Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 10 June 2008 - 02:37 PM
Едната мигла при Ланди е обърната на вътре, това е често срещан проблем при чау чау. Обикновено се оправя с растежа, но има случай когато се налага оперативна намеса. Това е козметична операция. Стискаме палци и ще чакаме Lilandi да пише и да обясни по добре.
Публикувано: 10 June 2008 - 06:16 PM
Здравейте,благодаря за подкрепата :wub:
Операцията мина.... Беше около 1 4ас,но нещо опойките не я хващаха и се наложи да и бият 3 опойки :rolleyes: Будеше се по време на операцията и....бе6е много неприятно :'(
Сега ще ни е много трудно докато се възстановим :( От както се прибрахме и кото я пусна опоиката то4но за 5 мин докато съм била до WC успя да скаса единия шев....и едвам и намерих яка от една 4астна клиника за животни,ина4е не можеше...тя постоянно искаше да си 4еше о4ите и трябва6е,постоянно да и даржа лапите за да не си къса шевовете....
Беше много трудно за мен да я гледам как я сарби и дразни,а аз да и даржа лапите и да не и давам да се по4еше :'(
На никого не пожелавам,да вижда ме4ето си така... :'(
Операцията мина.... Беше около 1 4ас,но нещо опойките не я хващаха и се наложи да и бият 3 опойки :rolleyes: Будеше се по време на операцията и....бе6е много неприятно :'(
Сега ще ни е много трудно докато се възстановим :( От както се прибрахме и кото я пусна опоиката то4но за 5 мин докато съм била до WC успя да скаса единия шев....и едвам и намерих яка от една 4астна клиника за животни,ина4е не можеше...тя постоянно искаше да си 4еше о4ите и трябва6е,постоянно да и даржа лапите за да не си къса шевовете....
Беше много трудно за мен да я гледам как я сарби и дразни,а аз да и даржа лапите и да не и давам да се по4еше :'(
На никого не пожелавам,да вижда ме4ето си така... :'(
Публикувано: 10 June 2008 - 09:22 PM
Малко ще се изтормозиш,няма начин,разбират винаги кой им помага и няма да се отдели от теб.Дано бързо да се размине.Днес Сарка я отелихме напълно изпратихме я на "СПА-ЦЕНТЪР"така го каза Нелвит и си е истина,почивката и беше нужна отдавна,и ние даваме лекарства и стабилизираме Сара,дано мечетата се оправят бързо.
Дени69как е прекрасния Макс всичко при вас наред ли е.Всички добре ли са??Бъдете здрави и да ръстете с часове. :wub: :->) :wub:
Дени69как е прекрасния Макс всичко при вас наред ли е.Всички добре ли са??Бъдете здрави и да ръстете с часове. :wub: :->) :wub:
Публикувано: 11 June 2008 - 04:16 PM
А иначе,ние се възстановяваме... Днес е значително по-жизнена,но мисля,че я е срам да ходи с яката наван ;D -това беше шега, но наистина и е много трудно с тази яка :( Бута се в стените,едвам нацелва вратите за да влвзе... Много е неприятно но ще изтурпи 5 дена.... Благодаря за топлите пожелания :wub:
Публикувано: 12 June 2008 - 12:37 PM
Лиланди разправяй всичко колко време продължи операцията как се чувства кучето сега боли ли я колко точно време ще се възстановява как изглежда шевът и как се храни сега нон стоп ли е с яка търпи ли я изобщо тая яка абе каквото се сетиш казвай ако не те притеснявам с тия много въпроси

Диди&Ева
Публикувано: 12 June 2008 - 12:42 PM
gerry_22,извинявай започна ли да даваш водичка,други бебета прогледнаха ли?? Как е мама Симба,пиша където съм те намерила, не гледам,темите човек може да сгреши по-важно е да има обмяна на опит и много хора да се включват да им е комфортно.
СЕСЕ,deni69,NELvit,Linki ,KK,пишете какво става при вас, лятото дойде как се чувстват в горещините мечетата,ще ги водите ли на почивка??????
СЕСЕ,deni69,NELvit,Linki ,KK,пишете какво става при вас, лятото дойде как се чувстват в горещините мечетата,ще ги водите ли на почивка??????
Публикувано: 12 June 2008 - 01:13 PM
Здравейте мечовци :blink:
Как сте?Времето наситина е топло.Започнахме да включваме климатика заради Джеси.Определено и е топло.
Вие как сте?
Симба как са бебетата?
Как сте?Времето наситина е топло.Започнахме да включваме климатика заради Джеси.Определено и е топло.
Вие как сте?
Симба как са бебетата?
Публикувано: 12 June 2008 - 01:29 PM
как да давам водичка?не е ли рано?днес са в 12 ден.ще трябва да ми обясниш по подробно,защото хич не дъм наясно.
NELVIT,Симба е добре.милата,аз само ходя по нея,даже и досаждам.а бебетата(да не чуе дявола)са :OK:вие къде се загубихте?пусни снимки да видим джеси.
sara92,да прогледнаха.ще пиша по-късно,сега имам неотложна работа.до после. :P :P :P
NELVIT,Симба е добре.милата,аз само ходя по нея,даже и досаждам.а бебетата(да не чуе дявола)са :OK:вие къде се загубихте?пусни снимки да видим джеси.
sara92,да прогледнаха.ще пиша по-късно,сега имам неотложна работа.до после. :P :P :P