desi79, в 12 June 2012 - 08:44 PM, написа:
...........Божжжжжжжееееееее, слез и си прибери вересиите.............
Ако някой така говори на дъщеря ми и аз ще му откъсна главата.
Не видях нищо чак толкова страшно във въпросите на това дете,че да получи такова отношение.Или предпочиташ мама и тате да изхвърлят поредното кутре ,защото съсипва паркета?
Нищо му няма на паркета. За какво са мислили хората, като са взимали КУЧЕ? Че взимат плюшена играчка на щерката? Която е вече достатъчно възрастна за да бърше локви и торти след животното, между другото, защото не е на 2 години.
Колко пъти е писано тук в темата "Прочети преди да купиш"? Колко?
Да дондуркам и да се отнасям добре за пореден път с поредната не умееща да бърше паркета? (давате ли си ясната сметка колко време трябва да стои една локва, за да почернее и да се подуе подобна настилка?)
Вие вашите деца не сте ли ги научили че животните имат нужда от хигиена? От грижи? От почистване. От търпение. От обучение. От привикване към определено място по времето на карантина. Особено когато животното е толкова мъничко - на 3 месеца. То милото не знае още къде да се дене, вие поредна лигла сте ми тръгнали да защитавате, дето удря 3месечно бебе. И то защото от два дена я подлудявало я било.
Ми като порасне? Ми като се разгони? Ми ако прояви характер? Ми като се омъжи момичето и има деца а кучето й създаде проблеми? Само с удряне на 3месечно бебе надали ще се размине. Ми ако й покаже зъби отсреща?
Знаете ли колко чау са били евтанизирани поради тази причина?
Не ми я хвалете вашата подзащитна. Тръгнала е по възможно най-неправилния път, и не очаквайте да я дундуркам и да съм "добра". Тук е форум, а не благотворителна организация.
Огромна болка изпитвам като чета постинги, подобни на този на вашата подзащитна: целия труд по превеждането, всичките статии в раздела на "Възпитание, обучение" - всичко това нахалост. Излиза че е безполезно.В този форум навремето хората са се потрудили всеки новак да има достъп до необходимото инфо -
достатъчно е да се потърси в ресурса "възпитание и обучение" темата за малките кученца, закачена към ВАЖНИ. Вместо да се удря едно бебе.
Не знам, хора, наистина се отчайвам от хорския мързел и глупост на моменти.
На времето никой не ни е давал инфо, търсихме го сами. Ровехме, превеждахме, искахме да сме полезни за новите потребители....
А сега разглезени уяли се лигли ги мързи в търсачката да бръкнат, и се фръцкат като поудрят едно пале, и видят възмущение отсреща.
Много е тъжно всичко това...