Как са Лъки и Сара? Да ги нацелуваш и нагушкаш от мен
Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 12 September 2010 - 12:46 PM
sara92, Ира още като стъпи на плажа вече знае какво да прави. Почва да си копае дупка (търси си мокър пясък) и си ляга в нея. В морето влиза без притеснение само когато няма вълни и плува(тази година стоя във водата около 15 мин., без да излиза, за нея това е постижение, обикновено влиза и като усети, че губи почва под краката си излиза
)Когато има вълни я е страх, даже се кара на децата и те да излизат.
Публикувано: 12 September 2010 - 02:38 PM
Умна Ирка бе, браво на нея
снимката е супер! Сара и Лъки ги оставих, те направиха тази година много еземи особенно Лъки. Бях паника като се върна как ще ги заваря....сесе, повярвай нито едно петънце не беше се отворило или да е избило ново. Обаче ги намерих страшно мръсни, пускали са ги да се търкалят наволя
и те са се възползвали максимално! Сменят козина и двамата, още не съм ги изкъпала. Стана при нас студено и чакам по-топъл ден, дори двата почивни дни вали. Както винаги Сара е в по-добра кондиция като хрътка е пъргава, докато при Лъки нещата се затормозяват. Обаче той си остава гальовен лигльо, буди ме всяка сутрин с нежно скимтене на ушенце и докато не го погалиш не се отделя.
Публикувано: 12 September 2010 - 05:14 PM
Браво на двамата калпазани!
Налудували са се на воля!
Ира вече прави зимно кожухче, козината взе да се сгъстява и да и расте нов подкосъм.Никога не сме имали такава хубава козина(аз го отдавам на кастрацията, защото нищо друго не съм сменила в нейния режим, храната е същата).
Ира вече прави зимно кожухче, козината взе да се сгъстява и да и расте нов подкосъм.Никога не сме имали такава хубава козина(аз го отдавам на кастрацията, защото нищо друго не съм сменила в нейния режим, храната е същата).
Публикувано: 12 September 2010 - 08:49 PM
сесе, сигурно оказва влияние, дано обаче не ни се налага това. Сега ще взема рибено масло и Петнил трябва да им се оправят козинките. Лека седмица, особенно за учениците през новата учебна година да имат много късмет и успех във всяко начинание!
Публикувано: 13 September 2010 - 09:40 AM
сесе, просто кучетата ни са вече здрави и въвзвръщат здравия си вид. Айра също не съм я виждала с такава козина, откакто беше на 6-7 месеца, и го отдавам на това, че още след първото разгонване са се появили проблеми, за които е нямало признаци, или поне не такива, за да и обърнат внимание лекарите. Защото не веднъж съм я водила на ветеринар за козинката. Вече пак приличаме на чау, а на какви изказвания се наслушахме...
Беше заприличала на хрътка - плешива, слаба..., а веднъж си удари опашката, та представете си, уж чау, но почти без кожух, с много прибран и обръснат корем и изправена като сабя опашка. Голям смях! Отиваме към ветеринаря и върви насреща ни едно семейство. Мъжът казва на жената: В първия момент го помислих за чау.
Аз чувам и отговорям: Беше...Та така за вида на Айра. Сега всеки път като я погледна такава радост напира в гърдите ми - че е здрава и това и личи. Ще сложа снимки "преди" и "сега" в галерията.
Аз чувам и отговорям: Беше...Та така за вида на Айра. Сега всеки път като я погледна такава радост напира в гърдите ми - че е здрава и това и личи. Ще сложа снимки "преди" и "сега" в галерията.
Публикувано: 13 September 2010 - 01:49 PM
sara92, всичко ще се оправи, нужно е време. Айра продължава да се окосмява сякаш с часове. Малко разнообразих храната, много е вероятно и това да е дало тласък на възстановяването на козинката. Сега я храня с гранули, както преди, а вечерното меню е ориз с пиле. Така сме от 2-3 месеца и много и харесва, такъв апетит не е имала никога.
Пожелавам на всички да са ви много здрави мечетата!
Пожелавам на всички да са ви много здрави мечетата!
Публикувано: 04 October 2010 - 11:47 AM
Не съм писала отдавна,но влизам да ви чета. На нас ще ни предстои пътуване до Германия ,тъй като си намерих добра работа и смятаме да вземем и чаучето с нас като намерим подходяща квартира.Имате ли информация какво се изисква за пътуване на куче в европейския съюз? Ако някои е бил в Германия как те си гледат животинките,рабрах че имало конкретни паркове за кучета...
Иначе с Бела нещата са наред,Писах питанка в здравословните проблеми.Отскоро започна да лае като непознат човек званне на вратата,но е дружолюбна към хората като се разхождаме
Публикувано: 21 October 2010 - 02:16 PM
Здравейте, съжалявам ако въпроса ми не е за тази тема, но исках да попитам нещо и да не пускам само нови теми. Въпросът ми е дали чау чау , може да съжителства с други кучета, например самоед. Ако чау-то е на около 5 месеца , а самоеда на 3. Дали няма да се сбият или нещо такова? Понася ли изобщо други животни в къщата?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.
Публикувано: 25 October 2010 - 11:16 PM
Здравейте!
Имаме си бебе Лекси на 4 месеца. И имаме един основен въпрос: ветеринарният ни лекар ни препоръча да го храним основно и единствено със суха храна Карокрок. Обаче ние се притесняваме. Някой от Вас да има впечатления и да може да ни посъветва? Ще сме ви благодарни за съвети.
Имаме си бебе Лекси на 4 месеца. И имаме един основен въпрос: ветеринарният ни лекар ни препоръча да го храним основно и единствено със суха храна Карокрок. Обаче ние се притесняваме. Някой от Вас да има впечатления и да може да ни посъветва? Ще сме ви благодарни за съвети.

Вход

Горе
Цитиране +