Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 04 December 2012 - 10:57 PM
Но сега е добре, моето Рижаво Сърце. Само всичко да се нареди и да ми е жив и здрав...

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 04 December 2012 - 11:03 PM
bgiliev, в 04 December 2012 - 08:23 PM, написа:
Furia_S, в 04 December 2012 - 07:49 PM, написа:
bgiliev, в 04 December 2012 - 02:23 PM, написа:
на гладно натопени в пастет. Взимате пастет, овалвате вътре в него хапчето за вътрешно обезпаразитяване да стане на топче, вътре в топчето да остане хапчето и давате.
Благодаря за бьрзия отговор,и още нещо,дунда не иска да яде,хапва по малко и толкова,храним я с гранули и готвено ядене,по рецепти от форума.Желаем на Лео бьрзо оздравяване.
Ако комбинирате готвеното с гранули, то повечето кучета не искат да ядат гранули, което е нормално и често срещнато. Спрете се на една определена храна или давайте гранули веднъж а готвеното ястие за следващото хранене, но не ги застъпвайте.
Благодаря ви за пожеланията относно Лео... Искрено ви благодаря. Аз толкова много го обичам, че...
Когато пуснал опашката си казах " с опашка и без опашка, с крак или без крак, с козина или без козина - аз съм твоят човек, а ти си моето куче".
Но най-много ме тормозеше че той изпитва болка. Сега е по-добре. Обичам този помияр, и не съм сигурна какво ще стане с мен когато той ще си отиде...

Публикувано: 05 December 2012 - 01:49 PM

Наистина е гадно, че нашите слънчица живеят по малко от нас.
Публикувано: 05 December 2012 - 03:54 PM
Furia_S, в 04 December 2012 - 11:03 PM, написа:
bgiliev, в 04 December 2012 - 08:23 PM, написа:
Furia_S, в 04 December 2012 - 07:49 PM, написа:
bgiliev, в 04 December 2012 - 02:23 PM, написа:
на гладно натопени в пастет. Взимате пастет, овалвате вътре в него хапчето за вътрешно обезпаразитяване да стане на топче, вътре в топчето да остане хапчето и давате.
Благодаря за бьрзия отговор,и още нещо,дунда не иска да яде,хапва по малко и толкова,храним я с гранули и готвено ядене,по рецепти от форума.Желаем на Лео бьрзо оздравяване.
Ако комбинирате готвеното с гранули, то повечето кучета не искат да ядат гранули, което е нормално и често срещнато. Спрете се на една определена храна или давайте гранули веднъж а готвеното ястие за следващото хранене, но не ги застъпвайте.
Благодаря ви за пожеланията относно Лео... Искрено ви благодаря. Аз толкова много го обичам, че...
Когато пуснал опашката си казах " с опашка и без опашка, с крак или без крак, с козина или без козина - аз съм твоят човек, а ти си моето куче".
Но най-много ме тормозеше че той изпитва болка. Сега е по-добре. Обичам този помияр, и не съм сигурна какво ще стане с мен когато той ще си отиде...
Публикувано: 05 December 2012 - 09:44 PM
IA---, в 05 December 2012 - 11:49 AM, написа:

Наистина е гадно, че нашите слънчица живеят по малко от нас.
Вярваш ли че го пипах и гледах по нощите след снимката това куче диша ли, живо ли е, дали сърцето е реагирало добре.
Ставам по нощите и го пипам жив ли е, дали не е изпаднал в шок, ами ако трябва да реагирам с колата до най-близката денонощна клиника? Въобще, обичайни тревоги и притеснения на нормалния кучкар.
Когато го държах за снимката така упоен се уплаших много - само се молих да излезе от анестезия. Ръката ми трепереше, когато разписвах декларация за манипулация. Бе, откачих с една дума...

Публикувано: 02 January 2013 - 05:48 PM
sara92, в 30 December 2012 - 08:44 PM, написа:
Сега вече да, хвала на всичките Кучешки Богове. Тъжен е че не го пускам на балкона да спи там, топло му е вътре, но това е положението. Вече сяда спокойно, носи си опашката на гърба, движе се нормално, спряхме невралгичен препарат и продължаваме с поддържаща терапия, която от тук нататък явно ще ни стане навик.
За много години, да са ни живи и здрави четирикраките.

Публикувано: 02 February 2013 - 06:14 PM
Публикувано: 03 February 2013 - 02:25 PM
Публикувано: 04 February 2013 - 12:09 PM

Мислих да включа и хъскито ми Лео, дето си му кръсница. Но имам разгонени и ще го изядат.

Така, че отбора е само женски

Публикувано: 04 February 2013 - 03:58 PM

На това видео ми се струва ,че хамутите пречат на кучетата , но пък страшно ме кефи.
Видеото е на Галина Медведко, може да е преценила така заради постава на опашките. Освен шейни ,имам намерението да ме теглят и на тротинетка

http://www.youtube.c...d&v=2wssgrqo7SY
Публикувано: 04 February 2013 - 04:50 PM

Публикувано: 04 February 2013 - 05:56 PM
Аз или ще взема на заем,но те няма да са ни по размер, или ще ги впрегна с нагръдниците. Но тава зависи дали ще съм свободна.
Публикувано: 06 February 2013 - 01:07 PM
Да share-нете страницата-Да помогнем на Мария Валентинова.
Искам повече хора да чуят нейната история и да й помогнем.
https://www.facebook...ariaValentinova
Публикувано: 21 February 2013 - 03:42 PM

искам да Ви попитам, какъв повод и нагръдник е добре да взема за моята страшно бързо растяща мечка

Някой, който да е подходящ за сега-той е на 3 месеца и няколко дни.
http://zoomall.bg/%D...ll-Ferplast-746
http://zoomall.bg/%D...0-mix-color-502
Не знам този нагръдник и повод ако ги взема дали ще са му ок за поне месец?