Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 16 September 2011 - 08:12 AM
iron_lady, в 16 September 2011 - 06:02 AM, написа:
Не знам, не съм проверявала защото нямам подходящи кандидат-стопани за кучето. Звъннете ако имате впредвид някой сериозен кандидат, възрастните животни не се осиновяват много лесно за съжаление, повечето хора искат бебета, както разбирате.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 17 September 2011 - 10:49 PM
Публикувано: 19 September 2011 - 08:23 PM
Новият том на "Света на чау чау" е готов!Най-луксозното и голямо издание досега.Поради увеличените му страници и цената малко е скочила и е 62,50 евро.Томът е огромна "тухла" и е много интересен, вече разполагам с един брой за себе си.Статията за България вече е доста по-шарена!
Ето сайта на издателството за справка:
http://www.bbpress.n...2009-2010.shtml
Нека всички които искат да се сдобият с тази книга ми пишат и ще организираме доставката на всички книги накуп за 1-2 седмици.
Поздрави на всички и поздравления за чудесните снимки от лятото!

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07
Публикувано: 29 September 2011 - 09:57 AM

Направо съм ошашавена от глутниците бездомни кучета в София

Публикувано: 29 September 2011 - 05:01 PM
Оооо, приятелко, добре дошла в нашия град. Питай IA как ходи с кучегони, питай ме мен как имам в главата си цял маршрут за да заобиколя глутниците, питай ме като изхвърлят край нас кашони с приплода от поредната къща, и като пропищим и да се видим в чудо, защото инстинкт за пазене на потомство дори при най-дъртите кастрирани кучки се включва.
Не можеш да излезеш с кучето навън бре човек.
Ха добре дошла в града, където глутниците са над хората.
Дъщеря ти да не е в студенски град? Ако е така, то моля те - научи я от сега как да се отбранява от глутниците. Те там са най-много. И добре че не си го написала това в раздел на Новини и Коментар, че щяха да ти скочат псевдо-защитниците на глутниците как ти не обичаш кучетата.

Публикувано: 29 September 2011 - 08:05 PM

Публикувано: 29 September 2011 - 08:54 PM
Никъде няма да си го местиш детето, остави я сама да извърши всичките си грешки.
Знам какво ти е и как ти е свито на сърцето, но повярвай ми - трябва да уважаваме избора на децата, инак няма да им дадем крила и да ги пуснем да летят сами.
Всичко ще е наред, не се притеснявай:-)))
Малката ми зълвичка също е в студенския в общежитията сега, подозирам че се е изнесла от квартирата си в общежитията точно заради купона нон-стоп))))) макар че учи детето усилено.
Остави я да си живее студенството, не се притеснявай)

Публикувано: 30 September 2011 - 10:14 AM

Публикувано: 18 November 2011 - 09:12 PM
Отделно имам и проблем и с поведението на кучето... той признава само нас стопаните си а с чуждите хора е много много агресивен (и на нас е посягал и хапал няколко пъти) отделно на ветеринара днес примерно стана много агресивен започна да лае и ръмжи и не остави да го прегледат напълно и не знам просто как да променя това негово поведение за да бъде нормално куче... :|
Публикувано: 18 November 2011 - 09:23 PM
weezy, в 18 November 2011 - 07:12 PM, написа:
Отделно имам и проблем и с поведението на кучето... той признава само нас стопаните си а с чуждите хора е много много агресивен (и на нас е посягал и хапал няколко пъти) отделно на ветеринара днес примерно стана много агресивен започна да лае и ръмжи и не остави да го прегледат напълно и не знам просто как да променя това негово поведение за да бъде нормално куче... :|
В кой град сте?
За петната по тестесите не мога да ви кажа, но за проблем на зрението и поведението ще помагам.

Публикувано: 18 November 2011 - 11:28 PM
weezy, в 18 November 2011 - 08:47 PM, написа:
Кажете ми какъв е проблема със зрението и какво казват вашите лекари за очите на кучето? По принцип ако сте окраска крем - то тази окраска има огромен проблем със здравето си защото е много модерна. Това силно се отразява и на зрението и на ставите и на връзките ( в желанието си да догонват модерните "кремчета" производителите нехаят за здравето).
А поведението - то е ясно защо - не можеш да размажем с пръст 2000 години генетика.

Публикувано: 19 November 2011 - 12:13 PM
weezy, в 19 November 2011 - 09:59 AM, написа:
Аха, ентропион, видях кучето на снимките. Готиняк е, да ви е жив и здрав дълги години. Горен или долен миглен ред е засегнат? Кучето на каква възраст е? Има животни които до 2 години оформят лицевата част, когато кожата на муцуната се опъва и не се налага оперативна намеса.
Вашето кремче на каква възраст е?

Публикувано: 19 November 2011 - 08:00 PM
Публикувано: 19 November 2011 - 09:59 PM
Сега за днешната сбирка. Страхотно беше, хора!
totschica, страшно се радвам че те видях и се запознах с малкото ти чаровно слънчице, аз този сериозен поглед още си го спомням когато тя ме попита "Ние кога се запознахме?" и като й обясних че току що се запознахме, но се държа така свойски защото имам малко по-голяма дъщеричка от нея:" Кога ще ти дойда на гости да се видим с нея?". Прекрасно мъниче си имаш, бе вярно трябва да ги съберем с моята маймунка.
Lexus, радвам се че се запознахме и си поговорихме, беше изключително приятно за мен:-)))
Кака на Жужето - дай една цигара, а?

Забравих този черен разбойник, който омете тортите на всички.
Не забравям милия пинчер, който ядеше от ръцете на стопанката си.
Бе едно поредно готино събиране, много приятно.
IA--- - теб, забъркалата тази каша, си те обичам , да знаеш. И снимки чакаме, ей. Аз с тез две мои леви ръце дали успях да щракна нещо?

Публикувано: 19 November 2011 - 11:13 PM
Публикувано: 19 November 2011 - 11:38 PM