Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 25 June 2008 - 05:55 PM
Публикувано: 25 June 2008 - 09:44 PM

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07
Публикувано: 26 June 2008 - 12:37 AM
http://a327198.obiav.../Chau_Chau.html
За разлика от тази обява в предишната се твърдеше, че бащата е Торнадо, а майката Лаурентина и имаше техни снимки. Много съжалявам, че не я записах тогава за да Ви я покажа.
Публикувано: 26 June 2008 - 03:10 PM
аз не си представям точно така техните малки.а съм сигурна,че ще има поне един смуф.
tornado,хващам се на бас най-сериозно :palec:
тези обяви са супер смешни.аз мисля,че който се интересува от малко чау ще разучи по-сериозно и обстойно и ще види какви пошли обяви са тези.
пишете как сте вие и мечетата ви.много замряло стана тук,а има какво да си споделяме за нашите палавници. :o
мен Симба всеки ден ме изненадва с нещо ново.преди носеше играчките си на малките,а сега пък им ги взима.аз им купих едно таралежче за зъбките да видя дали ще им хареса,а тя пък им го взела и него.сега сутринта след като ги накърми,взе скункса и седна в/у него,все едно и той ще цока.хич не скучаеме в къщи.
Публикувано: 26 June 2008 - 05:55 PM
Това не е единствената обява с ваши снимки,почти навсякъде го има Торнадо и пише,че е внос от Австрия.Гадните мръсни търгаши ги знам просто от до кой кой е и какво предлага .... специално тия за от Нова Загора и си имат нещо като мини развъдник/пумиарник ....та постоянно търсят,продават и дори разменят кученца на различни възрасти :->)
И аз се разписах в една такава обява в която уж Торнадо е татко и да видиш как набързо смъкнаха и обявата и снимката ;D ...
Ама какво да ти кажа "нета" прелива от "елитни" кученца чау-чау или по-скоро по техни думи чао-чао
Смешното е,че ги продават на цени от около 700лв някои и то за кучета хъм ... няма да ти казвам колко общо имат с чау-чау ;D други пък идеално им приляга поговорката "крадеца вика дръжте крадеца" мани мани :yahoo:

Публикувано: 26 June 2008 - 09:51 PM
Торнадо наистина заплоди един път една женска от Нова Загора, от която връзка се роди Стиви и Ленъкс, кученцето на Катрин която пише тук и станахме добри приятели покрай това.Но наистина съм решил че това заплождане ще бъде последното на неродословна женска!А и съвсем не е внос от Австрия Торнадо, а е от Унгария от развъдника Rossychow.
Спомням си един случай, който поне съм видял с очите си.На пазара във Димитровград се продава всичко, включително и животни при най-мизерни условия.Малките от една порода се рекламираха усърдно с календарчета с лика на "уж" таткото, който е шампион на България и чиито собственик познавам добре.Както се досещате такива заплождания не е имало, а просто хиляди разпростарнени календарчета с рекламна цел, които обаче търгашите използват не само за да гледат датата.В случая породата няма значение, въпроса е, че това е масова практика.Както казва народа ....иди доказвай че нямаш сестра...Made in Bulgaria...

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07
Публикувано: 27 June 2008 - 05:19 AM
Съни20052,мечето можеш да го пострижеш във всяка вет.клиника вече имат тази услуга,после козинката расте бавно,има си добрите и лошите страни при тази интервенция.Сега наистина ще му бъде по-леко на мечето успех. :blink:
сесе,ти направо се изгуби какво ново при вас? ;)За снимките които си извела нито една не е тяхна,нека Гери покаже мече на 30 дни,кой къде и какво ще пише е лична отговорност но това е пладиатство с цел облагодетелстване и е некоректно.Торнадо е прав да потърси отговорност след като се спекулира с негови снимки.Как е Ира в горещините постригвате ли се и Вие? ;) :wub:
Публикувано: 27 June 2008 - 01:17 PM
;D само се притеснявам за какъв период от време ще им се възстанови изцяло козинката,защото имаме намерение да посетим специалката на северняците през ноември в Пловдив :kuchence:
Предпочитам да рискувам и да ги подстрижа,отколкото да рискувам в тая жега да си лепнем някоя екзема ...
Вие какво ще ме посъветвате колко късо да ги подстрижа,примерно да оставя някъде 2-3см какво ще кажете?! или до кожа :o

Публикувано: 27 June 2008 - 01:48 PM
Публикувано: 27 June 2008 - 07:34 PM
Публикувано: 27 June 2008 - 08:04 PM
писна ми вече тъкмо почна да пиша и цък тока спира.с тия рем. дейности прекаляват.
днес времето беше много щадящо за нашите мечета-топло,но не като посл.дни.
виждам много са се ориетирали да имат ''смуфчета''.сигурно ще им е леко на мечетата.доколкото съм запозната има елитни кучешки коафиори,които правят мечо да изглежда направо страхотно.незнам адреси,не съм и търсила.а в дом.обстановка просто не мисля,че ще стане сполучливо освен ако не си фризиор.. ;D.все пак го правиш един път в годината и си струва,а не да експериментираш.
на Симба и се заплита козината зад ушичките,въпреки ресането и аз само там и я изрязвам,да не запарва,а също и вътре в самото уше,ветеринарите направо ги оскубват,но аз не искам да и причиня тази болка.
stаskata,много е гадно за Чери.тя отслабнала ли от това повръщане.Симба ми повръщаше два пъти докато беше бременна..пожелавам ви бързо оздравяване. :wub:
sara92,аз ще покажа бебета на 30дни чак в понеделник.да бъдем точни не за друго.ако имам време после в фотог.ще пусна бебета на 27дни. :yahoo: