Публикувано: 20 November 2011 - 05:35 PM
Сега като гледам снимките и връщам лентата на зад, отново съжалявам,че не можах да говоря с никой.Но най се радвам за ИЯ. За оперирана на 4 месеца от две операции,се държа превъзходно.С тук та ме някое озъбване.Като се има предвид какво преживя с тези истисквания на врата и 6 месеца ,преди операциите с прецакан крак,който я болеше много, мислех ,че ще е по проблемна. Аз с нея много се постарах, да я възпитам и явно това и е помогнало да преживее по добре случките. Най ме кефи и физическото и състояние вече,въпреки, че не е много угледна още,но козина ръсте. Ама като хвана и аз ножицата, да я изравнявам,нямам спирка. И още има някое друго петно от многото инжекции дето и нашаткаха в гърбината.Според докторите ,ако не беше така възпитана ,нямаше да я излекуват.Те щяха да присъстват,но се обадиха ,че имат спешни случаи.Това им е любимото заведение, много хубава кухня има.
Е и на тази група дето се събрахме съм страшно доволна,не ме разбирайте погрешно.
Лексус, мерси за поздрава.Можем да се виждаме и по често ,вие сте на близко.Преди две години си направихме среща в парка,пак беше запомняща с много емоции.Смяхме се от сърце и ходейки можехме и да си говорим ,да обменяме опит и да се учим взаимно, на неща специфични за породата ни.Срещнахме и случайни две чаута, абе беше яко.А и мечетата си поиграха.Няма да забравя как се бяхме екипирали,беше страшно студено, нищо че печеше слънце.Кака Ира беше много ухажвана от двамата Мейковци, абе спомени, мисля че има пак доста снимки тук.
Имаме мечка в къщи, и аз оцених идването ти, да ни уважиш.Явно ти е коствало много,но не разбрах идеята.....Да се видиш с други чаута или......Поне ти не каза