Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 09 June 2008 - 06:05 PM
Ето тук http://chow.fastbb.r...01-0-1163514113 в руския форум има коментари относно растежа на чау чау.
Публикувано: 09 June 2008 - 08:52 PM
Да,става въпрос за милата Дейна :( Тя ми грабна сърцето още за първи път когато я видях и се заигра в градинката ни с Белла,после реших,че искам да се опитам и да и дам шанс за нов по-добър живот.
С помощта на agalina,Дейна има реалния шанс да намери своя дом :( Надявам се с общи усилия да успеем да я задомим и тя да попадне в доБри ръце.
Благодаря ти,Гери за подкрепата.
С помощта на agalina,Дейна има реалния шанс да намери своя дом :( Надявам се с общи усилия да успеем да я задомим и тя да попадне в доБри ръце.
Благодаря ти,Гери за подкрепата.

Публикувано: 10 June 2008 - 02:37 PM
Едната мигла при Ланди е обърната на вътре, това е често срещан проблем при чау чау. Обикновено се оправя с растежа, но има случай когато се налага оперативна намеса. Това е козметична операция. Стискаме палци и ще чакаме Lilandi да пише и да обясни по добре.
Публикувано: 10 June 2008 - 06:16 PM
Здравейте,благодаря за подкрепата :wub:
Операцията мина.... Беше около 1 4ас,но нещо опойките не я хващаха и се наложи да и бият 3 опойки :rolleyes: Будеше се по време на операцията и....бе6е много неприятно :'(
Сега ще ни е много трудно докато се възстановим :( От както се прибрахме и кото я пусна опоиката то4но за 5 мин докато съм била до WC успя да скаса единия шев....и едвам и намерих яка от една 4астна клиника за животни,ина4е не можеше...тя постоянно искаше да си 4еше о4ите и трябва6е,постоянно да и даржа лапите за да не си къса шевовете....
Беше много трудно за мен да я гледам как я сарби и дразни,а аз да и даржа лапите и да не и давам да се по4еше :'(
На никого не пожелавам,да вижда ме4ето си така... :'(
Операцията мина.... Беше около 1 4ас,но нещо опойките не я хващаха и се наложи да и бият 3 опойки :rolleyes: Будеше се по време на операцията и....бе6е много неприятно :'(
Сега ще ни е много трудно докато се възстановим :( От както се прибрахме и кото я пусна опоиката то4но за 5 мин докато съм била до WC успя да скаса единия шев....и едвам и намерих яка от една 4астна клиника за животни,ина4е не можеше...тя постоянно искаше да си 4еше о4ите и трябва6е,постоянно да и даржа лапите за да не си къса шевовете....
Беше много трудно за мен да я гледам как я сарби и дразни,а аз да и даржа лапите и да не и давам да се по4еше :'(
На никого не пожелавам,да вижда ме4ето си така... :'(
Публикувано: 10 June 2008 - 09:22 PM
Малко ще се изтормозиш,няма начин,разбират винаги кой им помага и няма да се отдели от теб.Дано бързо да се размине.Днес Сарка я отелихме напълно изпратихме я на "СПА-ЦЕНТЪР"така го каза Нелвит и си е истина,почивката и беше нужна отдавна,и ние даваме лекарства и стабилизираме Сара,дано мечетата се оправят бързо.
Дени69как е прекрасния Макс всичко при вас наред ли е.Всички добре ли са??Бъдете здрави и да ръстете с часове. :wub: :->) :wub:
Дени69как е прекрасния Макс всичко при вас наред ли е.Всички добре ли са??Бъдете здрави и да ръстете с часове. :wub: :->) :wub: