Dog.bg Форуми : Чау-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (140 Страници) +
  • « Първа
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета

#731 Потребителят е офлайн   kiril_spaska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 January 2009 - 01:18 AM

и на кои стандарт по точно отговарят че не разбрах аз не говорих за точно такива подобия тва може да се каже че е подобие аз говорих за примерно ето това е моето куче няма РОДОСЛОВИЕ демек е помяр  ;D  

IA---
Подкрепям твоите думи
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#732 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 17 January 2009 - 01:26 AM

kiril_spaska  страхотно куче ,да го нацелувате много от  :wub: :wub:

#733 Потребителят е офлайн   kiril_spaska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 01:29 AM

мерси тъкммо се е наместило при мен в леглото и се опитва да ме избута с лапите явно му е тесно  :rolleyes: ;D
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#734 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 17 January 2009 - 01:30 AM

kiril_spaska  хъскито е живо нали ,че моята си има една такава играчка :P

#735 Потребителят е офлайн   kiril_spaska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 01:38 AM

хъскито си е екстра тои моя мечок омира от страх от малки кученца неме питаи колко време ми отне да го накарам да легне до него как види по малко куче или котка каквото и да е по дребно се чупи веднага а иначе с големите кучета си играе незнам защо така  ;D
User's Signature

#736 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 17 January 2009 - 01:48 AM

Това ми прилича на историята за слона който много го е страх от мишка. :meche: :meche: :meche:

#737 Потребителят е офлайн   сесе Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 January 2009 - 10:41 AM

bebcho, аз също храня моето куче с Хилс от 6 месеца и на нея лично храната се отразява чудесно.
User's Signature

Качена снимка[url=http://www.glitterfy.com/]

#738 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 12:18 PM

Цитат

хайде сега кажи най-накрая твойте ''лисички'имат ли родословия или са подобия на чау?

отговор не виждам.пък аз съм пратила това или онова в пета глуха. ;D :->)

bebcho,HILL'S  е много висок клас храна.за съжаление била много безвкусна и малко кучета(от тези,които познавам) я ядат.щом твоето я яде това е супер.но все пак се опитвай да пробутваш и малко Р.К.хиллса е толкова обогатен и колкото рояла,ако говорим за пупи серията.
аз например взех на мойте белкандо файнест крок-уж за капризни кучета,за злояди кучета :rolleyes:,и какво те дори не я помирисват :o.затова истината е в мострите-взимаш,пробваш,ако става купуваш,ако не продължаваш с опитите. :blink:
сесе е добър пример за хилс-за чувствителни кучета. :blink:истинско облекчение е да когато намериш точната гранула за своето куче.

#739 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 03:11 PM

Цитат

Цитат

хайде сега кажи най-накрая твойте ''лисички'имат ли родословия или са подобия на чау?

отговор не виждам.пък аз съм пратила това или онова в пета глуха. ;D :->)
Не знам какво реши,и за каква се взе,че да си помислиш,че съм длъжна да ти давам каквито и да е отговори на въпросите ти?!?! Когато станеш съдия и имам лошия късмет да ме съдиш тогава ще се интересуваш от документи на кучетата ми и ще ти представя нагледно как стоят нещата.Не смятам да ти давам каквито и да било обяснения .... не съм ти длъжна?!
Освен това ще те помоля да си спестиш ироничните подмятания,тъй като спора (монолога) приключи още с последния ми пост и това твоето вече е тролстване.Кой ... разбрал,разбрал(въпреки,че имаше една друга такава приказка която ще ти спестя ;D)
Явно смяташ,че имам някакви претенции относно чистопородността на мечките щом си позволяваш да говориш така,обаче като си чела леко си прескачала и не си чела между редовете иначе сега нямаше да ми доказваш за пореден път колко ограничено мислене имаш.
User's Signature

Качена снимка

#740 Потребителят е офлайн   milenkaaaaaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 03:49 PM

моля ви не се карайте за глупости ! моето мнение е,че всеки стопанин си преценява сам какво куче иска да гледа дали за изложби и състезания или като добър приятел вкъщи. важното е да си го обича и да го отглежда с мн.мн.мн. любов !  :P
User's Signature

Качена снимка

#741 Потребителят е офлайн   bebcho Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 10:36 PM

За пупи серията говорим  :blink: Яде я с такъв апетит и даже когато дажбата й свърши ме гледа много жално и иска още.А тази на Роял Канин днес също се опитах да й дам,но никакъв резултат,не я поглежда...Но щом тази на Хилсс е достатъчно добра явно няма от какво да се притеснявам.Благодаря и целувки на всички сладки мечета,било то и "подобия"  :wub: :wub: :wub:

#742 Потребителят е офлайн   kiril_spaska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2009 - 01:22 AM

milenkaaaaaaa ние не се караме просто обсъждаме кое как е нормално е при един спор някои да си изпусне нервите и да каже една две реплики не на място  :blink: :P
User's Signature

#743 Потребителят е офлайн   krisinkaa Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 January 2009 - 11:57 PM

Хораа спрете да се каратее бе еййй!!Родословие, подобие и какво ли нее оценете мечоците си спрете само за някакви глупости да се каратее!!! И най грозното куче да имате ако сте си свикнали с него и си го обичате за вас то ще си е най-хубавото!!Да не ви пука кои  какво говори за вас или за кучето ви,важно е как вие го приемате а не някой срещнат или познат :P :blink: :blink: ;)!!

#744 Потребителят е офлайн   Lion77 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2009 - 11:15 PM

''Слушам и не вярвам на очите си''!  :rolleyes: ;D bushkata е наистина много право се изказа,за всичко....но пак както винаги има хора,които им се иска просто да не разберат.И винаги съм казвала от истината боли,но все пак трябва да я приемем.
Казвате,че обичате породата....аз вече не мисля така,за повечето от тук.Когато човек обича нещо,го харесва такова каквото е или това нещо да бъде по-дълго време,а не да се опитва да го разваля докато накрая изчезне......както повечето правят всъщност с породата чау-чау.Да,може и да греша,но защо да не изкажа и своето мнение.Докато има балъци(купувачи),ще има и тарикати(продавачи).Видях коментари като ''защо се карате или спорите,трябва да си обичате кучетата'' и подобни.Всички ги обичаме,но също обичам всяко куче,дори тези на улицата,но за тях няма кой да претендира,че са породисти.Всеки се учи от грешките си,но някои не,та даже правят и по-големи.Няма да обидя никое куче,защото никое куче не е грозно,има кучета неотговарящи на тази порода.Има си хора,разбиращи от тези неща....на които това им е работата,за това са и изложбите,за да могат тези хора да оценят кучето.
User's Signature

Качена снимка

#745 Потребителят е офлайн   tornado Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2009 - 11:21 PM

Здравейте  :blink:

Не зная дали точно тук е момента отново да напомня на всички собственици на родословни чау-чау в България (колкото и малко да са те) ако желаят да бъдат включени в новия том на "Света на чау-чау 2009" НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО в статията за България, да ми изпратят пълното име, резултати и 1-2 хубави снимки на кучето.

Ние тук, че няма да се разберем, няма, това е ясно, нека поне пред чау-обществото в световен аспект да извадим поне 5-6 родословни кучета, все си мисля че има толкова...
Чу се напоследък, че са внесени кучета от Русия и другаде, нека ми се обадят тук на лични или на realnature@mail.bg.
Иначе пак ще трябва моите две кучета да заемат цяла страница, не че ми е неприятно, но няма никакво развитие....
Ето линк, да видите изданието - луксозно и дебело, разпространяващо се в над 50 страни...

http://www.bbpress.n...2007-2008.shtml

Защо да не фигурираме вътре като една равностойна страна на останалите?
Това е засега от мен.
Поздрави  ;)
User's Signature

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07

#746 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2009 - 11:38 PM

Еее tornado  откога не си влизал? :blink: Много се радвам,че пак се появи....нещо ново при теб?Как са Лаура и Торнадо?Няма ли скоро да идваш към София,да мога пак да им се радвам и да чуя естествено грухтенето на Лаурентина ;D .Ти ми беше пращал страници от тази книга и настина е чест за вски стопанин на родословно чау-чау,кучето му да бъде вътре.В нея може да се види наистина породата и кучета от цял свят. :blink: Надявам се и аз скоро да имам четса да притежам честта да имам смуф.А и трябва да станат повече от едно в България,нали за сега само Лаура беше тук? :blink:

#747 Потребителят е офлайн   tornado Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2009 - 12:44 AM

Да, Кери едничка е тя  :blink:
И аз се радвам , че те виждам! :blink:
Сега има изложба в София, но няма да идваме.По-нататък може би.
Сега се продава смуф от развъдника на Лаурентина, червен мъжки разкошен е, родословието също, мога да те свържа с хората, много са добри, пари и комисионни нищо не искам!!!Ще ти съдействам напълно, ако искаш. :blink:Имам и снимки, хората ми пратиха  :blink:
Дано се увеличават родословните кучета, че 5 кучета не можем да покажем на изложба, да не говорим за пред света :(
Поздрави и успех! :blink:
User's Signature

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07

#748 Потребителят е офлайн   kiril_spaska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2009 - 02:17 AM

щом има само 5 родословни кучета в България от породата значи всички други са мелези ли ???
User's Signature

#749 Потребителят е офлайн   milenkaaaaaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2009 - 08:44 PM

sorry :blink: ама и аз не съм съгласна,че в България има само 5-6 кучета с родословие  :P :P :P ;)
User's Signature

Качена снимка

#750 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2009 - 08:52 PM

Цитат

sorry :blink: ама и аз не съм съгласна,че в България има само 5-6 кучета с родословие  :P :P :P ;)
Права си,7-8 са най-много ....
User's Signature

Качена снимка

• (140 Страници) +
  • « Първа
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема