Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 12 September 2008 - 04:18 PM
на Айра също и сълзят очичките,но равномерно.вета каза че засега не вижда никакъв проблем.по натам ще се види.нямало признаци на обърнати мигли.със Симба този проблем не го е имало.сега забърсвам на Айра очите сутрин и вечер,секрета си прозрачен.
Лили, вие още ли с тия мъки,дано се оправяте вече.рабра ли,че татко ни беше на гости.станал е като истинска мечка-огромен,пухкав и дебел ;D.само да го мачкаш. :yahoo:
Публикувано: 12 September 2008 - 07:01 PM
Как са мечетата? Ние вече сме добре, расте ни нова,гъста и хубава козина.
Преди месец смених на Ира храната,сега и давам Хилс за чувствителна козина, тя много я харесва и си я хапва. Също така и давам и Петнил(за сега резултата е чудесен).
Лили, как сте двечките с Ланди? Много целувки от мама Ира и от мен! :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 12 September 2008 - 10:03 PM
Гери видях снимките от гостуването на нашия общ татко ;D Ланди доста прилича на него...
Публикувано: 13 September 2008 - 09:26 AM
лек ден на всички и весели игри през уикенда.
Публикувано: 13 September 2008 - 06:27 PM
сесе, как сте? При нас леко захладня и се надяваме това да спомогне за преодоляването на кожните проблеми. Целувки за Ира. :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 13 September 2008 - 07:47 PM
Публикувано: 13 September 2008 - 08:07 PM
Публикувано: 14 September 2008 - 11:26 PM
Цитат
Лъки сигурно много е пораснал, ще чакам снимки за да му се порадвам!
Хайде пусни нови снимки да и се порадваме ;) Аз съм обещала да се снимаме и не съм забравила,то лятото мина ние не се видяхме ей на .. :huh:
Надявам се да има още топли дни и най-накрая да се срещнем.
Аз нещо започвам да се притеснявам за Белла,козината и пак почва да пада по онзи гаден начин като преди на парцали.Сменя си я ... то е ясно,ама чак пък толкова косми да падат де да знам :rolleyes: Купих и петнил пие го,но да видим до седмица ще има ли подобрение.Започнала съм да и го давам от както усетих,че почва да линее.
При вас какъв беше точно проблема,с какво се възстановихте някакви добавки или сте си изкарали лечение при вета? Питам ако ми се наложи да взема някакви по сериозни мерки :(

Публикувано: 15 September 2008 - 04:40 PM
Как са Белла и Армани? Много целувки от нас с Ира за тях! :wub:
Публикувано: 16 September 2008 - 09:22 PM
Цитат
Ира хич не обича да излиза на вън като вали и ходи на пръсти. ;D ;D
сесе,харесва ми,че повдигаш въпроса.Симба като види терасата мокра и направо с погнуса минава през нея.не иска да си изцапа лапите ;D.много пъти тя докато си тича из двора аз я измивам и тя като се прибира и види,че е мокра,въобще не иска да се качи.на няколко пъти се е налагало да я НОСЯ,за да се прибере.а тя си е 22-24кг(не сега,де).тежко ми е.
иначе вече сме в доста добър вид.аз сега ги храня с профилум с омега 3 и 6,и те като проплана с рибка(sensitive),действат на козината.и двете хапват с голяяяяма наслада от нея.сега прочетох-храна на хилс ли има за чув.козина?а петнила-да,той е старо и изпитано средство.
наистина къде се изгубихте всички?на училище? :pionercheta:
Публикувано: 16 September 2008 - 10:13 PM
Публикувано: 17 September 2008 - 07:32 AM
И Йорк не обича това смотано време...бърза да се прибере и не му е кеф да джвака в калта :- А го е страх и от вятър.
gerry_22 за хилс с риба тон мисля беше за козината. Имат за чувствителен стомах също. Аз съм безкрайно доволна от хилс (да чукам на глава раните спряха засега и му расте нова козина...която е с различен цвят) и скоро ще сменяме бебешката серия с тинейджърска ;D Сега давам и мегадерм да видя ще има ли ефект някакъв..Но определено петнила беше по-удачния вариант. Него си го гризкаше като награда, а със сиропа се молим и го давам с нещо друго.
Четох за изложбата в Пловдив, но аз май по това време ще съм в чужбина и ще пропусна сбирката.
Публикувано: 17 September 2008 - 08:27 AM
ккк,твоят Йорк на колко стана?мисля че те няма в темата за рождените дни.хайде пусни някоя фотосесия да му се порадваме. :blink:
Публикувано: 17 September 2008 - 09:55 AM
Публикувано: 17 September 2008 - 09:13 PM
Ще пусна снимки тези дни :blink: Той милия не е много за снимки с всичките тия места без козина :( Днес му взех обувки и ги пробвахме даже вече. Ужасно е смешен ;D Не смееше да мръдне с тях, а като тръгна да ходи все едно има не обувки ами панички вързани :P След 2 седмици има рожден ден - първия му :blink: Събирам рецепти за торта B)
Относно храната - така са ми казвали, че хилс е най-безвкусна. Разбира се, въпрос е на избор и преценка и дали кучето ще яде дадена храна. Когато аз избирах храна съм взимала поне 10 вида...някои само ги помирисваше и отказваше да ги яде. Дори и сега като има нещо друго не яде гранули. Ноооо го чака диета. Спираме всички лакомства, ама абсолютно всички по съвет на ветеринаря заради раните. Пък ще видя...може скоро и да им се радва на гранулите ;)