Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 23 February 2009 - 07:54 PM
ей да ни е честит новия форум,на мен лично много ми харесва.все още се ориентирам,но се справям с новостите.
sara92,Лъки е невероятен.толкова исках да го видя.страхотен пухчо е станал и май не спира да расте :P ,все така да е.
ние сме добре.радваме се на снега и не спираме да се борим,нещо не се сещам да правя снимки.утре имам за цел да ги щракна мойте лудетини и да видите колко са непослушни-и двете.
sara92,Лъки е невероятен.толкова исках да го видя.страхотен пухчо е станал и май не спира да расте :P ,все така да е.
ние сме добре.радваме се на снега и не спираме да се борим,нещо не се сещам да правя снимки.утре имам за цел да ги щракна мойте лудетини и да видите колко са непослушни-и двете.
Публикувано: 23 February 2009 - 08:06 PM
сесе, в Feb 23 2009, 06:18 PM, написа:
**БИЖУ**, слагала ли си гащички на Белла при разгонване? Аз досега не съм, и сега се чудя дали да не опитам с тях!
Ами,сесе според мен това е най-доброто решение от към хигиенична гледна точка поне.Иначе е неизбежно постоянно да ходиш с парцала след нея.Ако ги търпи пробвай да и сложиш.
Ние сме свикнали и на Белла въобще не и прави впечатление вече,аз ползвам обикновени гащички още от второто и разгонване

Публикувано: 24 February 2009 - 09:17 PM
milenkaaaaaaa, в Feb 24 2009, 07:18 PM, написа:
Ta така, да си задам въпроса и тук. На какво спят вашите мечета. На моята Черинка се чудя какво да и купя пласмасово легло с матраче или само матрече или постелка. Благодаря предварително. ;)
мойте не искат и да стъпят в такова легло.все гледат да ''уплътнят''фугите под вратите :lol: .леглото е много хубаво.нашето е предпоследния по големина размер,но е сиво.сега само пречи.убеди се че мечето ти ще иска да спи в леглода не ви пречи и на вас,пък и не са евтини....Ира на сесе направо ме кефи в нейното си легълце,но тя явно е свикнала от бебе.нека сесе каже.
успех
Публикувано: 25 February 2009 - 05:02 PM
Здравейте на всички!
Много добре изглежда форума с удоволствие го разучавам.Май има и доста нови потребители тук привет на всички собственици ма "мечета с нежни сърца"!!!Отдавна не сме се вясвали с Евка тук но доста ни се насъбра аз бях болна, после тя беше разгонена и беше доста нервна този път а сега учим за държавен изпит двете и се кефим че сме нон стоп заедно ;) Посдрави на всички
Много добре изглежда форума с удоволствие го разучавам.Май има и доста нови потребители тук привет на всички собственици ма "мечета с нежни сърца"!!!Отдавна не сме се вясвали с Евка тук но доста ни се насъбра аз бях болна, после тя беше разгонена и беше доста нервна този път а сега учим за държавен изпит двете и се кефим че сме нон стоп заедно ;) Посдрави на всички

Диди&Ева
Публикувано: 25 February 2009 - 07:04 PM
На Ира беше на 1 год. когато и купих легло, преди това си спеше на постелка. В началото само го душеше, но аз и сложих постелката вътре и тя влезна. През деня рядко спи в него, но вечерно време е там и сладко си по хърка. :P
Публикувано: 25 February 2009 - 10:02 PM
Приятел си взе Чау-Чау - женско на 2 месеца. Купихме му легло, храна, играчки. Вече свикна да спи в леглото, сега остава да се научи да ходи по нужда където трябва.
Обаче има много странно поведение - не отговаря на викане - само си стои в леглото и гледа оттам. И отвреме на време само излиза да обиколи 2 пъти стаята и пак се връща. Ако го взема в мен стои, но иначе няма начин да го накарам да дойде при мен. Даваме му играчките - размята ги там няколко пъти и пак се връща към лежането...
Нормално ли е това поведение?
Донякъде си го обеснявам с това, че вчера беше на втора ваксина и може за това да му е отпаднало, ама... :/
Една приятелка също има Чау и то на тази възраст беше супер неуморно - само тичаше и се блъскаше из столовете. :)
Обаче има много странно поведение - не отговаря на викане - само си стои в леглото и гледа оттам. И отвреме на време само излиза да обиколи 2 пъти стаята и пак се връща. Ако го взема в мен стои, но иначе няма начин да го накарам да дойде при мен. Даваме му играчките - размята ги там няколко пъти и пак се връща към лежането...
Нормално ли е това поведение?
Донякъде си го обеснявам с това, че вчера беше на втора ваксина и може за това да му е отпаднало, ама... :/
Една приятелка също има Чау и то на тази възраст беше супер неуморно - само тичаше и се блъскаше из столовете. :)
Публикувано: 27 February 2009 - 07:20 PM
сесе, за "гащите" незнам дали ще свикнете, но за спането направо ме кефи Ира.
Това, че си ляга на мястото и то определено от теб е супер!! :P Сара продължава да спи под спалнята, а Лъки постоянно си сменя местата, на него му е по-топло бързо се притеснява и си търси място според времето. Понякога просто иска да е до някого и не мърда. :lol: