Успех на студентката :-) Помня как я стягаше със свито сърце преди 3 години...Ще се радвам да ми пишеш как е Лъки, помниш че имам слабост към него, нали :-)
Фурия, и ние сме при него. То за 5 години, който и доктор да си харесаме там и напуска за съжаление...Доста време не ни се беше налагало да ходим, слава богу, та първо покрай дишането, преди операцията мъжът ми го заведе. И каза, че са много нови доктори, но Велев го преглежда, мисля че два пъти го водихме. Когато повръщаше се бях изнервила, че 5 дни сме всеки ден там и всеки път е различен доктор т.е. този, който в момента е свободен и на работа. Винаги пишат, нашият картон си стои там и всички изследвания, снимки, всичко ни е там, та пишат, обаждат се ако се наложи, но...После вече уцелихме Велев и той го остави в стационар, той си му изписа лекарствата за след това, той си му гледа изследвания....Никога досега не съм имала повод за забележка към тях, напротив - винаги са били страхотни! Винаги съм вярвала, че ако нещо се случи те са хората, които ще го спасят и ще прескочи трапа! Препоръчала съм ги на толкова много приятели, колеги...И като ме питат - А болен? Ама къде е? Аааааа там спасиха на еди кой си кучето, ще го оправят - много са добри :-)
Дано и на Лео да помогнат, Фурия! Желая го от сърце, знам какво е да те погледне с тоз тъжен поглед сякаш казва Е, какво сега, ще я караме някак си, ако трябва и така....
Забравих да се похваля - изследванията са добри и при това положение няма да ходим повече

Във вторник му свършва и антибиотика, надявам се да не потретим!