: 12 May 2010 - 06:05 PM

Публикувано: 13 May 2010 - 01:10 AM

uordanka, в 10 May 2010 - 04:40 PM, написа:
колко скоро след около 2 месецанай много ще бъде от един развъдник от Русия
Вижте и този пост тук.Да ви напомня нещо за едно отровило се несъществуващо чау.Горките хора които не я познават,ще ги побърка.Естествено ако и се позволи

Публикувано: 13 May 2010 - 08:06 AM
Ия, покажи ни Сияна, моля тееееееееее! Че и хубаво име има момичето, направо от вчера не мога да си намеря място от кеф, така се радвам за теб. Черно и бяло - класика в жанра:-)
Сияна - наистина ще сияе бялата звездичка, покажи яяяяяяяяяяя!:-)))))))))))

Публикувано: 13 May 2010 - 10:39 AM

Името по родословие и е
SIANA OF SNOW SISI -P.K.13630/10
БАЩА-ANGEL AYONA KEVIN -P.K. 055 1606
МАЙКА-RAISY OF SNOW SISI-P.K.0448305
Имахме два вариянта същност за име ,Сияна или Савина.Спряхме се на Сияна.Снощи и пуснах даните за пърната ни изложба в Ниш ,на 23 този месец.Днес се печата каталога за изложбата.От понеделник тръгваме на училище при Светлето,за да се научим как да се държим в ринга.Много ще се радвам ако се съгласи и да я хендлира.Надявам се на страхотни резултати. Ще помоля дог бг. да ни направи една фото сесия с ИЯ и Сияна.Той прави стархотни снимки.Те зи снимки които ви пускам са от момента в койта се сдобихме с нея.Днес ще се регистрираме в клуба.Тя е здрава и весела.Нямаше момент на адаптация,явно и тя много ни харесва.Както ние нея

Lora23 , уверявам те ,че ИЯ никога няма да се почуства пренебрегната .Няма да позволя и сто кучета да имам да я изместят от първото място.Тя е моята душичка.
Харесвам Сияна много, но тя не е чау.А и да беше пак нямаше да е на първо място.Не разбирам хората които си вземат по класно куче и веднага забравят за другото което имат.А то все пак щом ги е запалило по дадена порода,значи струва доста. Просто Сияна е една крачка която правя за да имам после по класни чаута.Имаш изградено име, гласува ти се доверие.Това малко хора ще го разберат, а и аз не очаквам.Куче шоу клас не се дава лесно и на всеки.Не всяко взето родословно е такова и можеда се използва за основа на развъдник. Има и много лоши екземпляри с отлични родословя.
Публикувано: 13 May 2010 - 11:16 AM
Боже, колко се радвам винаги за един човек с който говорим на един език.
Ия, мила, пълниш ми душата с написаното от теб, все едно ми четеш мислите, или аз съм го писала. Сияна е прекрасно момиче, ехххх колко тръпка ти предстои тепърва, ще стискам палци за всичките й изложби, тя е случила на човек, знам си аз. Ще чакам фотосесията с нетърпение, а че ИЯ е истинската ти любов - въобще не се съмнявам, нашите чау-та са нашите по-добри половинки, то е ясно. Успехи ви желая в обучението, Светла е известна и талантлива, ще ви обучи страхотно, а и ако се съгласи да води твоята звездичка... Уха!
Поздрав от сърце, прегърни твоите съкровища от мен:-)))))))))))
P.S.(шепнешком) как нави мъжлето на още едно куче? Издай тайната!:-))))

Публикувано: 13 May 2010 - 03:16 PM
ИА, мойте поздавления ! Малката е НАИСТИНА СТРАХОТНА