Dog.bg Форуми : Чау-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (140 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета

#421 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 September 2008 - 11:00 AM

kkk, имате невероятен спортен вид и страхотни обувки. Сигурно и другите ще бъдат заинтригувани, но ние по-специално защото ни е жизнено необходимо да обуваме нещо на Лъки. Ще питаме допълнително. Йорк е страхотен, не личат кожните проблеми, и дано бързо се възстанови мечето. :P

#422 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2008 - 01:41 PM

Цитат

Ето ни новите обувки  ;D

eeeeeeee, ^_^neeeeeee,това е направо супер-с обувки.смяла съм се със сълзи ^_^.но те наистина ли са негови.не мога да си представя да ходи с тях,не и доброволно ;D.иначе са страхотни,като буйки :blink:.
а Йорк изглежда чудесно,порастнал.....

#423 Потребителят е офлайн   kkk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2008 - 02:47 PM

Аз самата умрях от смях, ужасно е забавен с тях. Сутринта му беше първата разходка с обувки и мина доста добре  ;D
Негови са си обувките  :blink: приличат на буйки наистина, но са си кучешки и са 4 броя в комплекта  ;)

#424 Потребителят е офлайн   Dee Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2008 - 04:05 PM

здравейте на всички доста сме поизостанали  от известно време но наистина съм много зле със свободното време напоследък Ева и тя милата страда от това преди все двете се мъкнехме навсякъде  ;D ;D ;Dсега малко по-рядко я взимам и в общи линии то си разбира и много слушка детето никакви бели не прави и разбира от поглед само до няколко месеца като ми понамалеят задачите ще й отделя време и дори ще я взема с нас на малка почивка и смяна на обстановката :P
ние слава богу от както знам от какво й е алергията не сме имали проблеми опита се да й излезе една екзема защото на едно гости преяде на просия с какви ли не забранени за нея храни но само се зачерви едно малко петънце и дори не стана на рана или каквото и дае там почеса се 2-3 дена и то само избледня
Само дето все още едното й оченце сълзи аз през ден и го обтривам с едни капки на canina-augen много са хубави те са лекарство и профилактика за различни очни смущения препоръчвам на всички които имат подобен проблем изобщо всички продукти на тази австрийска фирма са наистина супер като качество а шампоаните им са страхотни
хайде много весели мигове с чаувците на всички :->) :yahoo: ;D
User's Signature

Диди&Ева

#425 Потребителят е офлайн   Dee Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2008 - 04:07 PM

а тия обувчици са направо убиец искаме и ние такива
User's Signature

Диди&Ева

#426 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2008 - 04:10 PM

kkk много сте сладки с тези обувчици  :wub: :P
В нашия магазин от където пазарувам има най-различни модни аксесоари за любимци,някои просто глезотия други необходимост.
Аз съм решила да купя на Белла дъждобран ще ни бъде от голяма ползва особено в кално и дъждовно време (както е сега) би ми свършило чудесна работа тъй като предпазва както коремчето така и лапичките от нацапване и честото къпане отпада.
Днес пък си купихме нов страхотен автоматичен повод на Flexi тъмно син и нагръдник  :blink: ето го.
Качена снимка

А относно храната ние от край време сме си с ПроПлан и сме доволни.Сега само и давам омега 3 и Петнил като добавки и вече макар и малко се забелязва подобрение,козинката започва да се сгъстява.Явно си е било просто смяна на косъм,но аз каквато съм паника веднага се стреснах да не е някоя екзема и набързо я огледах  ;D,но слава богу се разминахме с екземите.Никога не сме имали надявам се и за напред да ми е все така здравичка  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#427 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2008 - 04:36 PM

Виждам че си от София в кой магазин има големи дъждобрани че и на мен ми трябва ?
User's Signature

Качена снимка

#428 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2008 - 04:59 PM

Да от София съм и в повечето по-големи зоомагазини има такъв тип дъждобрани  :blink:
Виж тук
http://shop.zoomania...omponent/option,...,119/Itemid,32/

И тук също
http://www.drstefano...cPath=167_39_94

Ето и обувки
http://www.drstefano...cPath=167_39_95

http://doggyvogue.bl...og-post_15.html

http://www.miazoo.co...ED%EE_.html/879

В интерес на истината по тези онлайн магазини няма точно това което търсим ние с теб до колкото виждам,защото аз си търся да е дълго палтенцето и да покрива и лапите.На теб ти трябва за ротвайлер нали? :blink:
Ето за какво говоря горе долу
Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#429 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2008 - 05:08 PM

Точно ... защото ние сме в Симеоново и немога да ти опиша че там няма много място за разходки освен в гората кадето пък по това време е ужас. Пълно е със сухи бодли, осили и огромни количества влага. В крайна сметка ще купим каквото намеря , но ако знаеш каде има точно като тези на снимката свиркай
User's Signature

Качена снимка

#430 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2008 - 05:17 PM

Напълно позната история,аз снощи не можах да изчистя Белла от ония сухите бодли .Пълно е наистина с усили и какви ли не бодилчета,а пък за кучета като чау-чау дето омитат всичко където минат  :rolleyes: направо е ад.
Цапа се и по-лесно защото е бяла,а не искам постоянно да я къпя ,по-лесно би ми било да пера кожухчето й  ;D :blink:

Значи аз по принцип в София пазарувам от кварталните зоомагазини които са си доста заредени,живея в Лозенец и имаме няколко.Но няма смисъл да те забивам тук,защото може и да се объркаш.
Иначе за по-големи покупки и когато търся нещо определено ходя в по-големите магазини.
Ето тук съм сигурна,че има това което търсим,аз скоро ще отида.
Магазина се намира на околовръстния път.
http://www.zoocenter...8&change_lang=1
User's Signature

Качена снимка

#431 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2008 - 05:28 PM

Аз ще ходя до там другата седмица защото от там пазаруваме гранули и ще проверя ако не си отишла и ще напиша тук какво има. Иначе аз работя на Попа и не ми е чак толкова сложно да ида до Лозенец стига да кажеш адреси. ;)
User's Signature

Качена снимка

#432 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2008 - 05:31 PM

Мерси  :blink:значи така ще се разберем,ти ще отидеш до околовръстното когато имаш време и ще провериш какво се предлага там,а пък аз ще проверя из нашите магазини  къде какво има и също ще пиша да не те разкарвам напразно иначе  ;)
User's Signature

Качена снимка

#433 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2008 - 08:39 PM

http://www.dogyfashi...DAZDOBRANI.html

http://www.doggyvogue.blogspot.com/

ето това ми е план "Б"
User's Signature

Качена снимка

#434 Потребителят е офлайн   iron_lady Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2008 - 04:16 PM

Някой от Пловдив има ли ?И ако да , ще ми каже ли  дали има зоомагазин на центъра на Пловдив,защото тези дни ще ходя и искам да взема  нещо на Кейти тъй като във Велинград избор почти няма

#435 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2008 - 06:36 PM

Цитат

Някой от Пловдив има ли ?И ако да , ще ми каже ли  дали има зоомагазин на центъра на Пловдив,защото тези дни ще ходя и искам да взема  нещо на Кейти тъй като във Велинград избор почти няма

борсата,от която пазарувам има такава и в пловдив.на някой от главните булеварди беше.на касовата бележка го имаше адреса,но съм изхвърлила всички.сега чакам една приятелка да ми го прати и ще ти пиша на лични къде е.там има всичко,каквото можеш да си представиш.
ако случайно sara92 знае адреса нека ти пише.всъщност имам визитка,но на нея е само софийския адрес :(.от нея зареждат половината софийски зоомагазини.

#436 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2008 - 10:50 PM

gerry_22 точно за центъра не се сещам магазин, а може да го знам. Има един в "Капана" добре е зареден, но е труден за намиране. Ние пазаруваме от доста далечно място към Гарата, тогава и Linki го препоръчаха. Там има хотел за кучета, ветеринарен лекар, а сега видях и нова табела за развъдник на немски овчарки. Ако iron_Ladi иска ще и обясня на лични мястото, ще остане доволна.И все пак зависи какво търси!!? Виж ако откриеш касовия бон го напиши и на мен, ще ми е от полза при някой търсения на определени неща. :blink:

#437 Потребителят е офлайн   Mike Patton Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2008 - 02:23 AM

Има на Руски до колелото на Гарата, има на Данаил Николаев точно зад Фламингото
User's Signature

Качена снимка

#438 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2008 - 08:37 PM

октомври месец ще е най-''натоварен'' откъм рождени дни във форума.
ще чакаме хубави снимки.
радват ли се вашите мечета на хладното време навън?моите-да.спят спокойни и го няма това пуфтене,което се чуваше по време на жегите.
iron_lady ще ти пратя адреса на л.с.

#439 Потребителят е офлайн   kkk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2008 - 09:14 AM

Ние с нетърпение чакахме по-хладното време. Най-вече заради раните. Ама тая кал....хич не го кефи. Когато няма вятър не мога да го прибера, ама има ли...сам си дърпа да си ходим. То един страх едно чудо...ще вземе нещо да изскочи от тревата. Чудя се само моя ли е такъв бъзлив  :blink: Иначе в къщи като лае...откъде го вади тоя глас незнам, ама сме като зло куче пазач  ;D

Ленъкс е станал голям мъж вече  ;) Каква шушка малка беше  ;D
Mike Patton, Роко е прекрасен. Много сладо мече  :blink: тъкмо в лудия си детски период.
А малката дама Айра отсега показва, че лесно няма да се дава  ;D
Искрено Ви завиждам, че се наслаждавате на бебета  :blink: Бях се замислила дали да не взема второ куче...така ми се иска пак да има една топка в къщи. Но ме очакват промени и засега съм замразила този си план .... временно  ;)

#440 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2008 - 08:44 PM

kkk, докъде стигнахте с раните на Йорк? Точно защото захладня ни е страх да изкъпем Лъки, и май края на седмицата ще е с дъжд та не знам как ще се справяте с калта щом я мразите.  :-  :blink:

• (140 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни