Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 18 August 2012 - 07:46 AM
А, прояви любопитство, как, подуши новата зона, размахал опашката, като му показах стаята на малката ми звездичка. Трябваше да направя снимка как е легнал до огромният й плюшения тигър - бетер две плюшени играчки една до друга, само че едната е жива. И хърка нощем. Лелееееее, като бригада пияни обущари хърка, но съм свикнала- преди да го преместя той спеше до вратата на спалнята ни. Хърка та чак стените треперят. Нищо, поне малката сега е спокойна, камък ми падна от сърцето, честно.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 18 August 2012 - 01:31 PM

IA, права си за всичко, дано такива хора не се роят, а съвестта им проговори, кое е редно да правят!!!
Публикувано: 21 September 2012 - 10:09 AM

Измислят невероятни номера

Публикувано: 03 November 2012 - 09:02 AM
ARES_10, в 02 November 2012 - 11:10 PM, написа:

Странното в случая е, че диваните и леглата не са територия за Арес. Той си има специално място в коридора, от където контролира всичко и всички ..... Сега обаче .... никой не е в състояние да го отлепи. Съпруга ми каза, че той ми е най - сериозния и съвестен болногледач. Само мнооооого хърка, но аз вече без това хъркане не мога да заспя ....
Публикувано: 07 November 2012 - 08:48 AM

Публикувано: 08 November 2012 - 11:24 AM
Всичко разбират. Бях навехнала крака си така, че не можах да стъпвам пълноценно върху него. Не ходих в болницата, не го превръзвах, глезена ми обаче бе безпомощен - все едно стъпалото ти да се люлее свободно на кокала, много объркващо и неприятно състояние. Не, походката ми не се промени, но усещането на навехването бе гадно, явно съм растегнала здраво някоя връзка, защото дори при плуването не се отървах от това месеци наред.
Та Лео не спря да обикаля около мен като совалка. Ближеше ми стъпалото, подпъхваше главата си под глезена ми за да го сложа върху нея, вървеше до мен на разходки и обезпокоено ме обикаляше, като не отстъпваше ни на крачка.
А не миришех на болницата, забележете.
Миряса чак когато всичко се възстанови.
xael
Супер е чинията! А колко ще има такива за изложбата?

Публикувано: 09 November 2012 - 07:08 PM
Публикувано: 28 November 2012 - 08:45 AM

Лилавите са за мен, кремавите за дъщерята. Плете ги по поръчка една дама, която също е регистрирана тук, при това плете най-различни породи.

Аз като видях творбите й се разпищях че искам такива с чау-чау, и тя разработи този модел с чау специално за мен. Фук-фук:-))) Много са топли и съм адски доволна:-)
Друго нещо - имам ключедържател с фигурка на чау. Купих това чудо от Москва по времето на едната от Евразиите, моята е от бронз. Съседката занесе ключедържателя в леярски цех, където работи и са ми направили копие. Матрицата е в мен, може да се поръчват тази джаджи за желаещите, вече имам едно резервно в случай ако изгубя ключовете и моето бронзово чау с тях.

Така че желаещите може да се включват в поръчката:-)))

Публикувано: 28 November 2012 - 01:02 PM
Клучодържателя е сладък, аз имам много готин глава на чау, от световното. Не е лоша идея да си направим сувенири, наши на клуба. Дали твоите хора могат на направят и на други неща отливки?
Публикувано: 28 November 2012 - 01:06 PM
Защо наистина да си нямаме сувенири за чау-фенове?

Публикувано: 03 December 2012 - 01:05 PM
Глупавото ми рижаво сърце, цял живот болнаво...

Публикувано: 04 December 2012 - 07:49 PM
bgiliev, в 04 December 2012 - 02:23 PM, написа:
на гладно натопени в пастет. Взимате пастет, овалвате вътре в него хапчето за вътрешно обезпаразитяване да стане на топче, вътре в топчето да остане хапчето и давате.

Публикувано: 04 December 2012 - 08:13 PM
Асестирах на доктора при рентгена, фиксирах змея да не яде ветеринари-невролози, изобщо побелях. Но до тук май ще ни се размине само с хапове. Дано!
Не искам да го отварят... Моля те, Велики Кучешки Бог, чуй ме, не искам да се стигне до операция. Защото на неговата възраст сърцето му може и да не понесе поредна пълна упойка.
...такива ми ти работи. В петъка сме пак в "Синия Кръст" да ядем доктори за контролен

Публикувано: 04 December 2012 - 10:23 PM
Furia_S, в 04 December 2012 - 07:49 PM, написа:
bgiliev, в 04 December 2012 - 02:23 PM, написа:
на гладно натопени в пастет. Взимате пастет, овалвате вътре в него хапчето за вътрешно обезпаразитяване да стане на топче, вътре в топчето да остане хапчето и давате.
Благодаря за бьрзия отговор,и още нещо,дунда не иска да яде,хапва по малко и толкова,храним я с гранули и готвено ядене,по рецепти от форума.Желаем на Лео бьрзо оздравяване.