Dog.bg Форуми : Чау-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (140 Страници) +
  • « Първа
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета

#2511 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 09 November 2012 - 07:08 PM

Ето още от чиниите с наши роднини за СпецялкатаКачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2512 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 28 November 2012 - 08:45 AM

Вижте какви митенки си имам:
Прикачена снимка

Лилавите са за мен, кремавите за дъщерята. Плете ги по поръчка една дама, която също е регистрирана тук, при това плете най-различни породи.
Прикачена снимка

Аз като видях творбите й се разпищях че искам такива с чау-чау, и тя разработи този модел с чау специално за мен. Фук-фук:-))) Много са топли и съм адски доволна:-)

Друго нещо - имам ключедържател с фигурка на чау. Купих това чудо от Москва по времето на едната от Евразиите, моята е от бронз. Съседката занесе ключедържателя в леярски цех, където работи и са ми направили копие. Матрицата е в мен, може да се поръчват тази джаджи за желаещите, вече имам едно резервно в случай ако изгубя ключовете и моето бронзово чау с тях.
Прикачена снимка

Така че желаещите може да се включват в поръчката:-)))
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#2513 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 November 2012 - 01:02 PM

ААА, тези ги знам. Прави ги Люси с черните териери. Беше ми постнала едни на стената ми във фейса. Аз искам но червени с черно чау, така съм и писала.
Клучодържателя е сладък, аз имам много готин глава на чау, от световното. Не е лоша идея да си направим сувенири, наши на клуба. Дали твоите хора могат на направят и на други неща отливки?

#2514 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 28 November 2012 - 01:06 PM

Мисля че ще можем да го измислим. На тях всъщност им трябва оригинала, правят отливка и ти дават матрицата с восъчни копия да видиш как изглеждат. Матрицата се заплаща само веднъж и после само идваш с нея и поръчваш бройките от нужното количество, калкулира се цената и хоп готово. Този ключедържател е от месинг - не работят с бронз, а ако потъмнее месинга могат да го почистят.
Защо наистина да си нямаме сувенири за чау-фенове?
User's Signature

#2515 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2012 - 01:05 PM

Моето Рижаво Слънце отпуснал опашката унило в петък сутринта. Нали разбирате че веднага изпаднах в оправдана паника - нашата порода носи опашката гордо на гърба си, а моят кожух с очи изведнъж какво направи? Грабнах го и в най-близката клиника - мислих че е аналната жлеза. Цъ. Жлезата е наред, но кучето е неспокойно, изпитва дискомфорт ако насилно се опитваш да му вдигнеш опашката, тревожно е в района на крупата и сяда много предпазливо. Пратиха ни в "Синия Кръст". Да са ми живи и здрави специалистите от там, веднъж са го оперирали в тази клиника, страхотни специалисти са. Лео не се държеше никак добре - искаше да изяде доктор Тодоров, и се наложи с доктора да го фиксираме за упойка за снимка заедно. А след като му биха антитода на упойката искаше да яде един от работещите в клиниката, щото бях на касата и не очаквах толкова бързо да се съвземе - нашия излязъл от манипулационата и е рекъл че тук ще трепе всички задето го бодат, па снимат в тъмна стая па после пак бодат. Май до тук ни се разминава само с медикаменти. Поне няма да го отварят за операция, поне не и сега, уфффффффффффф, снимките не са зле, стискайте ни палци. Сега сяда спокойно, навирил е опашката, виждам че няма болка. Дано да се разминем само с лекарствата.

Глупавото ми рижаво сърце, цял живот болнаво...
User's Signature

#2516 Потребителят е офлайн   bgiliev Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 December 2012 - 04:23 PM

Здравейте и от нас,имаме чао на 8 месеца,момиче прекрасно,да питаме нещо,как давате хапчетата за вьтрешно обезпаразитяване.

#2517 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2012 - 07:49 PM

Показване на мнениетоbgiliev, в 04 December 2012 - 02:23 PM, написа:

Здравейте и от нас,имаме чао на 8 месеца,момиче прекрасно,да питаме нещо,как давате хапчетата за вьтрешно обезпаразитяване.

на гладно натопени в пастет. Взимате пастет, овалвате вътре в него хапчето за вътрешно обезпаразитяване да стане на топче, вътре в топчето да остане хапчето и давате.
User's Signature

#2518 Потребителят е офлайн   dile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2012 - 08:00 PM

Furia_S, как е Лео? По-добре ли е днес момчето?

#2519 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2012 - 08:13 PM

До тук навирл е опашката, леко понакуцва, звънях на Злати Давидовска - да ми е жива и здрава, много ме успокои. Аз на който кажа че не съм спала ноща преди снимката сигурно ще ми се изсмее в лицето "Кво толкова, едно куче".
Асестирах на доктора при рентгена, фиксирах змея да не яде ветеринари-невролози, изобщо побелях. Но до тук май ще ни се размине само с хапове. Дано!
Не искам да го отварят... Моля те, Велики Кучешки Бог, чуй ме, не искам да се стигне до операция. Защото на неговата възраст сърцето му може и да не понесе поредна пълна упойка.

...такива ми ти работи. В петъка сме пак в "Синия Кръст" да ядем доктори за контролен изстрел в главата преглед.
User's Signature

#2520 Потребителят е офлайн   bgiliev Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 December 2012 - 10:23 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 04 December 2012 - 07:49 PM, написа:

на гладно натопени в пастет. Взимате пастет, овалвате вътре в него хапчето за вътрешно обезпаразитяване да стане на топче, вътре в топчето да остане хапчето и давате.

Благодаря за бьрзия отговор,и още нещо,дунда не иска да яде,хапва по малко и толкова,храним я с гранули и готвено ядене,по рецепти от форума.Желаем на Лео бьрзо оздравяване.

#2521 Потребителят е офлайн   dile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2012 - 10:31 PM

Миличък Лео! Дано всичко е наред!

#2522 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2012 - 10:57 PM

аааа миличък... Никак не бе миличък, като седнахме върху него двама души да му сложат инжекция. Помияр и половина, изкара ми и малкото акъл дето го имах. Той после не ми е говорил цял ден - така де,наказана бях задето го мъкнах по мъчения. Сви се на дюшека си от обида и ни отсвири цялото семейство. Винаги го прави след посещение на ветеринар.
Но сега е добре, моето Рижаво Сърце. Само всичко да се нареди и да ми е жив и здрав...
User's Signature

#2523 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2012 - 11:03 PM

Показване на мнениетоbgiliev, в 04 December 2012 - 08:23 PM, написа:

Благодаря за бьрзия отговор,и още нещо,дунда не иска да яде,хапва по малко и толкова,храним я с гранули и готвено ядене,по рецепти от форума.Желаем на Лео бьрзо оздравяване.

Ако комбинирате готвеното с гранули, то повечето кучета не искат да ядат гранули, което е нормално и често срещнато. Спрете се на една определена храна или давайте гранули веднъж а готвеното ястие за следващото хранене, но не ги застъпвайте.

Благодаря ви за пожеланията относно Лео... Искрено ви благодаря. Аз толкова много го обичам, че...
Когато пуснал опашката си казах " с опашка и без опашка, с крак или без крак, с козина или без козина - аз съм твоят човек, а ти си моето куче".
Но най-много ме тормозеше че той изпитва болка. Сега е по-добре. Обичам този помияр, и не съм сигурна какво ще стане с мен когато той ще си отиде...
User's Signature

#2524 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 05 December 2012 - 01:49 PM

Това не си го и помисляй ,радвай му се, сега. Всички изпитваме ужас от тази мисъл, поне повечетоКачена снимка.
Наистина е гадно, че нашите слънчица живеят по малко от нас.

#2525 Потребителят е офлайн   bgiliev Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 December 2012 - 03:54 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 04 December 2012 - 11:03 PM, написа:

Показване на мнениетоbgiliev, в 04 December 2012 - 08:23 PM, написа:

Ако комбинирате готвеното с гранули, то повечето кучета не искат да ядат гранули, което е нормално и често срещнато. Спрете се на една определена храна или давайте гранули веднъж а готвеното ястие за следващото хранене, но не ги застъпвайте.

Благодаря ви за пожеланията относно Лео... Искрено ви благодаря. Аз толкова много го обичам, че...
Когато пуснал опашката си казах " с опашка и без опашка, с крак или без крак, с козина или без козина - аз съм твоят човек, а ти си моето куче".
Но най-много ме тормозеше че той изпитва болка. Сега е по-добре. Обичам този помияр, и не съм сигурна какво ще стане с мен когато той ще си отиде...
Благодаря за сьвета,да комбинираме,но ще променим това,А надали има човек които се е докоснал до чао и да не го обикне,ние даже за второ мислим.

#2526 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2012 - 09:44 PM

Показване на мнениетоIA---, в 05 December 2012 - 11:49 AM, написа:

Това не си го и помисляй ,радвай му се, сега. Всички изпитваме ужас от тази мисъл, поне повечетоКачена снимка.
Наистина е гадно, че нашите слънчица живеят по малко от нас.

Вярваш ли че го пипах и гледах по нощите след снимката това куче диша ли, живо ли е, дали сърцето е реагирало добре.
Ставам по нощите и го пипам жив ли е, дали не е изпаднал в шок, ами ако трябва да реагирам с колата до най-близката денонощна клиника? Въобще, обичайни тревоги и притеснения на нормалния кучкар.

Когато го държах за снимката така упоен се уплаших много - само се молих да излезе от анестезия. Ръката ми трепереше, когато разписвах декларация за манипулация. Бе, откачих с една дума...
User's Signature

#2527 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 December 2012 - 10:44 PM

Сега всичко наред ли е?

#2528 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2013 - 05:48 PM

Показване на мнениетоsara92, в 30 December 2012 - 08:44 PM, написа:

Сега всичко наред ли е?

Сега вече да, хвала на всичките Кучешки Богове. Тъжен е че не го пускам на балкона да спи там, топло му е вътре, но това е положението. Вече сяда спокойно, носи си опашката на гърба, движе се нормално, спряхме невралгичен препарат и продължаваме с поддържаща терапия, която от тук нататък явно ще ни стане навик.

За много години, да са ни живи и здрави четирикраките.
User's Signature

#2529 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 02 February 2013 - 06:14 PM

Някой желаещ на 9,02 да караме на Витоша шайни???????

#2530 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2013 - 01:45 PM

Кви шейни те гонят бре жена, твоите във впряг ли ще ги намъкнеш? на девети в събота...хъм... дай подробности.
User's Signature

• (140 Страници) +
  • « Първа
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема