Dog.bg Форуми : Чау-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (140 Страници) +
  • « Първа
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета

#2501 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 18 August 2012 - 07:46 AM

Wolfdiver
А, прояви любопитство, как, подуши новата зона, размахал опашката, като му показах стаята на малката ми звездичка. Трябваше да направя снимка как е легнал до огромният й плюшения тигър - бетер две плюшени играчки една до друга, само че едната е жива. И хърка нощем. Лелееееее, като бригада пияни обущари хърка, но съм свикнала- преди да го преместя той спеше до вратата на спалнята ни. Хърка та чак стените треперят. Нищо, поне малката сега е спокойна, камък ми падна от сърцето, честно.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#2502 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 August 2012 - 01:31 PM

Furia_S, малко късно прочетох твоя коментар за малката, и ми е много странно, но ще споделя нещо сходно, и дълго време отхвърляно и невъзприемано от мен. Ние май сме си отгледали децата с чау, те са били заедно дълги години, не сме ги делили като внимание, време за хранене, и разходка.....Когато се разделиха:dh_188:идва и това време, детето ми забочна повече да боледува, да сънува кошмари да е НЕСПОКОЙНА, отдавах го, че е на чуждо място и като се прибере просто се чувства в къщи комфортно и спокойно.... Обаче е свързано точно и конкретно със Сара и Лъки, те застават като стражи около леглото или пред вратата й, и чудото става, както искате така го приемайте....Като психологически фактор, като физически фактор,.... дедето ми с чаутата се чувства добре физически и психически!

IA, права си за всичко, дано такива хора не се роят, а съвестта им проговори, кое е редно да правят!!!

#2503 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 21 September 2012 - 10:09 AM

Не знам за вас, но ние откакто се застуди времето се скъсваме от ядене, пък за играта да не говорим. Ако преди си играеха, то сега е постоянана веселбаКачена снимка
Измислят невероятни номераКачена снимка

#2504 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 21 September 2012 - 12:11 PM

И моя змей се окопити, и дишането му е не е толкова тежко и спи по-спокойно, абе въобщее.... от както имам чау намразих лятото.
User's Signature

#2505 Потребителят е офлайн   ARES_10 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 November 2012 - 11:10 PM

По - нагоре имаше няколко поста за чувствителността на чау. Искам да ви покажа как се държи Арес след като се прибрах в къщи от спешна операция:
Прикачена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка

#2506 Потребителят е офлайн   ARES_10 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 November 2012 - 09:02 AM

Показване на мнениетоARES_10, в 02 November 2012 - 11:10 PM, написа:

По - нагоре имаше няколко поста за чувствителността на чау. Искам да ви покажа как се държи Арес след като се прибрах в къщи от спешна операция:
Прикачен файл 22312_518046424872480_1134274195_n.jpg

Прикачен файл 527429_517994891544300_1083599797_n.jpg

Прикачен файл 178981_518047054872417_98540710_n.jpg

Странното в случая е, че диваните и леглата не са територия за Арес. Той си има специално място в коридора, от където контролира всичко и всички ..... Сега обаче .... никой не е в състояние да го отлепи. Съпруга ми каза, че той ми е най - сериозния и съвестен болногледач. Само мнооооого хърка, но аз вече без това хъркане не мога да заспя ....

#2507 Потребителят е офлайн   Lexus Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Chow chow

Публикувано: 04 November 2012 - 10:54 AM

Всичко разбират. Бързо и успешно оздравяване!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2508 Потребителят е офлайн   xael Икона

• Perfect Stranger
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2012 - 08:48 AM

Вижте какво ще има на специалката след две седмици :ba_025:
Качена снимка
User's Signature

Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.
Sindarin Siberian husky kennel

#2509 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 07 November 2012 - 10:13 AM

Златна сиКачена снимкаКачена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#2510 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2012 - 11:24 AM

ARES_10

Всичко разбират. Бях навехнала крака си така, че не можах да стъпвам пълноценно върху него. Не ходих в болницата, не го превръзвах, глезена ми обаче бе безпомощен - все едно стъпалото ти да се люлее свободно на кокала, много объркващо и неприятно състояние. Не, походката ми не се промени, но усещането на навехването бе гадно, явно съм растегнала здраво някоя връзка, защото дори при плуването не се отървах от това месеци наред.
Та Лео не спря да обикаля около мен като совалка. Ближеше ми стъпалото, подпъхваше главата си под глезена ми за да го сложа върху нея, вървеше до мен на разходки и обезпокоено ме обикаляше, като не отстъпваше ни на крачка.
А не миришех на болницата, забележете.

Миряса чак когато всичко се възстанови.

xael

Супер е чинията! А колко ще има такива за изложбата?
User's Signature

#2511 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 November 2012 - 07:08 PM

Ето още от чиниите с наши роднини за СпецялкатаКачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2512 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2012 - 08:45 AM

Вижте какви митенки си имам:
Прикачена снимка

Лилавите са за мен, кремавите за дъщерята. Плете ги по поръчка една дама, която също е регистрирана тук, при това плете най-различни породи.
Прикачена снимка

Аз като видях творбите й се разпищях че искам такива с чау-чау, и тя разработи този модел с чау специално за мен. Фук-фук:-))) Много са топли и съм адски доволна:-)

Друго нещо - имам ключедържател с фигурка на чау. Купих това чудо от Москва по времето на едната от Евразиите, моята е от бронз. Съседката занесе ключедържателя в леярски цех, където работи и са ми направили копие. Матрицата е в мен, може да се поръчват тази джаджи за желаещите, вече имам едно резервно в случай ако изгубя ключовете и моето бронзово чау с тях.
Прикачена снимка

Така че желаещите може да се включват в поръчката:-)))
User's Signature

#2513 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 November 2012 - 01:02 PM

ААА, тези ги знам. Прави ги Люси с черните териери. Беше ми постнала едни на стената ми във фейса. Аз искам но червени с черно чау, така съм и писала.
Клучодържателя е сладък, аз имам много готин глава на чау, от световното. Не е лоша идея да си направим сувенири, наши на клуба. Дали твоите хора могат на направят и на други неща отливки?

#2514 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2012 - 01:06 PM

Мисля че ще можем да го измислим. На тях всъщност им трябва оригинала, правят отливка и ти дават матрицата с восъчни копия да видиш как изглеждат. Матрицата се заплаща само веднъж и после само идваш с нея и поръчваш бройките от нужното количество, калкулира се цената и хоп готово. Този ключедържател е от месинг - не работят с бронз, а ако потъмнее месинга могат да го почистят.
Защо наистина да си нямаме сувенири за чау-фенове?
User's Signature

#2515 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2012 - 01:05 PM

Моето Рижаво Слънце отпуснал опашката унило в петък сутринта. Нали разбирате че веднага изпаднах в оправдана паника - нашата порода носи опашката гордо на гърба си, а моят кожух с очи изведнъж какво направи? Грабнах го и в най-близката клиника - мислих че е аналната жлеза. Цъ. Жлезата е наред, но кучето е неспокойно, изпитва дискомфорт ако насилно се опитваш да му вдигнеш опашката, тревожно е в района на крупата и сяда много предпазливо. Пратиха ни в "Синия Кръст". Да са ми живи и здрави специалистите от там, веднъж са го оперирали в тази клиника, страхотни специалисти са. Лео не се държеше никак добре - искаше да изяде доктор Тодоров, и се наложи с доктора да го фиксираме за упойка за снимка заедно. А след като му биха антитода на упойката искаше да яде един от работещите в клиниката, щото бях на касата и не очаквах толкова бързо да се съвземе - нашия излязъл от манипулационата и е рекъл че тук ще трепе всички задето го бодат, па снимат в тъмна стая па после пак бодат. Май до тук ни се разминава само с медикаменти. Поне няма да го отварят за операция, поне не и сега, уфффффффффффф, снимките не са зле, стискайте ни палци. Сега сяда спокойно, навирил е опашката, виждам че няма болка. Дано да се разминем само с лекарствата.

Глупавото ми рижаво сърце, цял живот болнаво...
User's Signature

#2516 Потребителят е офлайн   bgiliev Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 December 2012 - 04:23 PM

Здравейте и от нас,имаме чао на 8 месеца,момиче прекрасно,да питаме нещо,как давате хапчетата за вьтрешно обезпаразитяване.

#2517 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2012 - 07:49 PM

Показване на мнениетоbgiliev, в 04 December 2012 - 02:23 PM, написа:

Здравейте и от нас,имаме чао на 8 месеца,момиче прекрасно,да питаме нещо,как давате хапчетата за вьтрешно обезпаразитяване.

на гладно натопени в пастет. Взимате пастет, овалвате вътре в него хапчето за вътрешно обезпаразитяване да стане на топче, вътре в топчето да остане хапчето и давате.
User's Signature

#2518 Потребителят е офлайн   dile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2012 - 08:00 PM

Furia_S, как е Лео? По-добре ли е днес момчето?

#2519 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2012 - 08:13 PM

До тук навирл е опашката, леко понакуцва, звънях на Злати Давидовска - да ми е жива и здрава, много ме успокои. Аз на който кажа че не съм спала ноща преди снимката сигурно ще ми се изсмее в лицето "Кво толкова, едно куче".
Асестирах на доктора при рентгена, фиксирах змея да не яде ветеринари-невролози, изобщо побелях. Но до тук май ще ни се размине само с хапове. Дано!
Не искам да го отварят... Моля те, Велики Кучешки Бог, чуй ме, не искам да се стигне до операция. Защото на неговата възраст сърцето му може и да не понесе поредна пълна упойка.

...такива ми ти работи. В петъка сме пак в "Синия Кръст" да ядем доктори за контролен изстрел в главата преглед.
User's Signature

#2520 Потребителят е офлайн   bgiliev Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 December 2012 - 10:23 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 04 December 2012 - 07:49 PM, написа:

Показване на мнениетоbgiliev, в 04 December 2012 - 02:23 PM, написа:

на гладно натопени в пастет. Взимате пастет, овалвате вътре в него хапчето за вътрешно обезпаразитяване да стане на топче, вътре в топчето да остане хапчето и давате.

Благодаря за бьрзия отговор,и още нещо,дунда не иска да яде,хапва по малко и толкова,храним я с гранули и готвено ядене,по рецепти от форума.Желаем на Лео бьрзо оздравяване.

• (140 Страници) +
  • « Първа
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни