Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 20 January 2009 - 11:24 PM
kiril_spaska изводите, които си правиш по никакъв начин не касаят моето мнение.
Аз пет чау-чаута на изложба не съм виждал в България, а за това колко ходят по улиците и какви са те, меродавни мнения и оценки не мога да давам.
Бижу, привет и на теб, забравихме се ;)
Ами да, най-много да са 7-8 родословните кучета, но някои собственици дори не намират за необходимо да се запишат в клуба...и така връзката се губи, което е неприятно.
Затова се надявам, дано тук да прочетат и да се обадят.Пък ако никой не се обади, няма да се свърши света с тази книга, след две години пак ще правят нов том, пак ще питаме живи и здрави :blink: Длъжен съм да се опитам да си свърша работата.
Поздрави от Лаура и Торнадо, трябва да кача някоя снимка, скоро....в близко бъдеще ;D

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07
Публикувано: 21 January 2009 - 01:03 AM
tornado дано скоро станат много повече родословните чау-чау.Ще трябва да видим за това смуфче,за което говориш ти.Естествено е че преди да се вземе решение трябва да се обмисли и обсъди. :blink: Защото това е куче,което със сигурност взема ли,трябва да се води по изложби,освен нормалните грижи и обичта ;) Ще го обсъдим.
Публикувано: 21 January 2009 - 09:49 AM
Чакай да ти дам един линк, да видиш мъниците :blink:
http://picasaweb.goo...stKrijntje2008#

www.chowchowbg.com
Публикувано: 21 January 2009 - 09:56 AM
и колко малки са останали,които са свободни.
tornado,ако имате време бихте ли ми пуснали на лични и някаква ориентировачна цена за малките.вие знаете защо питам ;)
Публикувано: 21 January 2009 - 10:18 AM
http://www.het-bossc....net/index.html
Има едно мъжко червено смуфче свободно, мисля че е Нестор.
Връзката е най-добре да стане чрез мейл или по телефона, нужно е да се владее добре английски.

www.chowchowbg.com
Публикувано: 21 January 2009 - 01:44 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 23 January 2009 - 12:48 AM
Публикувано: 23 January 2009 - 01:48 PM
Цитат
Изложбите не са толкова голям проблем от към тренировки за тях, не се колебай. ;D
Публикувано: 25 January 2009 - 11:44 AM
Цитат
мисля,че това в скоро време ще се промени :blink:,всмисъл броя на родословните :blink:
Публикувано: 25 January 2009 - 05:17 PM
Цитат
страхотни сте.ще бъде хубаво,ако попълниш темата за рождените дни на нашите любимци,като пуснеш и някоя страхотна снимка на малчо и там :P.ще се радвам,ако споделиш с нас нещо интересно за твоето малко.
milenkaaaaa,по принцип пускаме снимки във фотогалерията :blink:
Публикувано: 25 January 2009 - 05:33 PM
Много сте сладки :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 26 January 2009 - 11:16 AM
gerry_22 дано наистина идва пролетта да не се претесняваме като излезем,че ние имаме още месец и няколко дена до радходки.
Публикувано: 26 January 2009 - 06:26 PM
Публикувано: 26 January 2009 - 10:57 PM
иначе като бебета-Симба от малка е истинска дама-тя ходи само по пътеките и дори я е гнус като стъпи на мокро ;D(за кал не си и помисля),а малката Айра си пляска из локвите и калта и после възглавничките на лапите и са набити с кал-мие ме се-в плитък леген,още докато е на терасата,иначе......знаете.така е като с малко дете,което не си събува калните обувки-една добра тренировка :blink:.иначе на такова време ограничаваме и разходките,разбира се-от 5-8 пъти-на 3-4 пъти :(,за което са много нещастни.
Цитат
за дъждобрана ли става въпрос?