Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 27 February 2009 - 08:26 PM
Работете за социализирането му, обръщайте му възможно най- много внимание, откриите какво му харесва и го използвайте за общите ви интереси. Изобщо откриите ключът за вниманието му.
Публикувано: 27 February 2009 - 11:29 PM
milenkaaaaaaa, в Feb 27 2009, 06:27 PM, написа:

milenkaaaaaaa Пък ИЯ не е скимтяла до сега , но как започва да лае :lol: първо 30 сек. грухтим или нещо подобно и после лае, много е сладка.Лае си на всеки шум или ако спя при нея в стаята тя ме пази и като влезе някой лае. Да се похвалим ние сме вече с 3 ваксина от няколко дена и броим дните до първото ни излизане и на 24,02 тежах ме 11кг. 600гр :P
Публикувано: 28 February 2009 - 10:30 AM
Beverly Hills Chihuahua направо е страхотно направено и има всякакви породи кученца :P
Аз дори щях да се разрева като го гледах,особено заради немската овчарка Делгадо - просто копие на моя Ник

Публикувано: 28 February 2009 - 11:16 AM
**БИЖУ**, в Feb 28 2009, 09:30 AM, написа:
Beverly Hills Chihuahua направо е страхотно направено и има всякакви породи кученца :P
Аз дори щях да се разрева като го гледах,особено заради немската овчарка Делгадо - просто копие на моя Ник

Да филма найстина е невероятен :) Аз го гледах по миналата седмица и.....много,много хубаво и силно филмче,особено за любителите на кучета :P
Публикувано: 28 February 2009 - 02:24 PM
Мойта беше сравнително кротка като малка, не правеше много или поне не фрапиращи бели. Е, случвало ми се е да обирам леща или ориз от пода, да хвърлям боклука обратно в кошчето по 3, 4 пъти на ден... но това си е нищо. Разделих се с два чифта чисто нови обувки, но и аз се изучих да ги качвам на високо с времето :D
Тааа мисълта ми е, че от няколко месеца се оравновеси като характер.
Чувала съм, че кученцата, които са кротки като малки после стават "огън" :D
Не, че искам да ви плаша, ама пригответе се психически :D :D :D
Публикувано: 28 February 2009 - 02:27 PM
Мойта беше сравнително кротка като малка, не правеше много или поне не фрапиращи бели. Е, случвало ми се е да обирам леща или ориз от пода, да хвърлям боклука обратно в кошчето по 3, 4 пъти на ден... но това си е нищо. Разделих се с два чифта чисто нови обувки, но и аз се изучих да ги качвам на високо с времето :D
Публикувано: 28 February 2009 - 02:27 PM
П.П.
Нещо ми се збъгяса нета и съм го побликувала повече пъти. Моля МОД. да изтрие излишните постове и да бъда извинена
Публикувано: 28 February 2009 - 06:17 PM
сесе, в Feb 25 2009, 06:39 PM, написа:
И Белла има същия навик,с тази разлика,че тя има за скривалище моето легло

За това наистина е хубаво кучето да си има свой кът и място в къщата,аз направих грешка като я научих да спи на леглото,та сега се бутаме общо взето но сме свикнали.